Şimdi Ara

vw bora rolanti ve çalışmama sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
23.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • işte aracımın sigorta paneli...Aracım 16 V 1.6 motor 2004 model bora..Acaba dediğiniz rölenin bu panelde sigortası var mı?Yada bu röle benim araçta nerede?Göğüste başka panel var mı?

vw bora rolanti ve çalışmama sorunu

Orijinalden alıntı: alpergndz

inşallah benzin pompasından değildir.ama 2. marşta alıyor Allah a şükür hiç 3. marş demedi şimdiye kadar.

Acaba bu benzin pompası neden bozulur?

Dün gece kar yağdı.Sabah 10 cm kar vardı aracın üzerinde.Marşa bastım almadı.Tekrar bastım almadı...Tekrar tekrar tekrar.......Sonuç yok

8. defasında marşa aldı ve araç çalıştı.Aklım çıkayazdı.Okula gitmem gerekiyor eşimi servise yetiştirecem bebeğimizi bakıcıya bırakacam.Araba çok ezem bir şekilde lazım.

Allahtan çalıştı..

Sanırım benim aracında yakıt pompası arızalı.Ama gün içerisinde ilk marşta alıyor.Mesela öğlene kadar araç bekledi ve öğleyin ilk marşta aldı.

Peki bu pompa arızalı ise neden gün içerisindeki marşa basmalarda çalıştırıyor?

Aküye bulunduğum ilçedeki elektrikçiye baktırdım gayet sağlam dedi.Tabiki küçük sanayi olduğu için sadee reno tofaş kuş serisine bakıyorlar.Adam ben anlama bunun dilinden dedi.

Hafta sonuna kadar idare etmme lazım.Sürekli gittiğim özel servis 70 km ilerde yozgat merkezde.

Artık sabah nappcam diye şimdiden düşünmeye başladım!!!

Yardımlarınızı bekliyorum.

Hakanusta müsait olursam hafta sonu gösterecem ve yakıt pompası derse ankaradan bulma imkanımız var mı?

• quote:

quote:

inşallah benzin pompasından değildir.ama 2. marşta alıyor Allah a şükür hiç 3. marş demedi şimdiye kadar.

Acaba bu benzin pompası neden bozulur?

Dün gece kar yağdı.Sabah 10 cm kar vardı aracın üzerinde.Marşa bastım almadı.Tekrar bastım almadı...Tekrar tekrar tekrar.......Sonuç yok

8. defasında marşa aldı ve araç çalıştı.Aklım çıkayazdı.Okula gitmem gerekiyor eşimi servise yetiştirecem bebeğimizi bakıcıya bırakacam.Araba çok ezem bir şekilde lazım.

Allahtan çalıştı..

Sanırım benim aracında yakıt pompası arızalı.Ama gün içerisinde ilk marşta alıyor.Mesela öğlene kadar araç bekledi ve öğleyin ilk marşta aldı.

Peki bu pompa arızalı ise neden gün içerisindeki marşa basmalarda çalıştırıyor?

Aküye bulunduğum ilçedeki elektrikçiye baktırdım gayet sağlam dedi.Tabiki küçük sanayi olduğu için sadee reno tofaş kuş serisine bakıyorlar.Adam ben anlama bunun dilinden dedi.

Hafta sonuna kadar idare etmme lazım.Sürekli gittiğim özel servis 70 km ilerde yozgat merkezde.

Artık sabah nappcam diye şimdiden düşünmeye başladım!!!

Yardımlarınızı bekliyorum.

Hakanusta müsait olursam hafta sonu gösterecem ve yakıt pompası derse ankaradan bulma imkanımız var mı?

Yakıt pompası bulma imkanımız var.Arıza için sizi servisimizede bekleriz.

• teşekkürler sayın hakan bey

Aracı cuma gününe kadar benzinde kullancam.Şimdilik sabahları 2. marşta alıyor.Cuma günü yozgattaki özel servise bırakmayı düşünüyorum.Eğer özel servis sorun yakıt pompası ve değişmesi gerekiyor derse ve verecekleri fiyata değerlendirip ona göre ankaraya gelirim.

Ama aklım hala o günkü çok soğukta neden çalışmadığı?

Ayrıca servisinizde yakıt pompasının bar ını ölçen aletler mevcuttur umarım.
  • Arkadaşlar geçen hafta cuma günü akşam üzeri yozgata aracımı özel servise bıraktım.Problemleri anlattım ve gece araç orada kaldı.Ben sabah tekrar yozgata gittim.Her gün 2. marşta alan araç ilk marşta almış.Ustada 20 bin km dir değişmeyen bujileri orjinal NGK bujileri ile değitirmiş ( eskiler 3 tırnaklı BOSH markaymış) boğaz kelebeği temizliği ve adaptasyonu ve egr valfi temizlenmiş.Pc den ayarlanmış...

Allah şükür 1 haftadır araç 2. marş demedi ( Allah nazardan saklasın)...Sorun hallolmuş şimdilik bakalım.Çok soğuk havarı bekliyorum.Umarım tekrarlamz ve sorun ortadan kalkmış olur.

Çok teşekkür ederiz. Aynı sorun bizim de başımıza geldi ve forum sayesinde bakacaklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.