Şimdi Ara

VW GOLF 7 ANA KONU. Tüm Paylaşımlar buradan (2559. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53.710
Cevap
459
Favori
3.637.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25572558255925602561
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: reko

    teşekkürler ...ngk japon firması ama nerede üretiyorlar bujileri bosch sanırım çin malı..ngk dan devam ederim snaırım..fren hidroliği de değişiyorsa sıkıntı..hava yapma sıkıntısı olur vs başımız yanmasın..ya iyi bir servis yada yetkili serivs..hangi hidrolik markasını kullanıyor vw biliyormusunuz..https://www.onlineyedekparca.com/Fren-Hidrolik-Yagi-DOT4-500ML-FERODO,PR-8511.html dot4 uyarmı..
    Serviste satılan NGK 'lar japon malı., bosch nerede üretiyor bilmiyorum ama genel olarak bosch yedek parça olayında biraz kaliteyi düşürdüğünü biliyorum.,

    Fren hidroliğinde hava yapmamasını sağlamak kolay., eski hidroliği tahliye ederken hidrolik azaldıkça üstten doldurucaksın., ne zaman temiz hidrolik gelmeye başladı o tekerin tapasını kapatacaksın ve her zaman fren merkezine en uzak lastikten yani sağ arka tekerden başlanmalı.!

    Piyasada satılan standart dot4 fren hidrolikleri bizim araçlar için uygun değil., VW501.14 onayını karşılaması lazım., Servis VW marka fren hidroliği kullanıyor., Dışarda VW501.14 onaylı fren hidroliği bulmak biraz sıkıntı zor bulunuyor.,

    VW 501.14 onayını sağlayan Castrol React Dot4 Low Temperature var ama bunu da bulmak samanlıkta iğne aramak kadar zor., Hadi bulduğunuzu varsayalım., fren hidroliği çok kararsız yapıda bir yağ olduğundan., siz ne kadar eski yağı boşalsanızda sistemde bir miktar kalacağından ve devamında iki farklı marka hidrolik ile karışması tavsiye edilen bişey değildir., Yani aracın markası ne olursa olsun aynı hidrolik yağı kullanılması tavsiye edilir., Zaten fren hidroliği aracın en ucuz sıvısıdır., Sistem ortalama 1-1,5lt. arası kapasitesi var., Servisten temin edebilirsiniz dicem ama eskiden 500ml. ve 1lt. arası satılıyordu ama artık sadece kendi kullanımları için 60-70lt. varil ve ufak şişe 250ml. olarak getiriyorlar., 6x250ml. desek buda biraz pahalıya gelir., Varil 'den doldurup verseler buda sıkıntı fren hidroliği en ufak bişeyde nem kapan bişey., ışık görmemesi gerekli, sıcaktan-soğuktan hemen etkilenir., Bu şartlar altında fren hidroliği için en mantıklı çözüm serviste değiştirmek oluyor.

    Normalde fren hidroliği aracın üretim tarihinden sonraki 3. yılın sonunda ve devamında ki her 2 yılda bir değişmesi gerekir., sizinkinin zamanı 1 sene geçmiş.

    1 ay önce bakımda kardeşim kendi aracı için serviste 41 lira fren hidroliği + 145 lira işçilik ücreti almışlardı., Dışarda yaptırmaya kalksanız 50 lira f.hidroliği tutsa., 60-70 işçilik alsalar., 120 lira gibi bir rakama gelir ki aradaki fark için değer mi kişiden kişiye göre değişir ama bence değmez., zaten f.hidroliğini tedarik etmekte sıkıntı., diğer sıkıntı dışarda sanayide 10 ustadan 8'i size fren hidroliğinin ömürlük olduğunu, değişmez eksilirse tamamlanır diceklerdir., Pek değiştirmeye sıcak bakmazlar onlar için angarya iştir uğraşmaz istemiyorlar., Ancak (fren hidroliği, antifiriz) vs. dahil aracın hiç bir sıvısı ömürlük değildir., Bujiler içinde yanlış söylemişim 320 lira kdv hariç fiyatı imiş., kdv dahil 377 lira tutuyor.,

    Serviste satılan made in japan NGK bujiler;

     VW GOLF 7 ANA KONU. Tüm Paylaşımlar buradan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forzaGilles -- 30 Ekim 2018; 14:52:40 >




  • eyvallah snaırım yetkilide halledicem..işin ilginç yanı vw nın yedek parçaları dışarıda bile aynı..adamlar işçilikten kazanıyor..bosch bujiler 290tl ngk de biraz pahalı olabilir...bakalım ne kadar hesap çıkacak bize..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: reko

    eyvallah snaırım yetkilide halledicem..işin ilginç yanı vw nın yedek parçaları dışarıda bile aynı..adamlar işçilikten kazanıyor..bosch bujiler 290tl ngk de biraz pahalı olabilir...bakalım ne kadar hesap çıkacak bize..
    Eğer dediğiniz gibi 290 'a satılan bosch buji çin malı ise o paraya yazık günah., gider hiç düşünmeden NGK alırım.
  • Arkadaslar merhaba,

    2015 golf 7 higline aracimda 6,5 inch multimedya var ancak app connect ve mirror link menude yok maalesef.Servisler eskiden discover pro multimedya yi ayrica satiyordu.Mib 2 yi veya aracima uygun ozellikli multimedya YETKILI SERVISLER hala satiyor mu bilgisi olan var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şu araç hakkında bir yorum yaparmısınız alınabilir mi ?





