Şimdi Ara

VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN' (478. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.275
Cevap
55
Favori
1.052.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 476477478479480
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Derin1907

    Slm arkadaşlar. İsmim Murat.
    Benim de 2012 polo 6r ' ım war arac 1.4 comfortline manuel vites 9 bin km de ve garanti kapsamında.. 2 şikayetim war yardımcı olursanız sevınmırım...


    1. Araç ilk kalkışta 1.5 saniye gibi bi süre sonra gaz alıyor bunun nedeni nedir ? EPC arzası olabılırmı yoksa normal birşey mı ?
    2. Direksiyonu sağ ve sola çevirirken bir gıcırdama sesi cıkıyo bunu servis kesebilir mi ?

    Cvp verırsenız cok sevınırım... SAYGILAR..

    YARDIM SEVERLİĞİNİZE HAYRAN KALDIM GERÇEKTEN. Bİ SORU SORDUK TAKAN YOK
  • 1.2 lere otomatik vites gelecekmi acaba...
  • birde eski motorlar.neden yeni motorlar yok.stokları polodamı eritiyorlar...
  • golf un motorları yeni.polonun eski..nasıl iş bu üstadlar...
  • Arkadaşlar 2011 1.4 comfortline polom var. Bende yol bilgisayarı yok zannedersem değil mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: leidenfrost

    Arkadaşlar 2011 1.4 comfortline polom var. Bende yol bilgisayarı yok zannedersem değil mi?

    Silecek kolunun ucunda tus yoksa yoktur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2004 model polom var. Göstergedeki Saatin ayarı nasıl yapılıyor çözemedim. Bilen var mı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaansa


    quote:

    Orijinalden alıntı: leidenfrost

    Arkadaşlar 2011 1.4 comfortline polom var. Bende yol bilgisayarı yok zannedersem değil mi?

    Silecek kolunun ucunda tus yoksa yoktur

    Kontrol edeceğim. Teşekkürler
  • Derin1907 kullanıcısına yanıt
    bildiğiniz gibi pololarda gaz teli yok siz gaz pedalına ayağınız ile bastıktan sonra elektronik sinyal beyine gider ve o da benzini motora gönderir. belkide tam olarak araca alışmadığınızdandır eğer aynı araçtan bir tanıdığınızda varsa birde onda deneyin aynı sorun varmı?
    2. sorunuzun cevabına gelince direksiyon kolu körüklerine baktırın yırtılmış ise içindeki yağ boşaldığından zamanla toz alır ve ses yapar

    birde direksiyon da hava yastığının altı tozlanmış olabilir. direksiyon göbeğini söküyorlar korna olan haliyle airbagda göbekle yekpare olduğu için sökülüyo ama aynı şekilde yerine takıyorlar . airbag yağı değil bu arada orada birbirine değen iki parça arasına gress yağı sürüyorlar durum bu. göbeği elinizle oynatın anlicaksınız zaten sesi. bu direksiyon modelinin kullanıldığı her araçta elli bir km den sonra olan bir ses

    aracınız zaten garanti kapsamındaymış o zaman boşa beklemeyin ve en yakın servisten randevu alıp aracınızı gösteriniz,ücret isterlerse de kesinlikle vermeyiniz.
    Hiç unutmam yıllar önce 2001 sıfır pola almıştım kapıda çık çık diye bir ses vardı sıfır araç.Kartal doğuşa götürdüm baktılar sprey yağ püskürttüler kapı mandallarına ardından da benden işçilik ücreti istediler garantili ve aracın km side 500 filandı.Hemen itiraz ettim dedim kapıyı değişirseniz ücret alacakmısınız hayır dediler bende değişin komple kapıyı deyince işçilik ücreti almaktan vazgeçtiler. VW niye garanti veriyor fabrikada öngörülmeyen arızaların yetkili servislerde garanti kapsamında ücretsiz onarılması için. Malzeme hatalı ise zaten o malzemenin sıfırını vw ilgili firmaya bedava gönderiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apa_che -- 7 Ağustos 2013; 13:57:57 >
  • Arkadaşlar, 1.4 benzinli otomatik 2004 model polo sahibiyim. Yakıt tüketimi konusunda yardımcı olabilecek varsa lütfen yazsın. Mesela yarım depo ile en fazla 200 km normal mi ? Bakımı v.s. ide zamanında yapıldı. Lütfen yapılabiliecek birşey varsa paylaşırsa sevinirim. Şimdiden iyi bayramlar ayrıca herkese.
  • polo chrome edition.

