Bildirim
VW Tiguan 1.4 TSİ LPG
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Motor kodu önemli onu yazarsan ustalar daha çok yardımcı olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: alperkot
İyi akşamlar herkese.2010 model Tiguan 1.4 tsi 150 hp aracıma lpg taktırmak istiyorum. Uyum sorunu olduğunu söyleyenler var.Bilgisi olanlar beni bilgilendirebilir mi
2010 model Tiguan 1.4 tsi 150 lpg konusunda detaylı bilgi için
bizimle irtibata geçebilirseniz sizlere yardımcı olabiliriz02165749733
info@cetinsayotogaz.com saygılar_____________________________ ÇETİNSAYOTOGAZ PRİNS LANDI AKDENİZ BÖLGE DİSRİBİTÖRÜ -
Merhaba, uzuuuun araştırmalarım sonucunda aracıma lpg taktırdım. ayrıntıları önümüzdeki günlerde paylaşacağım.
Araç: 2010 VW TIGUAN 1.4 TSI 4X4 150 PS SPORT STYLE - Motor Kod: CAVA_____________________________ 2010 VW TIGUAN 1.4 TSI 4X4 150 PS SPORT STYLE - Motor Kod: CAVA -
Merhaba 1.4 TSI araçlarda uyum sorunu yok.LOVATO DİREKT ENJEKSİYON Montajı yaptığımız araçlarımız var.
Tiguan 1.4 tsi buna dahil.
Motor Numarasını yazarsanız daha iyi olur. 0 535 491 23 07 Erzurum saygılarımla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TUĞRA OTOGAZ ERZURUM -- 27 Şubat 2016; 10:41:39 >_____________________________ -
Merhabalar öncelikke aracınızın motor etiketindeki 4 harfli koda göre size daha detaylı bilgi vermek adına daha iyi olacaktır bir çok tıguan passat olarak prins ve romano marka olarak uygulama yaptık ama en önemli kriter tabikide işçilik ve İşinin arkadında duran firmadır hertürlü konuda bana ulaşabilirsiniz selamlar saygılar sunuyorum 05355595572 Yusuf koparan
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Golf 2011 1.4 tsi 160 hp için lng yani sıvı sistem gaz nasıl olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Merhabalar efendim sizin aracınıza sıvısistem prins de kitimiz yok sıralısistemin de var minımum en az benzin kullanan sistemdir /40 tasarruf sağlıyor 4500 tl civarında hertürlü konuda bana ulaşabilirsiniz selamlar saygılar sunuyorum efendim Yusuf koparan İzmir
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
https://www.facebook.com/yusuf.koparan.94/posts/10154126298856600
1.4tsi Jetta caxa motor kodu Romano LPG montajımız Bilecik'e hayırlı olsun Yusuf koparan İzmir
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler