Şimdi Ara

...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood1991 -- 4 Eylül 2023; 22:27:26 >

• Takip
  • Bundan 3 sene önce vg'ye 52 kilo olarak başlamıştım.Boyum 180 di.6 ayda yağsız bi şekilde 62 kiloya çıkmıştım.6 ayın sonunda üniversite sınavına hazırlandığım için bıraktığımda kilom 58 de sabitlenmişti.Geçen ocak ayında tekrar başladım.Boyum 188, 58 kilodan 68-69 kiloya çıktım..Hala da ayda ortalama 2 kilo almaya devam ediyorum.Benim fikrim metabolizma alışana dek bi miktar kayıp oluyor, ama sonrasında vücut alışıyor.
  • Çok nankör bir spor 2 ay kendimizi salsak yağ bağlarız
  • bu salma işi tamamen totomzudna uydurduğumuz bişey.ne yani şidmi göbeği 1 metre öteden giden salmamışta sen mi salmışsın.yakın akrabam vg yaptı baya bildiğiniz sporcular gibi oldu sonra işleir yzünden bırakmak zorudna kaldı.beslenme olmayınca haliyle göbek yaptı.ama ben ne göğüslerinin ne de kollarının sarktığını görmedim.hobidi gırtlak yediğimiz için zaten göbek yapıyoruz.
  • montevo kullanıcısına yanıt
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood1991 -- 4 Eylül 2023; 22:27:36 >
  • Fleetwood1991 kullanıcısına yanıt
    Bıraktığın süreye göre başlangıca çok yakın bir seviyeye gerileyebilirsin güç açısından. Atıyorum 200 kg bench press yapıyorsun, bıraktın, 1 sene sonra yine atıyorum 120 kg basarken 2 sene sonra 90 a düşmüş olabilir. Görsel açıdan bir fikrim yok. Ancak tekrar eski formunu/gücünü/görüntünü kazanman çok daha çabuk olur.
  • Istediğin cevabı vereyim. Ben evde sporla uğraşıyordum o zamanlar, 6 ay evde yapmıştım. Başta zayıftım, kolum 28 cmdi. 6 ay sonunda 34.5 mı ne olmuştu. Sporu 1 sene bırakmak zorunda kaldım sınav senem sebebiyle, kolum 31 cm kaldı. Anlayacağın en başlangıçtaki hale dönmezsin ama gerilersin. Güç olarak çok bir kaybım olmamıştı.

Sonra gyme yazılıp acısını çıkarttım tabi, eski halime çok çabuk daha döndüm ve solladım geçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gym Rat -- 18 Temmuz 2014; 18:40:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fleetwood1991

Sarkma çok önemli değil.

Mesela atıyorum kollar 38'den tekrar 28'e inermi yoksa gene birazını korurmu 34-35'e inerse ve sarkma olursa hiç umrumda olmaz.

Gene mesela Benchpress'de, başlangıçta 40 kilo basıp, 2 sene sonra 120 Kiloya çıktıktan sonra, sporu bırakınca 80 kg'ye inersek oda önemli değil.

O kadar inmez.38 ise 33-34 civarlarına iner.

Tabi beslenmeniz çok az değilse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neredesin Sen

Bundan 3 sene önce vg'ye 52 kilo olarak başlamıştım.Boyum 180 di.6 ayda yağsız bi şekilde 62 kiloya çıkmıştım.6 ayın sonunda üniversite sınavına hazırlandığım için bıraktığımda kilom 58 de sabitlenmişti.Geçen ocak ayında tekrar başladım.Boyum 188, 58 kilodan 68-69 kiloya çıktım..Hala da ayda ortalama 2 kilo almaya devam ediyorum.Benim fikrim metabolizma alışana dek bi miktar kayıp oluyor, ama sonrasında vücut alışıyor.

6 ayda 10 kilo kas kutlesi alman imkansiz

• fitnessismylife f kullanıcısına yanıt
    Yağlanma mutlaka olmuştur.Fakat takip ettiğim kadarıyla çok çok az.Belim mesela başladığım ilk günden itibaren sabit.Yağlanma olsaydı bel çevresinde olurdu diye düşünüyorum.
  • Yaglanma herkeste farkli bolgede yogunlasir ancak 6 ayda alabilecegin maksimum kas kutlesi 1-2 kilodur

Aynen öyle. Hatta genellikle göbekten önce kalçada ve bacaklarda başlar yağlanma.
    Ama yeni başlayan birisi için 6 ayda alınabilecek kas miktarı 3-4 kiloyu görebilir bence.
  • quote:

Yağlanma mutlaka olmuştur.Fakat takip ettiğim kadarıyla çok çok az.Belim mesela başladığım ilk günden itibaren sabit.Yağlanma olsaydı bel çevresinde olurdu diye düşünüyorum.

Su tutmuş vücudun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lightning Returns

quote:

Su tutmuş vücudun.

Su tutmasi vucudu daha iri ve kasli gosterir

Su tutması daha iri gösterebilir ama kas konusuna katılmıyorum. Kasların parçalı duruşunu alır, ve açıkçası parçalı 36 cm kolu parçalı olmayan 40 cm kola tercih ederim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnetic Monopole

Su tutması daha iri gösterebilir ama kas konusuna katılmıyorum. Kasların parçalı duruşunu alır, ve açıkçası parçalı 36 cm kolu parçalı olmayan 40 cm kola tercih ederim ben.

Hocam herkesin amaci farkli olabilir ben suanda olabildigince hacim kazanmaya calisiyorum. Ben 40 cm kolu tercih ederim acikcasi

Benim şu anda kolum yağlı 39 cm 40 idi. Gerçekten yağsız 36 cm çok daha estetik ve atletik duruyor.
  • benimde biceps 39 cm ama tricepsim zayıf kol yeterince kalın durmuyo senin triceps antrenmanın nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: fitnessismylife

quote:

Orijinalden alıntı: Lightning Returns

quote:

Su tutmuş vücudun.

Su tutmasi vucudu daha iri ve kasli gosterir

Su tutması vücudu daha şiş gösterir, tamamen kendini kandırmacadır. Karbonhidratı azalttığınızda sönmenizle beraber gerçek tokat gibi suratınıza çarpar. Ülkemizde bu sporda genellikle 'ya hacimli olsun göbeğim olsun nolcak, su tutsun nolcak' tan ibarettir -istisnalar elbette var-

Ekstrem bir örnek olarak obez insanların 60 santim kollarını gösterebilirim, saygılar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.