Şimdi Ara

Vw Passat 1 Milyon Sınırını Aştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
7.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2020 MODEL SIFIR KM FUL+FULLL R LİNE 2.0 4 ÇEKER 240 BG İlan No: 846315605https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2020-model-sifir-km-ful-plusfulll-r-line-2.0-4-ceker-240-bg-846315605/detay

Vw Passat 1 Milyon Sınırını Aştı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Şu aracı alan kişi çıksın açıklasın şu nedenle bu aracı aldım desin. Hayır sıfır olacak diye Passat 1 milyon nedir? Cidden anlamıyorum. Passat'ın her yeri 240 beygir olsa ne olur 1 milyon olduktan sonra. Anlayamıyorum gerçekten. Kimsenin araç tercihini yargılamadım da bu ilana fena bilendim valla kimse kusura bakmasın.

Gider 300 bin km'de 5.30D alırım gerekirse her gün sanayiye giderim ama bu paraya Passat almam.
  • 125.000 euroyu passata verecek enayiyle bizzat tanismak isterim.

Max 50.000 euro eder bu araba. Yani 420.000tl ye 1.5tsi elegance rline alinir geçilir. Üstü çöp.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

W220 S500L V8 Automat. (Satıldı)
  • Şu aracı alan kişi çıksın açıklasın şu nedenle bu aracı aldım desin. Hayır sıfır olacak diye Passat 1 milyon nedir? Cidden anlamıyorum. Passat'ın her yeri 240 beygir olsa ne olur 1 milyon olduktan sonra. Anlayamıyorum gerçekten. Kimsenin araç tercihini yargılamadım da bu ilana fena bilendim valla kimse kusura bakmasın.

Gider 300 bin km'de 5.30D alırım gerekirse her gün sanayiye giderim ama bu paraya Passat almam.

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Ne 300.000km si yahu,

0 km makyajli kasa 5.20d var bu fiyata

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Ne 300.000km si yahu,

0 km makyajli kasa 5.20d var bu fiyata
    Valla 0 km BMW'de almam. Tabii ki 1 milyona araç alabilecek bir insan zaten TL ile kazanmıyordur onun için hava hoş ama ben bu paralara 0 araç almam bir daha zaten istesem de alamam D ve E sınıfı

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR
  • Bende km olarak aştı zannettim helal olsun diyecektim. Bunun yarısına 2019 E200d var bi Passat değil ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kimse almaz bence o fiyata. O paraya ne arabalar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToggT12x -- 11 Ağustos 2020; 22:3:49 >

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skoda Fabia ile 1 Milyon Kilometre
    13 yıl önce açıldı
    Renault Fluence ile 4 Yıl
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • The Division Bell kullanıcısına yanıt
    50,000 Euro da çok bence passata.Vw Avrupa'daki rakiplerinin karşısına çıktığı fiyatlandırma politikasını Türkiye de uygulayana kadar bütün vw ler çöp.Hadi golf bir nebzede Passat ? Mondeo danda talismandanda Insignia dan da üstün olduğu noktalar azdır.

• 3 yıl ilanda kalır fiyatı normalleşince biri alır gibi geliyor bana.

“21. yüzyılın câhilleri, okuma yazma bilmeyenler değil; yanlış öğrendiklerini unutamayan, yeniden öğrenmeye, değişime ve dönüşüme açık olmayanlar olacaktır.”

– Alvin Toffler
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3K1X

50,000 Euro da çok bence passata.Vw Avrupa'daki rakiplerinin karşısına çıktığı fiyatlandırma politikasını Türkiye de uygulayana kadar bütün vw ler çöp.Hadi golf bir nebzede Passat ? Mondeo danda talismandanda Insignia dan da üstün olduğu noktalar azdır.
    35.000 euroya da passat var. Sen gidip onu alabilirsin.

Ben girtlak full unu ornek vermistim.

• Baktim da şu an en pahalı passat 730 bin gözüküyor öylesine ilana koyup kaldırmış galiba.

• Resmi sitede 2.0tdi 240hp modelinin vergisiz fiyatı 271.893 vergi sonrası fiyatı ise 677.200 lira. Vergisiz fiyatı 31500 euro civarında. Şuraya yazan herkesin bildiği üzere asıl mesele aşırı fazla olan vergiler ve Türk lirasının aşırı değersizleşmiş olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fall Blau -- 13 Ağustos 2020; 19:49:21 >
  • Hangi konuda. İnsignia ve Astra K ile opel Bmw ye ve Mercedese yaklaştı ama burada şöyle bi detay var. Mercedes ve Bmw Arkadan çeker olduğu için uzun bir kaput ve ön aksına arkasına yerleştirilen motor neticesinde ayaklarınızı uzatabileceğiniz bir alan yaratarak sürüş pozisyonunu iyileştiriyorlar. Opel ise ön göğsü aşırı uzatarak mesafe kazanıp ön koltuğu ve direksiyonu geri yerleştirmiş. Vw hem ön çeker hem göğüs kısacık ona rağmen ben oturduğumda fena değildi.

• Bu arabanin fiyatinin 2.0 motor vergisi yuzunden yuksek oldugunu hepimiz biliyoruz.
    Zaten Passatlarin cogu 1.6 alti motorlar ile satiliyor. 2.0 tek tuk satiliyordur.

Ilan buyuk ihtimal troll ama ha 1 milyon ha 700 bin ha 800 bin degisen bir sey yok. turkiye kosulunda 2.0 Passat almak cok mantiksiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 13 Ağustos 2020; 20:57:57 >
    Ön cam yan cam ne varsa burnumun dibinde gibi
    Uzun yolların net olarak düşmanıdır bu 2 öğe bana göre
    Oturduğunda arabanın içine gömülme diye bir şey yok passat da
    2 arabaya peş peşe oturunca ne demek istediğim anlaşılır

Tabi bunlar kimisine eksi kimisine artı
    Görüş açıları insignia dan daha başarılı
    Aracın tasarımı çok düz olduğundan direkler gibi içi daha ferah hissi veriyor
    bugün bir müşterim eşi için sordu insignia önermedim passat önerdim
    Görüş açıları uzunluk vs passat daha rahat bir bayan için

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.