Şimdi Ara

VW GOLF 8 ANA KONU (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.796
Cevap
98
Favori
232.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • wolf2489 W kullanıcısına yanıt

    Arkadaşlar cevaplamış ben görene kadar :) Yokuş yukarı ve düşük hızlı dur kalklarda manuele alıp 1. viteste kullanıp, kalkışlarda gazla kalkın. Böylece bu yaşadığınız üzücü olayın önüne geçersiniz. Geçmiş olsun.

  • airport34 kullanıcısına yanıt

    Yakıt tüketimi benim de dikkat etmeyince o civarda oluyor hocam. Siz de biliyorsunuz etsi motorun çalışma prensibine göre kullanınca ancak bu tüketimlere geliyor. Gazdan ayağını çekince ben hiç bir araçta böyle bir süzülme görmedim :) Bunları kullanmayana anlatmak zor

  • wolf2489 W kullanıcısına yanıt

    Motorun ısınması normal değil termostat ve devirdaim kontrol edilmeli.


    Elektrikli devirdaim alt devirlerde turboyu besleme görevine sahip TSi motorlarda.


    Devirdaim cortlamışsa alt devirlerde tork kaybı yaşanır ve kavrama tork yetersiz olduğu için sürekli yarım debriyaj çalışır.

  • artik dogus oto bakmistir herhalde :)

  • beklenen yeni fiyat listesi dün yayınlanmış, manuel 586bin TL, life 668, style, 753 ......

  • life pakete serviste katlanır ayna taktırmak istiyorum.bunu yapan varmıdır acaba.

  • Merhaba. 2017 1.4 T AT6 Dynamic 100000 kmdeki Opel Astra aracımı Golf 1.0 eTSI Style ile değiştirmek istiyorum. Değerli yorumlarınızı beklerim.

  • KAYHAN53 K kullanıcısına yanıt

    ben de düşünüyordum ama normal kullanmaya devam ettikçe parasına değecek mi emin olamadım. serviste veya usta bir iki retrofitçide katlanır ayna yaptıranları gördüm. güzel olmuş tabi ki ama bana biraz pahalı geldi. bulunduğunuz şehirdeki bayiye sorun çok büyük ihtimalle yapıyordur.

  • Losgalacticos kullanıcısına yanıt

    Eğer sıfır düşünüyorsanız ciddi mesai harcamanız gerekecek, forumda ve internette gördüğümüz kadarıyla bireysel olarak araç bulmak gerçekten mucize haline gelmiş durumda. Ben 1.0 eTSI Life kullanıyorum, evin diğer aracı da 1.0 TSI Seat Arona. Motor olarak pişman olduğum bir an hatırlamıyorum. Gerek ara hızlanmalarda gerek yokuşlarda aradığım performansı bulduğumu söyleyebilirim. Uzun yolda biraz yakıt ve hız olarak fark edecektir, 1.4 neticede çok daha kuvvetli. Ama şehir içinde ben motor olarak sizi üzeceğini sanmıyorum.


    Donanıma gelince de Life bile yeterince dolu bir paket, Style için neredeyse eksiksiz diyebiliriz o açıdan. Neredeyse diyorum çünkü ACC ve şerit takip eksik (aklıma gelmeyen varsa diğer Golf kullanıcısı dostlarımız eklesin). O da maalesef VW politikası olmuş durumda, getirdiği paketlere koymuyor. Çok ihtiyaç duyarsanız bu işi yapan retrofit uzmanları var oralarda ekletilebilir. Bir de eğer 2 kişi kullanıyorsa hafızalı koltuk olsun isterdim ama o sadece Passat Elegance'da var, Tiguan'da bile yok yanlış bilmiyorsam. Umarım gönlünüzce olur ve istediğiniz arabayı istediğiniz fiyata alıp keyifle kullanırsınız.





  • Losgalacticos kullanıcısına yanıt

    merhaba, aracınızı değiştirme nedeniniz geldiği yaş ve km dışında şeylerse mesela performans olarak bence çok büyük bir değişim görmezsiniz, 1.0 etsi motor oldukça seri (başlarda hibrit motora alışmak gerekiyor, diğer arabalarda ayağınızı gazdan çekince yavaşlama daha hızlı olurken mild hybrid nedeni ile golfler daha uzun sürede yavaşlıyor bazen aşağı meyilli giderken endişe ediyorum hızlanma artıyor). ama sizin açınızdan esas değişim yakıtta ve sessizlikte olacaktır, makul bir sürüşle eski arabanıza göre oldukça az yakacağınızı düşünüyorum.