    arabamı çok seviyorum. ilk göz ağrım

     VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN'



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfanyus -- 9 Ağustos 2013; 11:26:51 >
  • Arkadaşlar bayramını kutlu olsun öncelikle.bayramda silivriye yazlığa gittim.gidiş dönüş yaklaşık 220 km yolda ortalama yakıt tüketimim 80-90 km ile giderken 4.9 lt/100 km de oldu.1.4 benzinli manuel bir araç için bence mükemmel degerler bunlar.arabamım km si 2500 km oldu bu aradada ve ben ara ara yazlıga gıttıgımde km arttıkca tuketımın de bıraz daha dusecegıne inanıyorum.iyi geceler herkese.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocukler

    Arkadaşlar bayramını kutlu olsun öncelikle.bayramda silivriye yazlığa gittim.gidiş dönüş yaklaşık 220 km yolda ortalama yakıt tüketimim 80-90 km ile giderken 4.9 lt/100 km de oldu.1.4 benzinli manuel bir araç için bence mükemmel degerler bunlar.arabamım km si 2500 km oldu bu aradada ve ben ara ara yazlıga gıttıgımde km arttıkca tuketımın de bıraz daha dusecegıne inanıyorum.iyi geceler herkese.

    Bu değerler gerçekten çok güzel. Ben 1,6 ile yaklasamiyorum desem yeridir. 2000 km yi yeni gectim en az 1600 ü sehir dışıdır genel ortalamam 5 lt suan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 2004 polo var bugün depoyu fulledim 244km yol yaptım. Daha sonraki fullememde 75liralık gaz aldım fullendi. Klima sürekli çalıştı hiç kapanmadı.sizce yakıt olarak normal düzeydemi

  • < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derin1907 kullanıcısına yanıt
    İlk sorunun cevabını bilmiyorum ama direksiyondan gelen gıcırtı sesinin airbagin arkasına dolan tozdan olduğunu söylediler servisten. Serviste hızlı bir şekilde gideriyorlar.
  • Arkadaşlar düz bir yolda ( Aşağı yönlü meyili olmayan) en fazla ne kadar hız yapabiliyorsunuz ? 1.6 Polo ile ben 180'i geçemedim. Araç 4. vitestede 180'i görüyor 5. vitestede bu hızı geçemiyor. Tek fark 4. viteste 4000 devirleri geçince 5.vitestede 3000 devirleri geçince görüyorsunuz.
  • bende bayram yakıt tüketimimi yazayım arkadaşlar, 6r 1.4 manuel polo 150 liralık lpg ile 740 km yaptım. %20 şehir içi kalanı otoban. şehiriçinde biraz devirli kullanırım, otobanda minimum 110 km maximum 140 km hızla giderim istisnai bir durum olmazsa. km başına 20 kuruş yakmış. benim için çok iyi değer.
  • kizilsultan kullanıcısına yanıt
    lımıtor devreye gırer zaten yokusta maksımum 200 dur aksını goremezsın gorenler var ama pek ınanmıyorum. chıp uygulaması ıle 230 lara kadar cıkabılırsınız
  • 1.2 lere otomatik vites gelecekmi acaba...


    _____________________________

    delomar

    Teğmen



    229 Mesaj

    6 Ağustos 2013; 10:47:53 Paylaş Değiştir Cevap Alıntı Sil PM
    birde eski motorlar.neden yeni motorlar yok.stokları polodamı eritiyorlar...


    _____________________________

    delomar

    Teğmen



    229 Mesaj

    6 Ağustos 2013; 10:56:45 Paylaş Değiştir Cevap Alıntı Sil PM
    golf un motorları yeni.polonun eski..nasıl iş bu üstadlar...


    bir kaç soru sordum kimse cevap vermemiş.
  • 
Sayfa: önceki 476477478479480
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.