Şimdi Ara

Vücut yapmam hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben 17 yaşındayım boyum 1.70 kilom 57(hesaplarım doğru ise yağ oranım %11) .. Evde yaklaşık 2 aydır düzenli olarak mekik çekiyorum.Ve o bölgenin aldığı şekil şöyle...http://b1208.hizliresim.com/10/y/cfqnj.jpg (2 aya göre nasıl bir görüntü?)
    Be 2-3 hafta sonra spor salonuna yazılmayı düşünüyorum fakat benim kilo almam gerek..Spor salonunda hem kilo alıp hem de sıkılışalır vücudumu daha çok geliştirir miyim ? Yardımlarınızı, fikirlerinizi bekliyorum....

DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • peki sağolasın
  • Zayif adam 6packi baska bisey degil boyunun kilosunda degilsin boyunun kilosuda oyle sitelerle olmaz bence 1.70 adamin 75 kiloya kadar yolu vardir hatta 80 ciddi bisey istiyorsa.ama dedigim gibi 75 ideal

Gunde 300 mekikle az da barfiksle temiz bi vucudun olur ama 75 kilo dusuk be adamim kilo al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günde 300 mekik çekmek karın kası yapmayı sağlamaz, tam aksine ciddi bel sorunlarına yol açabilir. Karın kasları overtraning olmasa bile toparlanması için zaman tanınmalıdır ve en azından bir gün mola bir gün çalışma şeklinde yapılması daha iyi olur.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.