Şimdi Ara

VW GOLF 7 ANA KONU. Tüm Paylaşımlar buradan (924. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53.710
Cevap
458
Favori
3.637.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 922923924925926
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gkilicoglu

    quote:

    Orijinalden alıntı: 1. Selim

    arkadaşlar 1.6 tdi nasıl biraz yardım lütfen?

    gerek testlerden okuduklarım gerekse de arkadaşımda 1.6 tdi dizelle ilgili bir miktar fikrim var ama en iyi bilgiyi bu motoru kullananlar bilir.öncelikle beygir gücü önemli olmakla beraber bu gücün nerede geldiği ve ayrıca tork değerleri de önemlidir. mesela auto show da birbirinden farklı tarihlerde bmw 116 d ve golf tdi dsg testleriyle ilgili karşılaştırma verecek olursak (116 d'nin gücü 116 hp ve 260 nm) 0-100 km (test verileridir fabrika değil)golf için 11 sn iken 116 d de bu süre 10.9 ara hızlanmalardan gidecek olursak golf için 60-100 (DSG d konumunda)7.8 ve 80-120 hızlanması ise 8.9 sn iken bmw 116'de bu süreler 9.4 ve 14.2 sn'dir. her iki aracın test tüketim ortalaması 5.5 lt/100 km olarak saptanmış.gene hatırımda kalan bir karşılaştırmada hyundai i30 otomatik (128 hp) golfe geçildi üstelik yakıt tüketiminde birkaç litrelik fark vardı. burada sadece beygir gücü gibi düşünmemek, bu gücün nasıl iletildiğini unutmamak gerekli diye düşünüyorum.benzer şekilde şu anda mercedes'te kullanılan 1.5 109 hp'lik motorda renault motoru olup hızlanma süreleri çok yakındı.
    ayrıca arkadaşın 1.6 tdi golf 6'si benim gördüğüm kadarıyla oldukça iyi hızlanıyor ve tüketim verileri üzmüyor. tabi bu motor golf 7 de bir miktar güncellendi. max gücü verdiği devir 3000-40000 e çekildi ve max tork aralığı arttırıldı.
    umarım bu bilgiler size yardımcı olmuştur.
    saygılarımla


    bnm için çok faydalı oldu teşekkür ederim. özellikle hyundai'nin 128 ps motorundan daha hızlı olması önemliydi teşekkür ederim. ztn bugun yarın test sürüş yapacağım. yukarıda 1977 hocam bağımsız süspansiyondan bahsrtmiş tsi arlar ile dizelin sspansiyonu farklı mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 16. Hafta siparis verenler icin sicak bilgi 7 subat siparsim haftaya bayiye iner dedi satis temsilcim Tamas.
    Bu arada eser bey gercekten mukemmel bir insan arac almayi dusunenler kendisine bir ugrasin derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben dsg kullanmadım hiç ama turboya geçmeden vites değiştirmesi anlamsız geldi bana...zaten bu motorlar turbolu olduğu için daha az yakıt tüketiyor.kaldıki turbolar benim bildiğim ya 1750 devir de başlıyor yada 2000 deviri geçmeden devreye giriyor ki motor tam anlamıyla tork üretsin.sizin 2500 devir aralığı bana fazla gibi geldi.benim aracım 1750 devirde turboya giriyor mesela.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kabum

    quote:

    Orijinalden alýntý: Bentley GT

    quote:

    Orijinalden alýntý: kabum

    Arkadaþlar merhaba,

    eski bir golf kullanýcý yeni citroen kullanýcýsý ve tekrar golf kullanýmýna doðru giden bir grafiðim var golf 7 dizel düþünüyorum yakýtla ilgili olarak bilgi verebilecekler varmý? Bildiðiniz gibi fabrika verilerini tutturmak biraz sýkýntý ancak kendi tecrubelerinizle mavcut þehir içi ve þehir dýþý yakýt verilerinizi paylaþabilirmisiniz ? ben dizel düþünüyorum ama benzinlilerinde fikirlerini almak istiyorum kendime dizel babama benzinli düþünüyorum. otomatik yada manuel fark etmez genel bir bilgi sahibi olmak istiyorum þimdiden teþekkürler.

    En altta sayfa numaralarý var 1. sayfaya basýp okumaya baþlarsan Golf 7 hakkýnda detaylý bilgi sahibi olursun.

    yazdığım tam anlaşılmadı sanırım araçla ilgili bilgim mevcut araştırmasını yaptım ancak gerçek kullanıcılardan net tüketim verisi alamadım fazla belki farklı bir konu açılsa daha net çözüm olur gibi ilk sayfadan 37. sayfaya kadar tekrar taradım şukadar yakıyor bukadar yakıyor şeklinde bir yazı bulamadım maalesef golf 7 kullanıcılarını konu hakkında bilgi akışına davet ediyorum

    Aracim 1.4 tsi dsg...


