Tr satışları ne zaman başlıyor acaba |
Dizel olmayan Golf ne işe yarar... o da artık gelmeyeceğine göre Golf defterini kapattık :) |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1.0 manuel ve elektrikli koltukları var, yanlış sipariş filan vermişler herhalde fiyat bu nedenle bu kadar yüksek sanırım :) baskı hatalı 1TL nin 500TL olması gibi :D bu arabayı bu fiyata alan her satıcının bir alıcısı vardır sözünün canlı örneğidir. |
İkisini de peş peşe satın almış olarak Golf'ün dizeli 1.4 tsi 125/140/150 hp yanında gözümde çöp. (1.0 değil) Dizel değil VW'in 1.6 115 hp'lik dizeli. 2017'de 125'lik tsi aracımı satıp makyajlı 1.6 tdi almıştım. Pişmanlığın dibini yaşadım. zırrrr diye çalışan, rakiplerine göre hantal, 1.4 tsi'a göre sadece 1 depoda ist. şehir içi 80 km fazla gidebilen berbat bir motor. (tsi 600 km tdi 680 km gidiyordum, İstanbul akıcı ara yollar) |
bizim burdaki wv bayisine sordum 450den başlayacağını söyledi. biraz abartı geldi fiyat 4-5 sene önce o fiyata sıfır e serisi alınıyordu. |
|
A3 ile 25.000 A serisi ve BMW 1 ile de 40-60 bin civarı bir fark olur diye tahmin ediyorum. |