  • Merhaba, forumda ilk mesajımdır. Merak eden arkadaşlara bilgi amaçlı paylaşıyorum. Golf 8 impression 2021 model (110 hp manuel) araç aldım. Yaklaşık 10 binde ve ilk bakım yapılmamış. Aracı istanbuldan aldım antalyaya getirdim, yakıt tüketimi bu şekilde.


    İlk 200 km klima kapalı, sonraki 500 küsür km klima sürekli açık. Hız olarak 110 - 140 arası (genel ağırlık 115 135 aralığında) bi kere top speed denemesi ve kısa bi süre 160-180 aralığında sürüş durumu mecvut.


    Genel konfor olarak gayet memnum kaldım. Rampalarda 120 130 giderken asla vites düşürme ihtiyacı olmadı, hatta gaza bastığında ufak ufak hızlanması veya hızını koruması gayet tatmin etti.

    VW GOLF 8 ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mus.oguz -- 7 Haziran 2022; 19:10:0 >




  • mus.oguz M kullanıcısına yanıt

    Yüksek hızda rüzgar sesi konusunda yorumunuz nedir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DelirteJackson kullanıcısına yanıt

    Rüzgar sesinden ziyade yol sesi mi desem lastik sesi mi desem dış ortam sesi mi desem bunların karışımı birşey var ama rahatsız edici değil, yoldan yola değişiyor tabi. Rüzgar sesi 130 lardan sonra anlaşılmaya başlıyor. Araçta 2 kişiydik, 150 lerde giderken bile sesimizi yükseltmeden rahat şekilde sohbet edebiliyorduk, müzikte açıktı bi yandan orta-hafif kısık şekilde.

  • 1.0 TSI DSG 2018 Golf 7,5 Highline + Cam Tavan araçtan, 2022 model 1.0 E-TSI DSG Golf 8 Life + Cam Tavana geçiyoruz.

    Bayağ eksisi olduğı gibi artıları da var…

    Gözüme çarpan eksileri;

    Kayar Led, Alcantra Döşeme, karartılmış camlar, katlanır ayna, 17” jant, amortisörlü kaput, cd-changer/sd kart, torpido kadife kaplama, eşya gözü olmaması…

    Artıları;

    Anahtarsız giriş ve çalıştırma, app connect, kablosuz şarj, koltuk/direksiyon ısıtma olması…

    2. El fiyat artışları ile arada çok fazla fiyat farkı kalmıyor (50-80bin tl aralığı gibi)

    Umarım pişman olmayız….

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,


    1.0 Style pakette geri görüş kamerası açılmıyor uyarısı aldım. R'ye taktığımda camera açılmıyor. Yağmur yağdığı için sensör kaynaklı mı acaba?

  • sercankzly S kullanıcısına yanıt

    o kısmın kurumasını bekleyip tekrar deneyin

  • Merhabalar, Golf 8 style aracimi yeni teslim aldim, benden kaynakli mi bilmiyorum ama bilgisi olan arkadaslar aydinlatirsa sevinirim. Kumanda anahtari icin kilif almistim, aracin yakinina gittigime kapi acma tusuna bastigim zaman bazen 2. Veya 3. Basisimda araci aciyor. Bu durum beni rahatsiz etti. Acaba kilif kaynakli mi ya da pil mi zayif bilemedim. Benzer bir durum yasayan var mi acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • guvenc01 G kullanıcısına yanıt

    hayırlı olsun güle güle kullanın.

    pil zayıf olunca ekranda uyarı çıkıyor. neden düğmeye basarak açıyorsunuz? pil zayıfsa kapı kolunu tuttuğunuzda ya da (özelliği kapatmadıysanız) yaklaşınca da açmaması lazım bunlarda sorun var mı?

    tabi en kolay yol kılıfsız denemek..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 13 Haziran 2022; 21:41:58 >
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.