     VW GOLF 7 ANA KONU. Tüm Paylaşımlar buradan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 3000 kilometre bakımı nasıl oluyor arkadaşlar ve ne kadar sürüyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuz0303 -- 2 Nisan 2013; 16:39:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karahan7


    quote:

    Orijinalden alıntı: yavuz0303


    quote:

    Orijinalden alıntı: karahan7

    Dsg konusunda bi fikir yürütmek gerekirse:Manuel'de deviri bazen ayarlayamadığınız için araç turboya geçecek ve bu da daha fazla yakıt tüketimi demek.Dsg de ise yanlışsam düzeltin 2500 deviri kolay kolay geçmeyecektir.Yani gaza abanmadıkça turbo devreye girmeyecektir.Bu da yakıt tüketimini etkileyecektir.Golf5 de Dsg şanızıman aracım vardı şehir içi 4-5 vitesi rahatlıkla görüyordu.Sonraki aracım Golf 5 Manuel'de şehir içi o viteslerde kullanmak çok zordu.Şimdi bazı arkadaşlar niye dsgyi satıp Manuel aldın diye soracak.Dsg olan aracın pert kaydı çıktı serviste yağı değişirken öğrendim 1ay geçmişti hemen geri verdim.
    Bi anket vardı 20 kişi katılmış 2 kişi sorun yaşamış dsgde.Bana da şu an mantıklı gelen Dsg uzatılmış garanti ile kullanılabilir.
    Kullanan veya daha iyi bilgiye sahip arkadaşlar konuya açıklık getirecektir.
    Konunun başında da belirttiğim gibi fikir yürüttüm yanlışsam düzeltin .

    ustat dsg bir keyif işidir.Dsg bir aşktır.çoğu arkadaş otomatik kullanma olayını bilmiyor ve hatta rodaj işine inanmıyor.Bu halde bile dsg en az bazı özel durumları saymazsak 35000-40000 gidiyor.benim amcamın oğlunda 65000de dsg jette var.daha problem yok.Kaldıki firma arabası çokta narin kullanılmadı.her bir parçanın ömrü var.4 yıllık garantiyi alsanızda almasanızda vw.zaten sizden iyi niyet garantisi adı altında 1450-1500-tl alıyor ve şanzımanızı yeniliyor.2+2 yıl garantide en azından diğer parçalarıda garanti altına alıyor.Bundan dolayı ARKADAŞLAR GÖNÜL KİMİ SEVERSE SEVGİLİ ODUR.ASLA GARANTİ KAPSAMINDA AŞIK OLUNMAZ VE KEYFİN BEDELİ YOKTUR.Yaşayın dsg keyfini belkide yarın hiçbirşeyi yaşayacak zamanınız olmayacak bırakın yarın için tasalanmayı bugun yarın için huzursuz ol yarın zaten huzursuz olacaksın eeee SEN ŞİMDİ YAŞADINMI????.

    Çok haklısın.Katılmamak elde değil.1 ay bile kullanmama rağmen bana büyük keyif verdi.Bu gün bi örneğine denk geldim 91000 de Dsg sahibi hiç bir sorun yaşamadığını yazmıştı.Golf6 sahibi ve golf7 de yine Dsg alacakmış.
    Ben Manuel düşünüyordum ama biraz bütçeyi zorlayıp Dsg alacam.
    Teknoloji işi şans işidir.Zaten otomatik işine ömür boyu garanti veren bi firma bildiğim kadarıyla yok kaldı ki Manuel'de de aynı şekilde garanti olayı yok.

    OLAY BUDUR

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yavuz0303


    quote:

    Orijinalden alıntı: tyll

    quote:

    Orijinalden alıntı: Happymetu

    Arkadaslar hayirli forumlar benm merak ettigim bir konu vardi cvp verirseniz sevinirim. Bi arkadasimn golf gt sinde arabayi geri vitese attigi zaman aynalar asagi iniyordu gordugum kadariyla bu ozellik yok golf 7 lerde demi? Bide farkettigim renkli yol bilgisayari video su izliyordum orda ayna indirme diye bir secenek vardi bunun hakkinda bi bilgisi olan varmi ve yol bilgiaayari renkli olmasada bu ozellik orda bulunuyormu veya konsol daki ekrandan bu aynalar indirelebiliyormu?

    benim araç golf7 highline,geri vitesde aynalar iniyor dediğiniz gibi.

