Şimdi Ara

VW GOLF 7 ANA KONU. Tüm Paylaşımlar buradan (2464. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53.710
Cevap
458
Favori
3.637.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24622463246424652466
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • seastar76 kullanıcısına yanıt
    birde multimedia farkı ortaya çıkıyor. sanırım 2015 modellerde bluetooth, usb, aux gibi bazı özellikler 2016 modellere gelmiş bunu da göz önünde bulundurmak gerek. Sonradan takılan multimedialarda gerçekten çok sıkıntılı.

    Ayrıca otomatik bir dezavantaj ikinci ellerde. Garanti ve iyi niyet garantisini göz önünde bulundurmak lazım garantisi de devam ediyor mu etmiyormu dsg için buda önemli bir konu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhan1016 -- 12 Aralık 2017; 21:4:13 >
  • leon_312 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Ben genelde Shell'den, olmadığı yerde de Opet'ten almaya özen gösteriyorum. Ve evet bilmeden de olsa genelde geceleri alıyorum yakıtı.

    Bizim buradaki Baban Petrol'e ait. Cadde üstü olduğu için sürekli müşterisi var.

    Dikkat ediyorlardır diye düşünüyorum.

    Total'i bir yerde daha okudum iyi olduğunu. Fakat pek alıcısı yok sanırım.


    Genelde Shell veya Opet'i öneriyorlar dizel konusunda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bigbangem

    Sevgili büyüklerim tekrardan merhaba ,

    Aracımı 16 kasımda teslim aldım , aracımın her şeyinden fazlasıyla memnunum ancak aracın sağ on koltuk kısmından bir cızırtı sesi geliyor ve bu aşırı irrite edici bir ses , anladığım kadarıyla airbag yazısının olduğu parlak parça ya da havalandırma ızgarasının olduğu dış sert plastikten geliyor

    Ayni ses sürücü koltugu hizasından da geliyor ama çok çok çok daha dusuk ve neredeyse yok sıklıkta o yüzden üstünde durmuyorum ama diger durum canimi sıkıyor , tavsiyesi olan var mi bu durum icin ya da benzeri problem yaşayıp cozum bulan?

    Bir tek benim mi böyle problemim var yahu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • bigbangem kullanıcısına yanıt
    Makyaj aynalarını açarak deneyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • high-fidelity kullanıcısına yanıt
    Ben de Baban Petrol 'den alıyorum Eskiden Kozyatağı Shell açıkken ( şimdi Total olan ) SPAS işletmesi olduğu için oradan alırdım. Şu anda bize en yakın SPAS Shell Ataşehir. Oraya gidene kadar Baban Petrol kolayıma geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakınımın aracı 3 yaşında. Şehiriçi ara ara kullandığı için araç km si düşük. 4800 de aracın km si. Her yıl yağını değiştirmek zorunda mı? Yağ ile ilgili aydınlatır mısınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Baban Petrol Erenköy cadde üstünde olduğu için yoğun bir istasyon. Genel olarak iyi diye biliyorum ve aynı zamanda yakın olduğu için orayı tercih ediyorum.
  • seastar76 kullanıcısına yanıt
    75-76 ya 1.2 benizli alın.aradaki fark size kalsın ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the patriot kullanıcısına yanıt
    1.2 kaldı mı yeni motorlarda 1.0 ve 1.4 kaldı diye biliyorum ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 ekimde sipariş verdiğim aracım limana sevkiyat aşamasına geçmiş sizce ortalama ne kadar sürer bu süreç yani yılbaşına kadar veya en geç ocak ilk haftası teslim alabilirmiyim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tolgaakca

    10 ekimde sipariş verdiğim aracım limana sevkiyat aşamasına geçmiş sizce ortalama ne kadar sürer bu süreç yani yılbaşına kadar veya en geç ocak ilk haftası teslim alabilirmiyim ?

