Şimdi Ara

VW TOUAREG - BREAK FAULT - STOP VEHİCLE UYARISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben geçtiğimiz günlerde bir problemle karşılaştım. Yolda seyir halindeyken (çukura girip çıkmadım. düz bir yol) sesli ikazla birlikte esp kapatıldığında çıkan ikaz ışığı ile birlikte el freni göstergesi yanıp sönmeye başladı. Ekranda BRAKE FAULT. STOP VEHİCLE yazısını aldım. Stop edip tekrar çalıştırdığımda aynı sorun devam etti. Gideceğim yere gidip 2-3 saat sonra çalıştırdığımda uyarı yoktu. Şimdi yolda giderken zaman zaman bu problem geliyor karşıma. Sanayide bir ervise götürdüğümde abs devresinin arızalandığını ve parçanın 7.500 tl olduğunu söylediler. İnternette yaptığım araştırmalarda yurt dışı forumlarında makaleler var ama sorunun ne olduğunu anlamadım. Fotoğrafını ekliyorum. Yardımcı olabilecek birileri varsa çok sevinirim.
     VW TOUAREG - BREAK FAULT - STOP VEHİCLE UYARISI VW TOUAREG - BREAK FAULT - STOP VEHİCLE UYARISI







  • VW diagnostic cihazı olan bir yerde hata kodlarını okutun. Aracın fren sisteminde bir arıza yada bir sensör/switch de sorun da olabilir. Fren sıvısı miktarını kontrol edin. Hata çıktıktan sonra fren performansında bir sorun var mı boş yolda kontrol edin. ABS devrede olmazsa ABS fault yazacak kadar akıllıdır bu araçlar o nedenle abs nin de düzgün devreye girip girmediğini frenlemede kontrol edersiniz. Olası bir fren tutarsızlığında aracı mutlaka düzgün bir yerde inceletin yoksa gerçekten bir fren sorunu ile karşılaşmışsanız hayati tehlike söz konusu olabilir.
  • Aynı sorun bendede var ama benim aracım park konumundan çıkmıyor vitesi ve kontağı değiştik ama akülerden şüpheleniyorum yoksa beyinler

     VW TOUAREG - BREAK FAULT - STOP VEHİCLE UYARISI

     VW TOUAREG - BREAK FAULT - STOP VEHİCLE UYARISI

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.