    AYNALAR DEĞİLDE AYNAM İNİYOR DİYELİMMİ

    doğrudur,sağ ayna ...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: samil422

    ben dsg kullanmadım hiç ama turboya geçmeden vites değiştirmesi anlamsız geldi bana...zaten bu motorlar turbolu olduğu için daha az yakıt tüketiyor.kaldıki turbolar benim bildiğim ya 1750 devir de başlıyor yada 2000 deviri geçmeden devreye giriyor ki motor tam anlamıyla tork üretsin.sizin 2500 devir aralığı bana fazla gibi geldi.benim aracım 1750 devirde turboya giriyor mesela.

    Haklısın kardeş ama bu konuda ikimiz de yanlışın.İnternetten edindiğimiz bilgilerle yazıyoruz ve bazıları yanlış çıkabiliyor.Genel olarak sağlam bir kaynaktan bilgi almak en sağlıklısı.Bizim arkadaşta da jetta var 140 hp o da 3000 den sonra devreye giriyor dedi.Önceki sayfalarda da bi arkadaşımız 2000-2500 arası devreye giriyor yazmıştı.Bu konuyu araştıracağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün hem tescil işlemleri hem de aracımı görmek için Ankara Eskihisar'a gittim. İnşallah yarın veya Perşembe günü teslim alacağım.
    Tam boy kaput koruma filmi için 850 TL fiyat verdiler. Çok fazla geldi bana.

    Onun yerine dışarıda bir yerde yaptırmayı düşünebilirim. Ankara'da uygun fiyata kaput filmi yaptırabileceğim bir yer bilen var mı?

    Bu arada servisteki eleman ballandıra ballandıra anlattı bütün uygulamaları. Boya koruma, motor koruma, ses yalıtımı, kaput filmi vs... Ama bana çok da ikna edici gelmedi. Dışarıda da benzer kaliteye daha ucuza yaptırılabilir diye tahmin ediyorum.

    Son olarak da serviste beyaz Golf 7 gördüm. Üzerinde Madrid jantlar vardı. Benim hiç hoşuma gitmedi. Sanki orjinal değil de sonradan dışarıdan takılmış gibi duruyor. Tabi bu benim şahsi fikrim ama bu jantı sipariş etmek isterseniz canlı olarak görmenizi ya da kullanıcıların fotoğraf paylaşımlarına bakmanızı tavsiye ederim. Çünkü katalogda göründüğünden çok farklı duruyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: lcdvscrt

    Bugün hem tescil işlemleri hem de aracımı görmek için Ankara Eskihisar'a gittim. İnşallah yarın veya Perşembe günü teslim alacağım.
    Tam boy kaput koruma filmi için 850 TL fiyat verdiler. Çok fazla geldi bana.

    Onun yerine dışarıda bir yerde yaptırmayı düşünebilirim. Ankara'da uygun fiyata kaput filmi yaptırabileceğim bir yer bilen var mı?

    Bu arada servisteki eleman ballandıra ballandıra anlattı bütün uygulamaları. Boya koruma, motor koruma, ses yalıtımı, kaput filmi vs... Ama bana çok da ikna edici gelmedi. Dışarıda da benzer kaliteye daha ucuza yaptırılabilir diye tahmin ediyorum.

    Son olarak da serviste beyaz Golf 7 gördüm. Üzerinde Madrid jantlar vardı. Benim hiç hoşuma gitmedi. Sanki orjinal değil de sonradan dışarıdan takılmış gibi duruyor. Tabi bu benim şahsi fikrim ama bu jantı sipariş etmek isterseniz canlı olarak görmenizi ya da kullanıcıların fotoğraf paylaşımlarına bakmanızı tavsiye ederim. Çünkü katalogda göründüğünden çok farklı duruyor.

    Ankara'da dışarıda yaptıran bir arkadaş vardı ve isteyenin kendisine mesaj atmasını söylemişti. Hatta Lumar marka yaptırmıştı. Forumda biraz geri giderseniz görebilirsiniz. Ayrıca ben bu gibi işleri serviste yaptırma taraftarı değilim.

    Madrid jantlar hiç yakışmıyor diyerek beni gerçekten çok şaşırttınız Bende bu janta hayranım ama dediğiniz gibi sonuçta şahsi fikirler bunlar.

     VW GOLF 7 ANA KONU. Tüm Paylaşımlar buradan




  • quote:

    Orijinalden alıntı: lcdvscrt

    Bugün hem tescil işlemleri hem de aracımı görmek için Ankara Eskihisar'a gittim. İnşallah yarın veya Perşembe günü teslim alacağım.
    Tam boy kaput koruma filmi için 850 TL fiyat verdiler. Çok fazla geldi bana.