    Normalde 2 ayda çoktan gümrüğe gelmesi gerekirdi., büyük ihtimal siz sipariş verdiniz ama bayi toplu sipariş geçtiğinden 15-20 gün geç geçti siparişi veya siz sipariş verdiğiniz günden bikaç gün önce toplu siparişlerini doğuşa ilettiğinden sizin siparişin fabrikaya iletilmesi 20-25 gün gibi bir sarkma oldu., dediğim gibi şuanda aracın Türkiye'de gemiden indirilip gümrük işlemlerinde olması gerekiyordu., Diğer ihtimal Araçta çok opsiyon var ise.? ondan da olabilir., veya bazen çok tercih edilmeyen bir opsiyon o an için fabrikanın aracı üretim planlamasında gecikmelere sebebiyet verebiliyor..

    Araç limana sevk aşamasında ise ortalama 7-10 gün arası tren yolcuğu ile Slovenyanın Koper limanına taşınır.,1-2 gün içinde gemiye yüklemeler yapılır ve gemi yola çıkar., hiç bir yere uğramadan gelir ise (bazen uğrayabiliyor) ve kış geldiği için deniz hava durumuna bağlı olarak 4-6 gün sonunda Türkiye dilovasına gelir., burada gümrükte 1-3 gün arası gümrü işlemleri sürüyor., Yunanistan'a uğrarsa 1-2 gün gecikme olur., Bayiye tırla taşınmasıda 1-2 gün sürer., Ancak son zamanlarda bazen gemiler Almanyanın kuzey bölgesinde ki Emden limanından kalkıyor., öyle olursa + 4-5 gün uzar.

    Siz baktığınız sisteme bilgiler 2-3 gün geç yansıyor bunuda hesaba katın yani siz baktığınız anda limana sevk aşamasına geçmiş aracınız o esnada trenlere yüklenip çoktan yola çıkmıştır bunu da hesaba katın.. Araç gemiye yüklenme aşamasında müşteri temsilcisini arayıp geminin bilgilerini isteyip internet ortamından anlık online olarak geminin hareketlerini takip edebilirsiniz., gemi bir yere mi uğrayacak veya direkt olarak buraya mı gelecek görebilirsiniz..

    Müşteri temsilcisini arayıp aracın hangi limandan kalkacağını öğrenin şanslı iseniz araç Slovenya'nın Koper limanından kalkar, Almanya'nın en uç kuzeyindeki Emden Limanından kalkarsa + 4-5 gün ekleyin derim., Emden 'den kalkarsa Kuzey Atlantik Denizinden başlar Hollanda, Belçika, Fransa, ispanya, Portekiz, Cebelitarik tüm avrupayı dolaşır :) satış temsilciniz ile konuşun aracın hangi limana sev edileceğini sistemden bakarak görüyorlar., Yok öyle birşey derse inanmayın sizi başından atmak için ya yalan söylüyordur yada işe yeni girmiş tecrübesiz bir satış temsilcisidir., En kötü Dğuş Müşteri hizmetlerini arayıp öğrenebilirsiniz şimdiden hayırlı olsun..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forzaGilles -- 15 Aralık 2017; 1:17:54 >




  • Öncelikle Engin bilgileriniz için ve zahmet verip kapsamlı yazdığınız için teşekkürler elinize sağlık. Evet aracıma 6 7 opsiyon ekledim bu yüzden üretim sürecinin geciktiğini düşünüyorum . Bu arada şuan aracımda yüzde 7 zubizu indirimi var ancak Vw nin sitesinde bu kapmpanya 21 aralıkta son bulacak yazıyor ben şimdi 1 hafta için yüzde 7 indirimden yararlanamazmıyım eğer bu indirim aracımın faturası kesilene kadar iptal olursa bayiden güzel bir indirim isteyecem zaten malum yıl sonu 2017 araç yardımcı olacaklarını düşünüyorum inşallah zubizu devam eder temennim bu yönde . Bu arada izmir Gaziemir Vosmer den teslim alıcam aracımı. Tekrar çok teşekkür ederim aydınlattığınız için .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tolgaakca