    BOYA HATA TRAMER YOK-12BİN KM-ÖZEL SİPARİŞ ACC DYNAUDIO KEYLESS İlan No: 611722333https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-boya-hata-tramer-yok-12bin-km-ozel-siparis-acc-dynaudio-keyless-611722333/detay

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pumass P kullanıcısına yanıt
    Tamam opsiyonlar var ama sonuçta araç comfordline paket üzerine dynaudio, keyless go ve geri görüş kamerası artısı var bunlar sizin için çok önemli ise düşünebilirsiniz ama ben olsam bu araç yerine highline sunrooflu bir araç tercih ederdim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: escape0121

    Tamam opsiyonlar var ama sonuçta araç comfordline paket üzerine dynaudio, keyless go ve geri görüş kamerası artısı var bunlar sizin için çok önemli ise düşünebilirsiniz ama ben olsam bu araç yerine highline sunrooflu bir araç tercih ederdim.
    arkadaş haklı, kimse o opsiyonlara bakmıyor. bana tek sordukları "sunroof var mı?" oldu. içinin bej olması da bir eksi puan. o rakamlara sıfır comfort satıyorlar. ben bunu alacağıma sıfır comfort alırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 31 Ekim 2018; 10:58:36 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kizildereumut

    arkadaşlar uyarı !!!!!!! diikkat diyorum golf 7 comfortlıne teyp hırsızlığı olmuştur comfortlıne 5''inç teyp çalınmaz navigasyon yok bişey yok o zahmete değermi demeyin ne yapacaklarsa çaldılar birde üstüne tesisatı kesipte çaldılar hasar büyük araç serviste en az 3 hafta parça beklenecek almanyadan hasar bedeli 13,0000 tl kasko gitti:( 9,000tl teyp ücreti alarm yoktu şimdı alarm arıyorum destek lazım kullanan taktıran iç denetim şart darbelileri çözmüşler öttürüp 2dk sonra yine geliyor giriyor iç denetim şart.
    alarm hiçbir şekilde işe yaramıyor. vakti zamanında aracımda pioneer teyp vardı. iç tarafa hareket sensörlü alarm takmıştım, yine de işe yaramamıştı. her akşam alarm çalıyordu, artık bıkmıştım. en sonunda teyp gitti, alarm çalmaz oldu. bıktırana kadar her akşam alarmı çaldırıyorlar ve artık umursamıyorsun, o zaman götürüyorlar. hareket sensörlü alarm taktırmak istersen döşemelerinin kenarlarını da kaldırmaları gerekecek ve yine de çalınacaksa çalınacak. eskiden kasko firmaları alarm indirimi uygulardı, artık kaldırdılar. üstüne üstlük alarmı da kasko matrahına ekliyorlar, yani alarm hiçbir işe yaramıyor.




  • escape0121 kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsunuz benim için Burda önemli olan keyless go sunroof diğerleri önemli değil teşekkür yardımız için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pumass P kullanıcısına yanıt
    Rica ederim,inşallah hayalinizdeki Golf’e sahip olursunuz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 15 puan ÖTV indirimi geliyor. Bakan açıkladı. Araç alacaklar 2 gün frene bassınlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladıgıma göre belirli süre içerisinde indirime gidiliyor.

    Bu indirim sadece otomobil sektörüne nefes aldırır.



    Bu indirim bedelli askerlik gibi parası olan yararlanır.

    150 binlik 1.0 midline manuel golf 134 bine düşüyor

    16 bin kiralık indirim zenginin cebine para koyuyor başka bir işe yaramıyor.



    Ötv artarken söz etmiştim bunlar oranı yükseltiyor ama iki gün sonra indirim yaptıgında bizim paramızı bize verecekler diye.

    Eee ötv %35 oldu ne gerek vardı şişirmeye.



    Bu bir çözüm degil, nakit parası olanın işine yaradı başka birsey degil. Kredi cekecenlerin hala işine yarayan elde tutulur birsey yok.



    Eleştiri yapıyorum ama sonucta bir tutam nefes alcagı kesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    aga 13,000 bin tl masraf cıktı şerefsızler ya kabloyu kesip almışlar yazık gunah teyp gene orjınalı ne navı var ne bısey 5'' teyp alarm düşünüyorum en azından müdahale edersın güvenlik kamerasıda koyacam sımdı belki cayarlar bu kadar önlem le :)
  • leon_312 kullanıcısına yanıt
    normal film var ama ne olacak ucurmuş kelebek camı aşa bıde fıtıl zarar görmuş onuda değiştiriyo servis sökmeyide becerememiş bütün çerçeve tırnakları kırık tabi servis en ufak çiziği değişiyo mastaf şişiyo
  • M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Otomobil satanları kurtarmak için cari açığı artıracaklar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlet her zmanki gibi inşaat ve otomotiv sektörünü kurtarmaya yönelik vergi indirmi yapmıs orta kesime işçiye gelir vergisinden indirim yapaym maaşları artsın demek akıllarına gelmemiş heralde.nakit parası olan yararlanacak bu indirimlerden... devlet sürümden kazanma peşinde ama güvensizlik o kadar çokki kredi çekip alacak adam çok az milletin maaşında bi artıs gelirinde bir artıs olmus mu ki araba alımı artsın hayrettt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kizildereumut

