Şimdi Ara

VTX R9 390 Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Haziran ayında i5 6400 tabanlı bir sistem kurma planım var normalde r9 380x almayı dusunuyordum fakat nova bilgisayarda bir kampanya var bu kart 1020 TL kartın markası konusunda hiçbir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • powercolor ve vtx Tul firmasının ürünleri, vtx biraz daha uygun fiyatlı olur, eskiden daha çok Asya pazarına hitap ediyordu son yıllarda Avrupada da satılıyor, burada önemli nokta, fiyat ve garanti sağlayacısı.Fiyat gayet uygun geriye kalan tek şey kart arıza verirse arkasında duracak firma
    bence hiç bulaşmayın R9 380x gider bütçe varsa diğer markaların R9 390 versiyonlara bakın risk almaya değmez...
    +Olarak Haziran Ayına kadar bekliyorsa Yeni kartlar arifesinde beklemek daha mantıklı olur Zaten konu içeriğine bakınca haziran cümlesi geçtiği içi konuşmanın-yazmanın mantığı kalmadı...

• r9 380x fiyatına 390 oldukça iyi bir fırsat bana göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    R9 280X mi gtx 960 mı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben 7850 kullanmıştım gpu-z'de üretici kısmında adı görünmüyordu, soğutması tırt ve gürültülüydü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatlar dustu arkadaslar bundan 6-7 ay once 1100 liraya satilan asus 380 simdi 833 lira.diger 390'larin da dusmesi lazim dusmuyorsa satiyor diye dusurmuyorlardir.bunu alir iki gun sonra otekiler de ucuzlarsa pisman olabilirsiniz yoksa karta iyi kotu demiyorum.

https://ibb.co/JFcsQyQL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.