    Öncelikle Engin bilgileriniz için ve zahmet verip kapsamlı yazdığınız için teşekkürler elinize sağlık. Evet aracıma 6 7 opsiyon ekledim bu yüzden üretim sürecinin geciktiğini düşünüyorum . Bu arada şuan aracımda yüzde 7 zubizu indirimi var ancak Vw nin sitesinde bu kapmpanya 21 aralıkta son bulacak yazıyor ben şimdi 1 hafta için yüzde 7 indirimden yararlanamazmıyım eğer bu indirim aracımın faturası kesilene kadar iptal olursa bayiden güzel bir indirim isteyecem zaten malum yıl sonu 2017 araç yardımcı olacaklarını düşünüyorum inşallah zubizu devam eder temennim bu yönde . Bu arada izmir Gaziemir Vosmer den teslim alıcam aracımı. Tekrar çok teşekkür ederim aydınlattığınız için .

    Hocam ben aracı 2016 yılında aldım 1 senedir o zibizu indirimi ha bitti ha bitecek diye devamlı uzatıyorlar bu konuda endişe etmeyin..!! ha şu olur şuan %7 olan indirim %4-5 olabilir o ayrı konu mesela ben alırken %5 idi., İzmir Vosmer çok tuhaf bir bayi hocam "ekstra" indirim yapmama veya Doğuş'un yaptığı kampanya indiriminden bile %1-2 kırdığını söyleyen arkadaşlar oldu., bu konuda Vosmer kötü bir şöhrete sahip :( Şunu aklınızdan çıkarmayın biliyorsunuz artık 15-20 günde bir zamlarla karşılaşır olduk., Şimdi diyelim ki sizin araç gümrük işlemleri bitti ve Doğuş Oto İzmir Vosmer'e aracı fatura etti ama siz daha aracı teslim alma aşamasına gelmediniz ve ertesi gün araca zam geldi (olmaz demeyin çok şahit oldum).., işte o esnada gelen zammı ağa babası gelse size yansıtamaz çünkü araç artık kendileri adına fatura kesilmiş yok ben zam geldi bıdı bıdı oldu diyemez bunu aklınızda olsun..,

    Diğer yandan şöyle bir avantajınız var; Araç yüksek ihtimal Ocak ayının ilk haftası bayide olur., 2018 yılına girilmiş olacak ama araç 2017 model yani indirim yapmaya yanaşmamaları biraz zor olur sonuçta kıllık yaptılar almıyorum deseniz., O aracı satmaları 1-2 ayı bulur hatta duruma göre 2 ayı bile geçer işte bu onlar için ciddi bir tehdittir., + olarak zaten Ocak ayında geçen senenin araçlarından bir an önce kurtulmak için indirim yapıyor Doğuş ve bayiler mecbur eski stoğu eritmek zorundalar., bunlar sizin bayiye karşı kozlarınız diyebiliriz.!

    Yalnız %7 Zibizu indirimi bildiğim kadarıyla sadece 1.0 TSI Manuel araçlar için geçerli.!! Aracınızın motor/şanzıman ve donanım seviyesi nedir.?

    VW sitesinde yazan Zibizu indirimi kampasımı şöyle yazıyor; gerçi siz 21 Aralık sonrası kampanyada ufak değişiklikler yapılıp güncellenen kampanyadan yararlanabiliceksiniz araç en erken gelse gelse bu ayın son günlerinde anca limana yanaşmış olur diye düşünüyorun.,

    Tüm Comfortline DSG modellerde %9,

    1,0 TSI 110 PS Manuel modellerde %7,

    Highline donanım seviyesi haricindeki modellerde %6,

    Highline donanım seviyesindeki modellerde %3




  • Benim aracım 1.0 tsi comfortline manuel. Bugün st ile konuştum aracın teslimi 1 ocak gözüküyormuş şuan limana sevk ediliyormuş gemi ismini sordum daha belli değilmiş , zubizu da sizin dediğiniz gibi 21 Aralık’tan sonrada devam edermiş. Ocak ilk haftası almam 2017 trafiğe çıkış açısından daha iyi olur ama ocak girer girmez zam yer miyim ondan korkuyorum .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tolgaakca

    Benim aracım 1.0 tsi comfortline manuel. Bugün st ile konuştum aracın teslimi 1 ocak gözüküyormuş şuan limana sevk ediliyormuş gemi ismini sordum daha belli değilmiş , zubizu da sizin dediğiniz gibi 21 Aralık’tan sonrada devam edermiş. Ocak ilk haftası almam 2017 trafiğe çıkış açısından daha iyi olur ama ocak girer girmez zam yer miyim ondan korkuyorum .