    Onun yerine dışarıda bir yerde yaptırmayı düşünebilirim. Ankara'da uygun fiyata kaput filmi yaptırabileceğim bir yer bilen var mı?

    hocam kaput filmine para vermiyorsunuz yapılan işçiliğe okadar para veriliyor. yani sıkı bir pazarlıkla çok daha ucuza yaptırabilirsiniz.
    şunuda belitmeliyim kaza anında kaput ,kaput ilminden dolayı kaput bükülmediği için kaza şiddetini aynen icerdekilere yansıtıyor.
    ben en kötü durumu belirtmek istedim.

    kaput filmi diye geçmemek lazım kalınlığı önemli,cizilmemesi önemli, sararmaması önemli, güneşten koruması önemli, garantisi önemli.
    kimisi alman malı altında satar kimisi Hollanda malı altında satar.
    yoksa dışarda 50 tlye 5 yıl garanti veren yerlerde mevcut.

    keşke kaput filmi ile iş çözülse madem iyi bir şey çıkartmak istiyorsunuz tampon ve camurluklarıda dahil edin.




  • arkadaşlar mez oto nasıl biyerdir bu hafta transporter aldım ordan ama mecbur kalmasam kesin almazdım istediğim araç sadece onlarda vardı elemanları tutarsız mıdır nedir yada bana öyle geldi 2 tane ticari vw olunca filo indirimine giriyormuş ve bu transporter 2. araç oldu yaza doğru Golf 7 1.2 TSİ comfort manuel almayı düşünüyorum fiyat alayım dedim xenon ve cam tavan ekledi 53,000 tl fiyat çıkarttı ve %1 indirim diyor çok sinir bozucu biyer eğer alırsam burdan almam heralde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teomanakyar

    arkadaşlar mez oto nasıl biyerdir bu hafta transporter aldım ordan ama mecbur kalmasam kesin almazdım istediğim araç sadece onlarda vardı elemanları tutarsız mıdır nedir yada bana öyle geldi 2 tane ticari vw olunca filo indirimine giriyormuş ve bu transporter 2. araç oldu yaza doğru Golf 7 1.2 TSİ comfort manuel almayı düşünüyorum fiyat alayım dedim xenon ve cam tavan ekledi 53,000 tl fiyat çıkarttı ve %1 indirim diyor çok sinir bozucu biyer eğer alırsam burdan almam heralde

    Floryadaki meze 1 kere gittim kırmızı bir golf7 vardı showroomda. Oradaki elemanlar da sattıkları arabanın özelliklerini bilmiyorlar. Müşterinin biri ACT nedir diye sordu satıcı cevap vermediben açıkladım adama. Varın gerisini siz düşünün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • haberlerde gördüm, jetta daki navigasyon sistemini çalmışlar. 4500 lira olunca tabi cazip geliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cyber_brain


    quote:

    Orijinalden alıntı: hardcrss

    haberlerde gördüm, jetta daki navigasyon sistemini çalmışlar. 4500 lira olunca tabi cazip geliyor.



    Çalmışlar derken kim ne işin?

    hırsızlar vw navigasyonlarına dadnmş işte. nerde orjinal navigasyon görseler çalıyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SeRHaS

    quote:

    Orijinalden alıntı: lcdvscrt

    Bugün hem tescil işlemleri hem de aracımı görmek için Ankara Eskihisar'a gittim. İnşallah yarın veya Perşembe günü teslim alacağım.
    Tam boy kaput koruma filmi için 850 TL fiyat verdiler. Çok fazla geldi bana.

    Onun yerine dışarıda bir yerde yaptırmayı düşünebilirim. Ankara'da uygun fiyata kaput filmi yaptırabileceğim bir yer bilen var mı?

    Bu arada servisteki eleman ballandıra ballandıra anlattı bütün uygulamaları. Boya koruma, motor koruma, ses yalıtımı, kaput filmi vs... Ama bana çok da ikna edici gelmedi. Dışarıda da benzer kaliteye daha ucuza yaptırılabilir diye tahmin ediyorum.

    Son olarak da serviste beyaz Golf 7 gördüm. Üzerinde Madrid jantlar vardı. Benim hiç hoşuma gitmedi. Sanki orjinal değil de sonradan dışarıdan takılmış gibi duruyor. Tabi bu benim şahsi fikrim ama bu jantı sipariş etmek isterseniz canlı olarak görmenizi ya da kullanıcıların fotoğraf paylaşımlarına bakmanızı tavsiye ederim. Çünkü katalogda göründüğünden çok farklı duruyor.

