Şimdi Ara

VÜCUT GELİŞTİRME YAPANLAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
1
Favori
254.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • vücut geliştirme boy uzatıbalir mi??
  • Merhaba arkadaşlar,forumda yeniyim herkese selamlar
    21 yaşındayım ve omuzlarım çok dar. Bu saatten sonra omuzlarımı genişletmem mümkün mü ?
  • agırlık calısarak hacımlenırsın ve bu sayede omuz basların kalınlastıkca dısarı dogru buyumus olarak gozukecektır.farkı yaptıtkan sonra gorebılırsın
  • Arkadaşlar ben de spor salonuna yeni gitmeye başladım.Ancak üniversitenin salonu olduğundan düzenli bi spor hocası yok akılverecek. Ben de de göbek var,85 kiloyum. İlk başlarda ne yapmam gerekiyor, koşu bandı vs..?. Bilgisi olanlar bi program hazırlamada yardımcı olurlarsa çok iyi olur şimdiden teşekkürler. Özelden mesaj atabilirsiniz.
  • arkadaşlar 18 yaşındayım sakarya da okuyorum.boy 168 kilo 60 .burda bi salona yazılcam 50 ytl civarı istiyolar.kayıt yaptırmadan önce nelere dikkat etmem gerek?bi de vucut geliştirme boy uzamasını engeller mi?boyumu nasıl uzatabilirim?
  • bende 183 boyundayım ve 88 kiloyum tabiki fazlalık var siz hangi hareketleri önerirsiniz??karın kası için? mekikten başka
  • SELAM BANA YARDIM LAZIIIM ACİLL!!
    ZAYIFLAMADAN GÖBEĞİMİ FORMA SOKMAK İSTİYORUM,BİRA İÇE İÇE BİŞEY OLMAZ DİYE DİYE ANENMİNKİ GİBİ GÖBEK OLDU NERDEYSEE
    KİLO VERMEDEN NASIL YAPABİLİRİM?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkegunes -- 10 Ekim 2006; 10:34:27 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ilkegunes

    SELAM BANA YARDIM LAZIIIM ACİLL!!
    ZAYIFLAMADAN GÖBEĞİMİ FORMA SOKMAK İSTİYORUM,BİRA İÇE İÇE BİŞEY OLMAZ DİYE DİYE ANENMİNKİ GİBİ GÖBEK OLDU NERDEYSEE
    KİLO VERMEDEN NASIL YAPABİLİRİM?


    Kilo vermeden göbeğin ufalmaz. Kilo vermek durumundasın göbeğini eriticem diyosan, ama daha sonra düzgün ve düzenli ağırlık çalışırsan o kiloları kas olarak tekrar geri alabilirsin. Yapman gereken öncelikle öğünlerini bölmek, günde en az 5 öğün ye, yediğin tabaklar da ufak olsun, ekmeği kes, onun yerine makarna, pilav ye. Tabii birayı da kes, tamamen kesmene gerek yok, haftada 1-2 kere abartmadan içmekten bir zarar gelmez. Uyku düzenine de dikkat et, erken yat erken kalk. Bunları yaparsan göbek gider, tatilden sonra benim de göbek fazla büyümüştü, sadece 2 haftada bunları yaparak iki kemer deliği incelttim mideyi.




  • arkadaşlar bende bu sporla ilgileniyorum aynı zamanda antrenörüm ve şunu farkettim sizlelede paylaşmak istiyorum -dünyada yanlış anlaşılmış yanlış anlatılmış eline halter almayanın bile yorum yaptığı bu yeryüzünde başka bir spor daha yoktur resmimi yandaki linkten görebilirsiniz http://img152.imageshack.us/img152/3138/srtir0.jpg






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can-can -- 12 Ekim 2006; 16:55:18 >




