Şimdi Ara

VW CC 1.4 TSI ANLIK TÜKETİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün bir arkadaşa araba bakmak için Konya Yolu'ndaki Doğuş Oto'ya gittik.Bakarken ederken VW CC'yi inceledim bayağı,merak ettiğim bir modeldi.

2.0 TDI 170 hp DSG şanzımanlı 119bin küsür TL etiket fiyatı olan bir araçtı incelediğim araç.Satış temsilcisiyle konuşurken boşta bir test otomobili olduğunu söyledi ve test sürüşünü ayarladık hemen.

Test aracı 1.4 TSI 160hp DSG şanzımanlı bir CC idi.Konya Yolu'nda biraz sıkıştırdım aracı,manuel modda 3.viteste 6bin devire doğru gelirken anlık tüketim ''43 litre/100km'' olarak görünüyordu.

Bu değer normal mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: causeandeffect

Bugün bir arkadaşa araba bakmak için Konya Yolu'ndaki Doğuş Oto'ya gittik.Bakarken ederken VW CC'yi inceledim bayağı,merak ettiğim bir modeldi.

2.0 TDI 170 hp DSG şanzımanlı 119bin küsür TL etiket fiyatı olan bir araçtı incelediğim araç.Satış temsilcisiyle konuşurken boşta bir test otomobili olduğunu söyledi ve test sürüşünü ayarladık hemen.

Test aracı 1.4 TSI 160hp DSG şanzımanlı bir CC idi.Konya Yolu'nda biraz sıkıştırdım aracı,manuel modda 3.viteste 6bin devire doğru gelirken anlık tüketim ''43 litre/100km'' olarak görünüyordu.

Bu değer normal mi?

Normal

Hanimin polo yokus cikarken 39 yaziyor::)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değerler gayet normal, 1.6 VVT-I Corolla 4 ileri otomatik ile seri kalkışlarda 99.9 lt / 100 km görebiliyorduk çok uğraşırsak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Normal

Hanimin polo yokus cikarken 39 yaziyor::)))

Bütün olumsuz şartlara rağmen 1.4 araçta 43 litre anlık tüketim görünce noluyoruz dedim
  • az bile göstermiş. 2005 corolla sabuncubelinde sollamada 7000 devirde 78 dedi tabi 2, vitesteydi, 4 ileri otomatik
  • BMW'nin o tüketim ibreleri geldi aklıma,zırt pırt kalkıp inip durur adamın moralini bozardı
  • Yeni bir şey öğrenmiş oldum,demek ki basınca anlık tüketimin 100litreye kadar yolu var
  • Anlık tüketimde olmayacak değer değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: aRm

O değerler gayet normal, 1.6 VVT-I Corolla 4 ileri otomatik ile seri kalkışlarda 99.9 lt / 100 km görebiliyorduk çok uğraşırsak.

• Adi ustunde anlik tuketim degeri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

BMW'nin o tüketim ibreleri geldi aklıma,zırt pırt kalkıp inip durur adamın moralini bozardı

Aynen ne kadar gıcık oluyorum ona yav.Sanki bozuk ibre kendi kendine sallanıyor.
  • normaldir 1.6 astra bile 60 lt diyor anlıkta
  • Benim rekorum 51
  • Gayet normal ben en son insignia ile 39.9 lt ye sabitlemiştim anlık tüketimi ama içeriden ALLAH bilir ne kadar çekiyor
  • Koca kasaya 1.4 motor..2.0 tdi paklar bu arabayi anca.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay be milletin benzinliği var valla :) sıkıştıran sıkıştırana aracını
  • quote:

Orijinalden alıntı: causeandeffect

Bugün bir arkadaşa araba bakmak için Konya Yolu'ndaki Doğuş Oto'ya gittik.Bakarken ederken VW CC'yi inceledim bayağı,merak ettiğim bir modeldi.

Bu değer normal mi?

Hazır kullanmışken araçla ilgili başka şeyler de anlatsanız daha iyi bir konu olur kanaatindeyim.Yol tutuşu nasıl,sessizlik nasıl,konfor nasıl,aracın gidişi nasıl......?

• Bu da Audi A8 W12
  • NTV'deki 0-100 programında Celal Pir 1.4 TSİ aracın 170 ile giderken anlık 3-4 litre yaktığını söylüyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: gh912

Hazır kullanmışken araçla ilgili başka şeyler de anlatsanız daha iyi bir konu olur kanaatindeyim.Yol tutuşu nasıl,sessizlik nasıl,konfor nasıl,aracın gidişi nasıl......?

Aracı uzun süre kullanmadım,yolu biliyorsanız eğer doğuştan çıkıp konya yolundan devam edip eskişehir yoluna indik,hemen sonra konya yoluna tekrar çıkıp doğuşu geçip göbekten dönüp geri gelip doğuşa girdik.pek uzun değildi yani.

Ama tabi ki bu süre zarfında dikkatimi çeken şunlar oldu.1.4 TSI canlı bir motor,DSG şanzıman da seri vites geçişlerine sahip.Geçişleri hissettirmiyor desem yeridir.Manuel modda herhangi bir gecikme yok.

İçeriye giren yol sesi kabul edilebilir düzeyde,ben rahatsız olmadım açıkçası.Motor sesi keyif verecek şekilde geliyor kabine.

Gaza yüklenince araç ileri doğru atılıyor.Ama performans bir yerden sonra sekteye uğruyor.160hp de olsa 1.4 motor o kasaya yetersiz geliyor.Beklentiniz makul olduğu sürece aracın performansı iyi denebilir.

Yol tutuşu konusunda bir şey diyemeyeceğim çünkü yolda viraj yoktu Ama bana güven verdi aracın gidişi.

Konfor konusu da oldukça göreceli bir konu ama ne sert ne yumuşak diyebilirim konfor konusunda.

Ek olarak araç coupe formlu olmasına rağmen içi oldukça geniş geldi bana :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.