Şimdi Ara

VR yatırımları yüzde 81 azaldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Mide bulandırıyor ve baş döndürüyor..

  • Amiral gemisi kart istenirse sonu böyle olması kaçınılmazdı. Herkeste bu kartlar yok. Gtx 1050ti bile düzgün performans verseydi belki sonu daha iyi olurdu.

  • Pahalı ek donanım gerektiren ve bazı şeyleri kolaylaştırmak yerine zorlaştıran her teknolojinin sonu benzer, bir de baş dönmesi, göz ağrısı vb. yapıyorsa sonu kaçınılmaz zaten.

  • Sala Gerçeklik yeni mi çıktı? Keşke yazdıktan sonra bir okusanız.

  • Geleceğin teknolojisi zuhahahahahahahah

  • Hem kullanması çok sağlıklı değil hem de teknoloji daha çok geri... Yüksek çözünürlük versiyonları gelse yine denemek isterim... Ama şimdi anlıyorum ki tam zamanında patlamadan elimden çıkartmışım PSVR'ı...
  • VR iyi bir teknoloji ancak millet 4k şimdi 8k ekranları görüdü. Bir anda pixelleri sayınca karşısında ve tazeleme hızı sorunları, içerik üretilmesinin zor olması, içerik olsa dahi yüksek performanslı ihtiyaç duyması gibi bir çok nedenden dolayı şu an beklenen etkiyi yapmadı. Ancak saydığım belli sorunlar aşıldığında yani iyi bir seviyeye gelmiş versiyon piyasaya sunulduğunda tekrar popüleritesi artacak. Öyle bir şey ki ya tam halini sunacaksın herkes bu tamam diyecek ya da aksi halde hep deneysel bir teknoloji olarak kalacak. Şu an a VR'da böyle bir şey gelişince harika olur bu demekten öteye gidemiyoruz. Ancak geleceğin popüler teknolojilerinden biri olacağını düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V2 -- 24 Ocak 2019; 11:29:24 >
  • hiçbir firma adam akıllı yatırım ve yenilik yapamadı ki. İlk başta buldular teknoloji 2 geliştirdiler sonra üzerine yatmaya kalktılar.

    Günümüz teknolojisi ile millet vR'ı kafasına takıp sanal olarak karşı cinsle flört edip yüz yüzeymiş gibi konuşması gerekirdi.

    Arkadaşlar VRleri takıp kendi evlerindeyken bile yan yana olmalıydılar.

    3 tane dandik oyun, rollercoster videosu çektiler, bıraktılar o
    teknolojiyi ilerletmeyi..
  • Öncelikle vr teknolojisi sadece gözlük olarak görülüyor ama bu asla yeterli değil daha sonra yüksek donanım gerekiyor çünkü şuan ki üreticiler donanımsal destek vermiyor misal rtx gibi gözlüğe giden görüntü emülatörde işlenir gibi gözlüğün yazılımında ayrıca işlem görüyor buda yüksek sistem gereksinimi doğuruyor. Son olarak bence geleceği bu teknoloji domine edecek ama önce bu asıl fikir üretenler iyice batağa sürüklenecek ki para babası dev şirketler ortada kalan patentleri toplayıp iç etsin...

    Birde bu tip bir 3B ortam kontrolü olmadan bu teknolojinin ilerlemesi pek mümkün değil, tabi insanlar evde telefon kulübesi mi olur diyeceğinden bekleyelim görelim.





  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.