Şimdi Ara

VW Golf 6 Comfortline Jant Mevzusu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
20.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • http://www.sahibinden.com/temiz_golf_6_tsi_dsg-12WQQaXQQ21889559WQQpXQQdisplayitem

    Çok yakın bir arkadaşım bu jantların aliminyum olduğunu iddia ediyor.Golf 6 larda sadece trendline modelindeki kapakmış comfortline modelindeki ile jetta tour modelinin jantlarının aynı olduğunu söylüyor

    Ben comfortline modelindeki jantların kapak olduğunu söyledim hatta vwnin sitesinden golf 6 nın donanım listesini gösterdim hala aliminyum olduğuna dair ısrar ediyor yorumu size bırakıyorum







  • Jantların kapak olduğunu herkes biliyor, dert etmeyin.
  • Vw amacına ulaşmış tebrikler.
  • ilandaki alaşım jant evet ama normalde kapak veriyorlar.
  • Arkadaşım Ömer aşağıdaki VW JEtta Comfortlıne araçların Jantlarının kapak yani plastik jant olduğu konusunda çok idda etmektedir. Bende satılık Vw golf comfortlıne araçlarının ikinci el ilanlarından topladığım fotoğrafları sizlerle paylaşıyorum. Sizce bu jantlar plastik( kapak jantmı )??

     VW Golf 6 Comfortline Jant Mevzusu !

     VW Golf 6 Comfortline Jant Mevzusu !

     VW Golf 6 Comfortline Jant Mevzusu !




  • Benim bildiğim Trendline'da kapak Comfortline'da linkteki jantlar Highline'da ise 17' farklı bir jant olduğu.
    Sırasıyla
    1-) Trendline
    2-) Comfortline
    3-) Highline


     VW Golf 6 Comfortline Jant Mevzusu !


     VW Golf 6 Comfortline Jant Mevzusu !


     VW Golf 6 Comfortline Jant Mevzusu !




  • Pc_kopat Arkadaşım senin mesajındaki 2. ce 3. jantlar aliminyum alaşımlı yani çelik jant diye tabir ettiğimiz jant. Ama 1. fotoğraftaki ise kapak jant.

    Şimdi tüm bu konuya mesaj yazan arkadaşlara soruyorum. Yukarıda gördüğünüz Golf fotoğraflarındaki jantlar kapak jantmı (plastik jantmı) ????
  • VW türkiye sitesinde golf comfortlıne modelinin kapak jant olduğu yazsada, ikinci eldeki birçok araçta kapak jant kullanılmamış.
  • 2. fotodaki kapak.

    Daha Cumartesi günü bayideydim...
  • ilandaki jant çakmaları kapakmış. fotoğrafa zoom yapınca ayıktım olayı.

    ismail yk'dan gelsin, Allah Belanı Versin vw.
  • Hayır o jant kapak değil Quadrifoglio. VW'nin sitesine de bakarsanız görürsünüz 16' alüminyum alaşım jant yazıyor ve yazdığım sıra doğru ve 2. sıradaki jant kapak değil. Fren diski ve kaliperlerin görünüşünden bile anlaşılıyor ayrıca.

    dhforumm arkadaşım seninle aynı şeyleri söylüyoruz senin koyduğun resimdekiler benim de dediğim gibi Comfortline donanım ve kapak olmayan alaşım jantlar.

    Edit ek: Kapak jantta bijon deliği olmaz alttaki demire vidalanır üstüne kapak örtülür...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mur@t_333 -- 1 Nisan 2010; 1:49:36 >
  • Bire bir aynı jantın kopyası alüminyum olarak varsa dediğinizde haklısınız ama daha 5 gün önce kendi ellerimle dokunduğum, gözlerimle gördüğüm o jantın birebir aynısıydı ve plastik kapaktı. Herhangi bir yazıya göre yorum yapmıyorum, direk kaynağı benim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Sitede yazan donanıma bir daha bakın isterseniz.

    quote:

    Alüminyum Görünümlü Jantlar
  • Kapak jantlarda bildiğim kadarıyla fren diski ve kaliperleri görünmez. görünürde çok az görünür. Ayrıca kapak jantın altında Siyah jant vardır. Kapak o siyah jantı kapatmak için kullanılır.

    Kapak Jantlı bir Golf ilanı. İlan seçenekleri arasında 1.4 TSI trendlıne olmadığı için adam Comflrtlıne bölümüne vermiş ilanı ama araç Trendlıne çünkü sis farları yok direksiyon krom kaplı değil , park sensörleri yok ve ARAÇ KAPAK JANTLI. Zaten ilanın açıklamasındada Trendlıne olduğunu açıklamış.

    Yukarıda gördüğünüz Golf fotoğraflarıda Comfortlıne modeline aittir. Yani tek Kapak jant kullanınan model Trendlıne serisidir. Bu konuda PC_kopat arkadaşıma katılıyorum.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_33174931/tm.htm

    bir ara bi konu vardı
    o bumuydu acaba?
  • Vay arkadaş bütün ilanlara baktım çelik jant gibi duruyor, donanım listesinde 'görünümlü' yazıyor, Quadrifoglio'nun da yanılacağını pek sanmıyorum, çok karıştı benim abaküs beynim

    Yalnız eğer harbiden kapaksa helal olsun adamlara, iç kısıma da el atıp kaliper-disk görünümü vermişer veya benim göz numaram yükseldi bayadır göz doktoruma gitmemiştim zaten bir randevu alayım:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atiyba

    Vay arkadaş bütün ilanlara baktım çelik jant gibi duruyor, donanım listesinde 'görünümlü' yazıyor, Quadrifoglio'nun da yanılacağını pek sanmıyorum, çok karıştı benim abaküs beynim

    Yalnız eğer harbiden kapaksa helal olsun adamlara, iç kısıma da el atıp kaliper-disk görünümü vermişer veya benim göz numaram yükseldi bayadır göz doktoruma gitmemiştim zaten bir randevu alayım:)



    vay arkadaş isyanın resmidir
  • Halen yazdıklarım inandırıcı olmuyorsa Ümraniye VW Rekor'dan içeriye girin, direk sağınızda Golf Tsi Comfortline göreceksiniz, jantlarına bir de gözünüzle, elinizle bakın. Golf'ün yanında Polo var, onun yanında Passat, onun yanında da Primeline Jetta var...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Quadrifoglio

    Sitede yazan donanıma bir daha bakın isterseniz.

    quote:

    Alüminyum Görünümlü Jantlar


    Herkes burda yanılıyor zaten,Vw yine yapacağını yapmış ve aliminyum görünümlü jant kapağı yapıp satıyo,ve bu bir ilk sanırım.Yani görünüm jant ama malzemeye dokunun bildiğiniz sert plastik.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.