|
. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtakaN_35 -- 6 Nisan 2023; 16:42:2 > |
|

1 Mobil
|
. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtakaN_35 -- 6 Nisan 2023; 16:42:2 > |
|
|
|
DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
|
|
birçok VAG grubu araçta Fren Servo (Westing House fren arızası genel bir arızadır) Merkezi Servo ve Tesisatı (Revize ediliyor, onarımı yapılıyor) İzmir servisimizi kullanabilirsiniz, detayları PM'den verebilirim. |
AMD Ryzen 7 5800X3D • Msi RTX 3080 Suprim X 10G • Msi B550 Tomahawk • G.Skill Trident Z Neo RGB 32GB 3600Mhz CL16 (16.16.16.36 Samsung B-Die) • DeepCool LS520 WH 240MM • WD Black SN770 1Tb Gen4 • WD Blue SN570 1Tb Gen3 • Samsung 870 Evo 1Tb • Samsung 860 Evo 500Gb • Seasonic Prime Snow Silent 650W 80+ Platinum • CM TD500 Mesh V2 ARGB Beyaz • Viewsonic Omni XG2431 24" 240Hz IPS
|
|
Fren ile ilgili tesisatın orjinali ile değişmesi ortalama parça başına 4-5bin tl seviyesinde onarım 1500tl bandında gerçekleşiyor... ortalama 4-5 saat işçilik eklemek gerekir (1.500₺ gibi ortalama) bu tabii görmeden sadece tesisat değişirseki ortalama rakam |