  • vücut fena yapmışsın.ben karın kası yapmakistiyorum onu yapsam yeter.bence karın kası olduğu zaman daha havalı oluyo
  • Evet arkadaslar böle bi foruma böyle bi bölüm açmanız gerçekten çok hoş..Dünyanın en yaygin sporu olan Body Building Sporuna Türkiye'de verilen önem gerçekten çok çok az.Bircok sporda da basarisiz olmamizin en buyuk sebebi budur.Cunku tüm sporlarin temelidir vucut gelistirme.Ve vucut gelistirmenin beslenmeyle ne kadar ic ice oldugunu hepimiz biliriz.Tek vg icin degil aslinda tum sporlar icin gecerlidir bu.Bu yuzden turkiyede sporcu gidalarina onemin artmasi gerekmektedir.Supplement dedigimiz urunler ya cok pahali cok az cesit piyasada ..Bu yuzden sizi gercekten inanilmaz cesit sundugumuz ve urunleri kapida nakit kredi karti,taksitle alabileceginiz bir sanal magaza actik.Gerci acilali cok oldu.Ama duymayanlara duyurmak amaclidir.

    www.silverspor.net - Weider , Allstars , Optimum , Hardline , Universal , Ultimate , Vitalife , Sport Fitness , Bitkisel Ürünler , Body Building Giyimi ve daha neler neler. Türk Body Buliding'çilerine hizmet olarak sundugumuz bu siteyi siddetle gezmenizi tavsiye ediyorum. 151 ayri cesit ürün ve uygun fiyat..

    Proteinler,aminoasitler, yag yakicilar , performans arttiricilar, özel sporcu gidalari vs...


    www.silverspor.netwww.silverspor.net




  • Dostumwww.silverspor.net e iyice baktım.Öncelikle böyle bir site olması çok güzel.Fakat marka sayısı az ve keşke biraz daha hesaplı olsaMalum türkiye şartlarında bu ürünleri almak bütçeleri zorluyor.Doğal olarak doping kullanmaya teşvik ediyor.Birde kıyafetler bölümündeki seçenekler çogalırsa çok iyi birçok arkadaşım body kıyafetleri bulmakta zorlanıyor.
  • MErhaba

    Ya ben resimlerimi koyamadım burayada

    o nedenlewww.cuneytturna.net ten bakabılırsınız..

    Aynı zamandada sporcu gıdaları satısı yaptıgımız bir web sitemiz mevcut :

    www.naturalspor.com www.sporcubesinleri.net

    (silver arkadasımın reklamını gorunce,bende yazayım dedım )selamlar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnoldjr -- 20 Ekim 2006; 2:36:11 >




  • yaw cüneyt abi heryerde karsima cikiosun:P


    www.silverpor.net -www.sporcubesinleri.net ;) kardeşiz ölene kadar :P
  • fotoda arka planda kalmış bi arkadaş var...o noktaya dikkat çekmek lazım...valla vücut yapayım diye içinden canavar çıkçakmış gibi olmayın yaa komik bu.:))))))))))))))
  • ya bu uzama ilaçları gerçekten uzatiomu bide riskleri varmı??
  • mauhauu sitelerin kardeşliği :)

    kardesım benimmm:)
  • arkadaşlar ben de yaklaşık 1 seneden beri vücut geliştirme yapmaktayım aşağıdaki linkte 1 sene içindeki ilerlememi görebilirsiniz.. Bu arada rate verirseniz sevinirim. :)

    http://www.ratemybody.com/profile_757264_ToutVaBien.html
  • www.vucutcuyuz.biz ... Forumumuza herkezi bekleriz..
  • selam! boy uzama ilacları dıye bır sey yok! sadece cucelık boyutunda olanlarda, hgh (buyume hormonu) kurleri yapılıyor...

    onun dısında erkeklerde 18 e kadar uzama oluyor.o yasa kadar fızıksel aktıvıtıler (basket vs) ve bazı vıtamın mıneral takvıyelerı fark yaratabılır..cınko kalsıyum bunlardan bır kacı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.