Şimdi Ara

Vw Bora hakkında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
6
Favori
83.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • güzel arabalar ama

    altı alçak

    farları rezalet yanıyormu yanmıyormu belli deyil o derece



    bunlar haricinde bi eksisini görmedim ben işçilik ve malzeme kalitesi mükemmel boradan inip focusa astraya binerseniz resmen oyuncak gibi geliyor insana (tabi eski kasalardan bahsediyorum)

    ayrıca tasarımı çok hoş bence yeni jettadan da golftende güzel ve oturaklı görünüyor
  • Bora 1 numara. Özellikle süspansiyon konforunda
  • motorları passatla nasıl onların
  • bendede bora 1.6 pasific war araç hem fazla yakıyor hemde arka taraf çok dar yani aldığıma pişman oldum..o yüzden satıyorum km si:13500 aracım 0 gibi.tüm bakımları yapıldı::..MSN:oguz_y1777@hotmail.com
  • bendede bora 1.6 pasific war araç hem fazla yakıyor hemde arka taraf çok dar yani aldığıma pişman oldum..o yüzden satıyorum km si:13500 aracım 0 gibi.tüm bakımları yapıldı::..MSN:oguz_y1777@hotmail.com
  • bizde otomatik vardı herhalde 2001 di tam hatırlamıyorum şehir içinde yaklaşık 35 ykr yakıyordu pardon içiyordu
  • 2000 otomatik kullandım 5 sene. yakıtı fazlaydı biraz. ama gerçekten sağlamlığı hakkında hiç şüphem olmadı. arka koltuk diz mesafesi azdır. onun haricinde problem görmedim. hala bir bora görsem aaahhh ah derim.
  • çekiş güzel
    sürüş zevkli
    konfor var
    ön koltuğa benzinci kız lazım bi tek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi be cool -- 3 Ağustos 2007; 0:53:07 >
  • Aynen katılıyorum ama her güzelin bi kusuru olur, boranın kusuruda fazla yakması gerisi çok önemli değil bence.... yakıt olayını da LPG taktırarak hallettim, şimdilik iyi bir problem görmedim...


    quote:

    Orjinalden alıntı: be cool

    çekiş güzel
    sürüş zevkli
    konfor var
    ön koltuğa benzinci kız lazım bi tek

  • quote:

    Orjinalden alıntı: TSMC


    quote:

    Orjinalden alıntı: kapadokyalı

    Borası olan arkadaşlar aracınızın model yılı, beninli dizel olduğu iyi ve kötü yönleri, yaşadığınız sorunları ve yakıt tüketimleriyle v.s ilgili bilgi vermenizi rica ediyorum. hem de bu arabayı almak ya da tanımak isteyenlere de yardımcı oluruz.

    Bende 2001 bora tdı var 110 hp. Aracımdan genel anlamda memnunum. Fakat farlarla biraz sorunum var. H4 ampüller var ve iyi aydınlatmıyo bence. Ama arabamın çekişi çok güzel.

    Yanlış hatırlamıyorsam, bir ara hesaplamıştım tekerlekte 4000 Nm Torka yakın bir değer veriyordu, normaldir çekişinin iyi olması.



    puhahahah 4000 Nm mi...???

    yaw ne yaptınız scania 540 beygir tır çekici 1100-1500 devir aralağında sabit 2000 Nm tork verebiliyor...




  • bora fazla benzin yakmasiyla unlu onun disinda c sinifinda en iyilerden bir tanesi. yalniz benzin sarfiyati bora da degil sadece genelde vw motorlari benzin konusunda tutumlu degiller hatta halen 8v motor kullaniyorlar gelde fitil olma.
  • 2005 bora varmı ?ben 2004 biliyorum en son bende eşime alacagım 2003 2004 otomatik.bir abim 2003 ve 2004 almamı tavsiye etti bunlar 16 valfmış 2002 ve aşası 8 valf mıs ne diyorsunuz yakıtta cekişte cook fark edermi?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dr_atilla28

    2005 bora varmı ?ben 2004 biliyorum en son bende eşime alacagım 2003 2004 otomatik.bir abim 2003 ve 2004 almamı tavsiye etti bunlar 16 valfmış 2002 ve aşası 8 valf mıs ne diyorsunuz yakıtta cekişte cook fark edermi?

    2005 tabiiki var ama bunların çok fazla yaktığını biliyorsunuzdur heralde birde otomatik alacaksınız ayrıca arka diz mesafesi çok dar karar verdiyseniz hayırlı olsun
  • tam daha karar vermedim yakıt konusunda zaten eşim fazla sürmez kendi arabamı satıp onun arabasına kalırsam o zaman yakıt sorun olabilir
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TRCaPiTaL

    Bence dizayn olarak hala geçerliliğini koruyan bir araba, hatta biraz makyajlansa Jetta'dan bile daha güzel, oturaklı bir araba. Özellikle ön sinyalleri çok hoş.



    +1, fakat şu yakıt olayı ve diğer arabalara göre(toyota, focus, honda) hantallığı eksi yönleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khaydut -- 6 Eylül 2007; 14:07:26 >
  • Boram Yok Ama ßen Eskiden ßoralar Fabrika Cıkı$Lı HataLı Diye Duydum ßorası Olan Arkadaslar Yanlı$ anLamasın HaLada Hatalı DiyenLer Var ßu Doğru ßi Duyum mu?
  • 2001 comfortline parlament mavisi vardı bizde şunu söyleyeyim bora işçilik olarak jettadan daha iyi yıllar geçse bile bora hala diri durabiliyor bugün 2005 2006 model bazı araçlar bile bir kaç bin km sonra haşat oluyor ama bora kalitesi ile yıllar geçsede içi sağlam ve sessiz..

    ayrıca boranın ses izolasyonu gerçekten çok iyi yolda camları kapadığım zaman araç sanki süzüliyor sessizlik konusunda borayı hala yakalayamayan markalar bile var..boranın en çok şikayet edilen yanları geri vites dişlişi şanzıman arızası cam düşme ve yüksek yakıt tüketimi bu 8valf 100hp motor için.. 16 valf 105hp olan motor daha ekonomik..

    ve bunlara 2.el değerini eklersen bence iyi temiz bitane bulduysan al derim ve rahatlıkla kullan..
  • ben cok begeniyorum borayı zaten volksvagenin kötü arabası yok tur hiç
  • quote:

    Orjinalden alıntı: General26

    Boram Yok Ama ßen Eskiden ßoralar Fabrika Cıkı$Lı HataLı Diye Duydum ßorası Olan Arkadaslar Yanlı$ anLamasın HaLada Hatalı DiyenLer Var ßu Doğru ßi Duyum mu?

    Koskoca VW böyle bir hata yapsa bile araçları geri çağırırdı.
  • bora muhteşem bir araba bende 2000 trend var çok memnunum birde sıralı sistem gaz taktırdım harika oldu herkese tavsiye edrim arabama doya doya biniyor yakıtı düşünmüyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.