    normal film var ama ne olacak ucurmuş kelebek camı aşa bıde fıtıl zarar görmuş onuda değiştiriyo servis sökmeyide becerememiş bütün çerçeve tırnakları kırık tabi servis en ufak çiziği değişiyo mastaf şişiyo
    Güvenlik filmi sıradan filmler gibi degil.

    Dediğim gibi profesyonel birisi camı saniyede patlatır ama kırılan camı aşagı indirmesi zaman alır zaten o telaşla kacar,

    Hırsına düştü camı dindirdi ekranı cıkarmakta zaman



    Varmı bilmiyorum iç denetimli alarmların tek acıgı farklı tonda calması gerek.

    İnsan o anda ayıkır ama artık duyar veya duymaz



    Alarm çözüm dedil sadece yıldırma amaçlı.

    Güvenlik filmiyle cok daha etkili olur.

    Bi yandan alarm ötüyor bi yandan cam zor kırılıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu indirimlerin kanımca bi anlamı yok orta direk ve altı için.düşmesi gereken şey burda faizlerdir. Bu indirimlerle enflasyonu düşük gösterip memurun cebine girecek zammı azaltacaklardır. Sıkıyosa temel tüketim ürünlerinin vergisini kaldırsınlar yada yukardada dendiği gibi maaşlardan gelir vergisini düşürsünler. Aslında bu indirimler bize üstü kapalı bindirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matador_mirkhan -- 2 Kasım 2018; 14:58:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • N11’deki araç fiyatlarını gördünüz mü? Çok iyi rakamlar ama hep benzinli
    https://www.n11.com/kampanyalar/volkswagen-otomobiller-geliyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,



    2017 Mart ayından bugüne kadar 19A COMPOSITION MEDIA nın Mirror Link ve Car Net desteklememesi ile ilgili hukuksal süreçte yürüttüğüm mücadelede yeni bir aşamaya gelmiş bulunmaktayım.



    En son bilirkişinin DOĞUŞ u haklı bulan raporuna itiraz etmiştik ve hakim itirazımızı haklı bulurak raporu tekrar değerlendirmek ve araçta varsa bir değer kaybı tespitinin yapılması için tekrar aynı bilirkişiye iade etmişti.



    Sıkı durun , bilirkişinin itirazımız üzerine verdiği yeni raporunda araçtaki değer kaybı 7.665- tl olarak belirtilmiş.Üstelik bu tutarın aracın satış tarihi olan 22.06.2015 tarihi ile geçerli parasal değeri olduğu yazılmış rapora 



    Tüm bu gelişmeler ışığında mahkemenin bu son bilirkişi raporunu yeterli görmesi ve davayı kabul etmesini bekliyoruz.



    Benimle aynı durumda olan ve hakkını aramayı düşünen başka arkadaşlar varsa, zaman aşımına takılmadan harekete geçmeleri için bizim davamız örnek teşkil edebilir.Hatta bizden sonraki arkadaşlar için süreç (artık ortada emsal teşkil eden bir dava olduğundan) çok daha hızlı işleyebilir,bi düşünün derim



    Bilirkişinin belirttiği değer kaybı tutarı aracın satış tarihine ait olduğundan ve bildiğim kadarı ile VW Yetkili Servislerinde şu anda emsal bir cihaz (golf 7 ye uyumlu car net ve mirrrorlink destekleyen OEM discover pro , mib 2 veya benzeri başka marka multimedya) satışı yapılmadığından değer kaybının güncel tutar karşılığını tam olarak bilme şansımız yok (en azından ben sorduğumda Yetkili Servisler öyle diyor ama onlara da pek güvenemiyorum çünkü plaka bilgimden araç kartıma baktıklarında multimedya yüzünden sıkıntı yaşamıssınız ne oldu o durum diye bana soruyorlar s=screwy).Piyasa malları ise üç kuruşluk Çin mallarından başlayıp çok geniş bir yelpazeye yayıldığından bu ürünler üzerinden birşey iddia etmek pek kolay değil.



    Sizlerin fikir ve yorumları bu süreçte bana hep yolgösterici oldu.



    Aslına bakarsanız değer kaybının güncel tutarına dair fikir verecek bilgiye ulaşabilsek (varsa yetkili serviste satılan muadil multimedya veya app connect destekleyen multimedyanın donanım liste fiyatı gibi) bilirkişinin belirttiği tutara da itiraz etmeyi düşünüyoruz.



    Bakalım zaman neler gösterecek.



    Sizlerden de ricam fikir ve görüşlerinizi paylaşmanız.



    Herkese iyi forumlar ....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 25572558255925602561
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.