    Ankara'da dışarıda yaptıran bir arkadaş vardı ve isteyenin kendisine mesaj atmasını söylemişti. Hatta Lumar marka yaptırmıştı. Forumda biraz geri giderseniz görebilirsiniz. Ayrıca ben bu gibi işleri serviste yaptırma taraftarı değilim.

    Madrid jantlar hiç yakışmıyor diyerek beni gerçekten çok şaşırttınız Bende bu janta hayranım ama dediğiniz gibi sonuçta şahsi fikirler bunlar.

     VW GOLF 7 ANA KONU. Tüm Paylaşımlar buradan

    Canlı olarak görüp de beğendiyseniz diyecek sözüm yok. Ama katalogdan ya da birkaç fotoğraftan fikir edinip beğendiyseniz hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Dijon ve Durban klasik çizgilere sahip. Ama madrid biraz iddialı olmuş. O yüzden yakından görmek lazım bence.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: lapya

    3000 kilometre bakımı nasıl oluyor arkadaşlar ve ne kadar sürüyor?

    sadece yağ ve suyuna baktılar, süre: 5 dk.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: leon_312

    quote:

    Orijinalden alıntı: lcdvscrt

    Bugün hem tescil işlemleri hem de aracımı görmek için Ankara Eskihisar'a gittim. İnşallah yarın veya Perşembe günü teslim alacağım.
    Tam boy kaput koruma filmi için 850 TL fiyat verdiler. Çok fazla geldi bana.

    Onun yerine dışarıda bir yerde yaptırmayı düşünebilirim. Ankara'da uygun fiyata kaput filmi yaptırabileceğim bir yer bilen var mı?

    hocam kaput filmine para vermiyorsunuz yapılan işçiliğe okadar para veriliyor. yani sıkı bir pazarlıkla çok daha ucuza yaptırabilirsiniz.
    şunuda belitmeliyim kaza anında kaput ,kaput ilminden dolayı kaput bükülmediği için kaza şiddetini aynen icerdekilere yansıtıyor.
    ben en kötü durumu belirtmek istedim.

    kaput filmi diye geçmemek lazım kalınlığı önemli,cizilmemesi önemli, sararmaması önemli, güneşten koruması önemli, garantisi önemli.
    kimisi alman malı altında satar kimisi Hollanda malı altında satar.
    yoksa dışarda 50 tlye 5 yıl garanti veren yerlerde mevcut.

    keşke kaput filmi ile iş çözülse madem iyi bir şey çıkartmak istiyorsunuz tampon ve camurluklarıda dahil edin.

    Kaput filmi olmazsa olmaz bir şey değil benim için ama hazır sıfır tertemiz araba almışken uygun bir fiyat alabilirsem neden olmasın.
    Uygun bir fiyat ve kalite bulamazsam zaten yaptırmayı dişünmüyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: lcdvscrt

    Bugün hem tescil işlemleri hem de aracımı görmek için Ankara Eskihisar'a gittim. İnşallah yarın veya Perşembe günü teslim alacağım.
    Tam boy kaput koruma filmi için 850 TL fiyat verdiler. Çok fazla geldi bana.

    Onun yerine dışarıda bir yerde yaptırmayı düşünebilirim. Ankara'da uygun fiyata kaput filmi yaptırabileceğim bir yer bilen var mı?

    Bu arada servisteki eleman ballandıra ballandıra anlattı bütün uygulamaları. Boya koruma, motor koruma, ses yalıtımı, kaput filmi vs... Ama bana çok da ikna edici gelmedi. Dışarıda da benzer kaliteye daha ucuza yaptırılabilir diye tahmin ediyorum.

    Son olarak da serviste beyaz Golf 7 gördüm. Üzerinde Madrid jantlar vardı. Benim hiç hoşuma gitmedi. Sanki orjinal değil de sonradan dışarıdan takılmış gibi duruyor. Tabi bu benim şahsi fikrim ama bu jantı sipariş etmek isterseniz canlı olarak görmenizi ya da kullanıcıların fotoğraf paylaşımlarına bakmanızı tavsiye ederim. Çünkü katalogda göründüğünden çok farklı duruyor.

    Hayırlı olsun aracınız şimdiden. Ne zaman sipariş verdiniz nasıl bir yol izlediniz anlatırsanız sevinirim. Bende eskihisara sipariş verdim. Mayıs gibi arar kaporayı alır Haziran'da teslim ederiz dediler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 922923924925926
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.