Şimdi Ara

Vücut Analiz Değerlerini nereden bulabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Geçen gün bir vücut analiz baskülü satın aldım. Cihaz ağırlığın yanı sıra, vücut yağ oranını (F%), vücut toplam su oranını BW%), vücut kas kütlesi (MMkg) ve vücut kemik kütlesini (BMkg) de ölçüyor.
    Bu ölçümleri BIA (Biyometrik Özdirenç Analiz) yöntemini kullanarak yapıyor. Ekranda gördüğüm ölçüm sonuçlarını değerlendirebileceğim tabloları nereden bulabilirim? İnternette veya sizlerde bu değerlere ilişkin yaşlara ve cinsiyete göre sınıflandırılmış tablolar var mı?

• Kendi kullanım kitapçığında ya da web sitesinde bulabileceğini düşünüyorum.

Nereden bileceksin hak sandığın şeylerin koca bir yalan olduğunu? Ve nereden bileceksin yüz çevirdiğin şeylerin aslında hakkın ta kendisi olduğunu?!...
  • Kullanım kılavuzunda değerler var, ama bilgiler yeterli değil. Ben başka bir yerden de aynı tabloları okuyarak karşılaştırma yapmak ve daha detaylı veriler elde etmek istiyorum. Yanıtın için teşekkürler.
  • Merhaba, farklı bir başlık açmak istemedim.

Vücut analiz ölçümü için cihaz tavsiyeniz var mı?

Tanita marka var fakat çok pahalı. Daha uygun fakat verdiği değerler hassas ve tutarlı bir cihaz tavsiyeniz var mı, kullananlardan özellikle?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.