Şimdi Ara

VW GOLF MU FORD FOCUS MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araba almayı düşünüyorum auris focuc ve golf arasında kalmıştım.Bugün aurisi gidip gördüm benzinli otomatik vites arabayı multimode diye bir sistemle çalıştırıyorlar yani araba otomatik ama otomatik kullanamazsın düz olarak kullanman lazım ve satış elemanı arabanın yokuşlarda kaçırabilceğini söyledi bu sebeple vazgçetim sizde otomatik almayın..
    ancak focus ve golf arasında kaldım golf tabiki de 2-3 milyar daha pahalı..2.el piyasası yada servis ücreti yada arabnın yol ttuşu hakkında bilgilis olanlar varsa sevinirim..

• GOLF 1.4 TSI
  • Golf kasa değiştirecek önümüzdeki sene...
  • hocam C4 SX 1.6 HDI 110 HP MCP bide buna baksan http://www.citroen.com.tr/?step=4&page_id=181&id=BB5A5H9WR
  • c4 serilerinde sorun var diye biliyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: heLLWeapon

c4 serilerinde sorun var diye biliyorum...

2005,2006 modelde sorun vardı giderildi
  • Kesinlikle ilk tercih golf. Ancak dizel düşünüyorsan konfordan fedakarlık edilip focus ta düşünülebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel astra mi ford focus mu
    10 yıl önce açıldı
    Honda accord mu Passat mı?
    10 yıl önce açıldı
    VW POLO mu? Ford Fiesta mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım ben kullanıyorum golf 2000 basicline ve çokta memnunum ilk tercihin golf olsun derim
  • Golf sınıfına ismini vermiş segmentinin yaratıcısıdır..Her zaman için iyi araçtır.Her zaman bestsellerdir.Yakında kasa değişecek.Sanırım arka bagımsız süspansiyon sisteme geçecek (tıpkı focustaki gibi).
    focus ise müthiş yol tutuşu ile tanınır..
    zevk senin...
  • Golf ilk tercihim olur du fakat kasası eskidi artık.yakında kasa değişecek.
    şu zaman focus daha mantıklı gibi
  • Golf'ün kasa değiştirme durumu olduğundan dolayı Focus derim. Focus'ta kaliteli arabadır,yol tutuş,konfor,donanım,güvenlik Golf'ten aşağı kalmaz.

Golf isim yapmış, daha çok imaj arabasıdır. Kasa değiştirmeseydi düşünmeden Golf alın derdim. Seçim sizin
  • bence focus. nedenini açıklıyım:

focus sürüş özellikleri konusunda oldukça iyi bir araç. ayrıca son derece kaliteli ve güçlü bir araç. motorunun da ömrü oldukça uzun. sportif bi yapısı var sürüşünün

golf de oldukça iyi bir araç ancak biraz donanımı zayıf focusa göre. aslında çok farkları yok ancak dediğim gibi focus donanımına yetiştirmek için biraz daha fazla para harcaman gerekiyor.

bence focus bir adım daha önde
  • focus un surus zevki hangisinde var bee kitap gibi araba valla
  • Kesinlikle Focus
  • Ford focus şimdilerin gözdesi bana göre
  • golfun iste markasi var adi var iyi araba ama biraz eski sanininda kullaniyor gibi artik.focus astra bu araclarda yukseliste zaten satista golfu gectiler avrupada bakarsan emin olun oradaki insanlar daha egitimli daha cok arastiriyorlar astra bir hem avrupada hem turkiyede tur bindirdi.ama astra onermiyorum cunku servisler berbat hem kotu is yapiyorlar hem musteriyle abuk subuk konusuyorlar ben opel sahibi olarak sikayetciyuim kesinlikle opel almayi dusunmuyorum ama servis hizmetinden dolayi aracimin boya sorunu oldu ondan kizdim ben.ben focusu oneriyorum ayni fiyata daha cok donanim yol tutustada 1 numara diyebilirz c sinifinda astra ile birlikte.golf biraz efsaneden yemeye basladi ole goturuyor simdilik.arada 4 5 milyar varsa focus al zaten trend ler 31 kanimca.focuslarinda ikinci eli cok iyi eski kasa ilede yakaldiklari cikis var. focusun sedani daha guzel duruyor hb i ben begenmedim arkasi guzel degil
  • focus hb ghia
  • amcamda focus 1 ghia sedan var. 1.6 cc, yanılmıyosam 100-110 bg arabanın yol tutuşu, performansı,kalitesine hayranım,megane 2 sürdüm (dizel)yeni astra sürdüm (benzinli)focustaki yol tutuşunu ve güven hissini bulamadım.+ bu saydığım araçları focus 2 ikiyle karşılaştırmak gerekiyo,focus 2 kullanmak daha nasip olmadı
  • Golf
  • focus tabiyki
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.