Şimdi Ara

VW 2004 vs Ford Focus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• passatı bilirim focusun 1. neslini biliyorum şu var aralarında ciddi kalite farkı var .. ama focus daha düşük km li sahibinden o yüzden daha güvenilir duruyor ben acıkcası 2 sinide tercih etmem direk b6 kasa passatlara bakarım bu fiyat civarında onlarda ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: linqs

passatı bilirim focusun 1. neslini biliyorum şu var aralarında ciddi kalite farkı var .. ama focus daha düşük km li sahibinden o yüzden daha güvenilir duruyor ben acıkcası 2 sinide tercih etmem direk b6 kasa passatlara bakarım bu fiyat civarında onlarda ..

Hocam benim passatlara karşı bir sevgim var daha önce hep kullandık. O yüzden bende passat tercih etmek isterim ama hem arada yıl farkı var hemde ciddi km. farkı var. Dediğiniz modellere de bir göz atacağım Teşekkür ederim cevapladığınız için.
  • İki araçta güzel duruyor.

Bu iki araçsa illa ki, ben beygir gücü, motor gücü ve daha yüksek sınıf olduğu için Passat tercih ederdim.

Ancak arkadaşın dediği gibi temiz bir b6 kasa Passat bulunursa ne ala, bu ikisine de bakılmaz. (Kanaatimce.)

Km farkı belki biraz sorun yaratabilir. Şu anlamda, Volkswagenlerde böyle bir olay var mı bilmiyorum ancak genellikle 150.000'i aşmış dizel almak çok güzel gözükmüyor gözüme. Tabii yanılıyor da olabilirim.

Yıl farkının sorun yaratacağını düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Nazi

quote:

Orijinalden alıntı: linqs

passatı bilirim focusun 1. neslini biliyorum şu var aralarında ciddi kalite farkı var .. ama focus daha düşük km li sahibinden o yüzden daha güvenilir duruyor ben acıkcası 2 sinide tercih etmem direk b6 kasa passatlara bakarım bu fiyat civarında onlarda ..

Hocam benim passatlara karşı bir sevgim var daha önce hep kullandık. O yüzden bende passat tercih etmek isterim ama hem arada yıl farkı var hemde ciddi km. farkı var. Dediğiniz modellere de bir göz atacağım Teşekkür ederim cevapladığınız için.

b6 iyidir ama fiyatı az biraz oynar 1 2 bin kadar illa dizel olucaksa vw nin bu 1.9 cok sevilen bi motordur .. birde mutlaka enjektörler ellenmemiş olsun ..

• Manuel dizel B5.5 temiz Passat...Kilometresi önemli değil, motor dayanıklı motor. Kasası, yürüyeni sağlam olsun en önemlisi bu. Çok uygun rakamlara toplanıyor bu araçlarda motor.
  • Focus tabiri caizse kız gibi görünüyor üstelik ilk sahibinden. Kaçırmayın derim.
  • gonul ister passat olsun ama km fazla .bu yuzden focus .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O passat o kadar etmez.Fiyat biraz şişik gibi geldi.Hem km çok hem otomatik.
    Highline olsa neysede...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.