    Siz hangi limana sevk ediliyor onu sorun hocam.! Çünkü arada en az 8-10 gün oynar., Artık dövizin çok tutaarsız olmasından neredeyse 20 günde bir zam geliyor hocam
  • Merhaba Golf kullanıcıları,

    1.6 TDI Comfortline DSG ile Astra 1.6 CDTI Dynamic AT arasında kaldım. Beyaz renk bulabilirsem tercihimi Golf'ten yana kullanmayı düşünüyorum.

    Bugün Antalya Başaran'a gittim, dizel otomatik test aracı yokmuş test edemedim. Adamların pek araç satma niyetleri de yok sanırım; mavi renk gelecek dediler, ona da iste fiyatından 750 TL fazla, 121.750 fiyat verdiler.

    Dün İstanbul'dan birkaç bayi aradım, Comfortline (hız sabitlemeli) beyaz için 117.500 teklif aldım. Ancak hazırda araç yok sanırım.
    Hangi bayileri aramamı tavsiye edersiniz?
  • Liste fiyatından fazla verdikleri araçta opsiyonel donanım olabilir hocam. Araç o nedenle liste fiyatı üzerine çıkıyordur .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ysuleymany

    Merhaba Golf kullanıcıları,

    1.6 TDI Comfortline DSG ile Astra 1.6 CDTI Dynamic AT arasında kaldım. Beyaz renk bulabilirsem tercihimi Golf'ten yana kullanmayı düşünüyorum.

    Bugün Antalya Başaran'a gittim, dizel otomatik test aracı yokmuş test edemedim. Adamların pek araç satma niyetleri de yok sanırım; mavi renk gelecek dediler, ona da iste fiyatından 750 TL fazla, 121.750 fiyat verdiler.

    Dün İstanbul'dan birkaç bayi aradım, Comfortline (hız sabitlemeli) beyaz için 117.500 teklif aldım. Ancak hazırda araç yok sanırım.
    Hangi bayileri aramamı tavsiye edersiniz?

    Bu ikisi arasında Golf daha öne çıkan bir araç hocam.

    Fakat Dynamic donanım Astra çok daha dolu bir araç.

    Astra oldukça iyi. Aynı motor şanzımana sahip 2017 1.6 CDTi 136 PS J kasa Sedan Full paket Elite deneyimim sonucunda sürekli agresif kullanıma rağmen şehiriçi şehirdışı 300 KM yol sonucu 14.6 LT mazot aldı araç. J kasa olmasına rağmen aracı bayağı beğendim. Performansı muhteşemdi bayağı ağır olmasına rağmen.

    Kalkışlarda sürekli dipgaz kalkmaya rağmen böyle az yaktı araç ben de şaşırdım. Teker öttüğü dahi oldu. 136 PS 320 Tork olunca ister istemez kendinizi dipgaz kullanırken bulabiliyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPECIALIZED -- 17 Aralık 2017; 15:3:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • merhaba arkadaslar..gecen yıl aldıgım ve severek kullandıgım aracımı satıyorum..ılgılenen olursa dıye lınkını bırakıyorum..

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ilk-sahibinden-kazasiz-boyasiz-extrali-17000-km-511575741/detay/

    abartmamak kaydıyla pazarlık yapılabılır..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • asdfg112 kullanıcısına yanıt
    Bir kaç gündür deniyorum hocam. Dik yokuşlarda epeyce denedim. Işık veya trafik varsa duruyorken 'N' konumuna aldım ve bende uyarı vermedi. Auto Hold tutmaya devam etti.
  • 
Sayfa: önceki 24622463246424652466
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.