Şimdi Ara

Vw - Erel Servis ( Muayene , Bakım )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar Bugün aracımı Maltepe - Erel Doğuş Otomotiv bayisine aracımı 30 bin km bakımına ve sorunlarım için götürdüm ve sorunlarım hal oldu . Bakımda Hal oldu . Bunuda sağ sağlim atlattık . Aranızda şüphelenen arkadaşlar çok oluyordu .

Bugün Bayiide bir arkadaşla servis çalışanı ile diyaloğa girdik .

Polo sahibi bir Genç kişi 25-30 yaşlarında . Aracını Silecek suyunun su kaçırması nedeniyle getirmiş . Aracı Dsg .

Polo sahibi arkadaş : Şimdi benim bu aracım silecek suyundan su kaçırıyor . Bu işten bişe anlamadım .

Servis Çalışanı ( Osman Turgut ) : Hiç büyütülcek sorun yok ayrıca anlaşılmıcak bişey yok hemen hallederiz .

Polo sahibi arkadaş : Yani yeni aldım aracı .

Servis Çalışanı ( Osman Turgut ) : Araba aynen anne karnındaki bebek gibidir . İçinde ufak , tefek sorunlar çıkması normaldir . Hiç sorun çıkmayanda var . Bu mekanik ve teknolojik bir iş bu işin garantisi olmuyor .

Sonra Polo sahibi arkadaş ile içerde showroom da otururken beraber konuştuk işte .

Ben : Aracında Dsg ile sorunun varmı veya yağ kaçırmasıyla ilgili .

Polo sahibi arkadaş : Cam silecek suyunun su kaçırmasından başka hiç bir sorunum yok . Aracımı satacak olsam A3 alırım veya Golf nedeni ise bu araç bana uzun yolda yetmiyor 3 kişilik aileyiz oğlum var . 7 Yaşında . Bagaj bize dar geliyor .

Ben : Haklısınız Hocam benim öyle bir sorunum yok .

Sonra arkadaşı Osman bey çağırdı ve 30 dakikada işini haledip aracını verdi. Sonra arkadaş ile vedalaşıp ayrıldık .Benim aracımı 08:42 de verdim sonra babamın yanına işe geçtim . Osman bey haber vereceğim dedi .

Sonra saat 2:30 da gel dedi gittim . Ve aracın yıkanmasını beklerken sohbet ettik .

Osman : Hakan şimdi ben aracın 40 bin TL den yukarısını artık yüksek görürüm benim Kırmızı Dsg Polom var bana yetiyor eşim alıyor beni sabah bırakıyor akşam alıyor . Bu bana yetiyor .

Ben : İşte bana Polo gibi araç yetmiyor .

Sonra konu değişti aracıma geldi .

Osman : Aracınızın her yerine baktık hiçbir hatası yok frenler , balata ve dsg maşallah harika sağlam dedi . Sizin şüphelendiğiniz başka bir şey daha yok değilmi aklınıza gelen .

Ben : Söyleyeceklerimi kağıda geçirdiniz sorunlarım bunlar . İnşallah kapı tıkırtısı sorunu bu sefer kesin hal oldu .

Osman : O sorun bitti hal oldu . Ama sürgülü kapı olduğu için 2 tane yuvarlak şey açtığında ve kağttığında hareket halinde sürekli sürtünüyor ve yollarımız malum çukurlu bu tür durumlar yine çıkar çıkmaz değil ama ön 2 kapı gibi sabit bir kapısı yok .

Ben : Haklısınız . Şaşırdığım nokta balatalar 30 bin km geldi aşınmamış halen sağlam eski caddy ciler bundan hiç memnun değil .

Osman : Sorunlar görüle görüle hallediliyor her gün yeni teknoloji geliyor ve araçlar artık mekanikleşiyor .

Ben : Dsg sorunu bende yok ama artık seneye oda hal olur . Herkes gönül rahatlığı ile alır .

Osman : Hal olmuyacak sorunlar değil hal olur çalışıla çalışıla biter .

Sonra aracım geldi ve teslim aldım . Bütün sorunları hal olmuş şekilde .

Osman Turgut Arkadaşıma tekrar tekrar Teşekkür Ediyorum çok ilgili bir şekilde karşılayıp uğurladı .

Ereldeki şuandaki TEK SORUN PARK SORUNU 1 tane otopark vardı kapatılmış yapılıyor park sorunu Büyük

Uzun oldu okuduğunuz için Teşekkürler .

Objektif olursanız dost,fanatik olursanız düşman kazanırsınız.
  • Ben de dun servisteydim, gercekten ciddi bir dsg sorunu var, 7 ilerilerde. vwnin bu isi bir sekilde cozmesi gerekli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: evolvo

Ben de dun servisteydim, gercekten ciddi bir dsg sorunu var, 7 ilerilerde. vwnin bu isi bir sekilde cozmesi gerekli.

Diğer ülkelerde çözdüler.
    Bizde de 10 yıl garantiyle çözebilirler.

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Ben de dun servisteydim, gercekten ciddi bir dsg sorunu var, 7 ilerilerde. vwnin bu isi bir sekilde cozmesi gerekli.

Diğer ülkelerde çözdüler.
    Bizde de 10 yıl garantiyle çözebilirler.

Garanti bizim ulkede yetmez, dsgyi sorunsuz hale getirmeleri gerekli. 6 ileride cok fazla sorun yok anladigim kadariyla , neden 7 ileride israr ediyorlar anlamiyorum.

Labor omnia vincit. Çalışınca her şey olur...
  • Gayat ilgililermis umarim hepsi boyle olur

Vw Yetkili Servis Bakım Yağı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Garanti bizim ulkede yetmez, dsgyi sorunsuz hale getirmeleri gerekli. 6 ileride cok fazla sorun yok anladigim kadariyla , neden 7 ileride israr ediyorlar anlamiyorum.

Düşünsene şanzıman çıkardığı bunca arızaya rağmen yok satıyor,garanti olduktan sonra insanlar sıkıntıyı hiç sallamazlar emin olabilirsin.

Orijinalden alıntı: ilkebay

Ben Erel Servisin ilerisinde oturuyorum. Önceki aracım olan Jetta'yı Erel'e götürürdüm. Osman Bey'i de tanırım işinde duayendir kendisi

Harika bir insan ama çok ilgileniyor.

Orijinalden alıntı: enpisagor

Gayat ilgililermis umarim hepsi boyle olur

İnşallah =)
  • Bu arada Fotoğrafları koymayı unuttum aşaüıdaki 3 fotoğrafta ( Sorunlarım , Tutar ( ekstra klima dezenfekte ve pompa yağ felan bişey dedi anlamadım 77 TL o tuttu ekstra , ve aracıma yapılan işlemler ...

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Düşünsene şanzıman çıkardığı bunca arızaya rağmen yok satıyor,garanti olduktan sonra insanlar sıkıntıyı hiç sallamazlar emin olabilirsin.

Dsg sorunu içinde bu yeni çıkan bu Dsg her gün geliştiriliyor ve sunuluyor . Bu sorun 2013 de halledilmeye çalışılıyor . Almanya Fabrikası bunun farkında dedi zaten bana . Almanya farkına vardıysa bu sorun hal olur demektir .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.