Şimdi Ara

VR Escape Survival mobil oyunum desteğinizi bekliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, bu yazımı mobil oyun geliştirmeye ayırdım ve sonunda bir oyun yaptım hemde VR gelişen teknolojiyi takip edek dedim :). Pek fazla türk yok sanırım bu mobil VR olayında o yüzden türkçe kaynakta yok nasıl edilir nasıl yapılır vs. sadece gözlük ve oyun önerisi tarzı şeyler var o yüzden tek başıma ingilizce kaynaklardan araştırarak maceralı kaçış oyunu tarzı bir şeyler yaptım. Oyunu Play Store'a koydum ama pek bütçem olmadığı için reklam falan veremiyorum aklıma forumlar geldi, indirip oynayıp destek olursanız sevinirim.

    VR Escape Survival mobil oyunum desteğinizi bekliyor

    Oyun oynayış : VR oyun olduğundan etrafa bakmak dışında oynayabileceğiniz pek fazla bir seçenek yok o yüzden bir çözüm buldum, objelere baktığınızda onlarla etkileşim kurabiliyorsunuz. Örneğin yerde sarı noktalar var onlara bakınca o noktaya ilerliyorsunuz yani gezinti yapabiliyorsunuz, kapı koluna bakınca kapı açılıyor onları bulmanız lazım, silaha bakınca elinize alabiliyorsunuz vs.

    Oyunumdan bahsedersek bir korku kaçış oyunu 7 haritadan oluşuyor, VR mobil alanında gerçekten en büyük haritayı yapmaya çalıştım ve toplamda 14 farklı oyun var.

    Oyunumu bir çok kez oynadım sıkılacağınızı sanmıyorum o yüzden(Cs nesli çocuğuyuz biz :))

    Oyun oynanıs tarzı : VR Box tarzı gözlüklerle oynanıyor oyunu açıp gözlüğe takıyorsunuz sonra gözlüğüde kafanıza sonra etrafa bakıp oynuyorsunuz(Telefon gyroscope gerektiriyor malesef).

    Oyun Linki:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.TomatoGamesVr.KorkuEviVR


    Desteğinizi bekliyorum donanım haber

    Oyunumdan kareler:
    VR Escape Survival mobil oyunum desteğinizi bekliyorVR Escape Survival mobil oyunum desteğinizi bekliyorVR Escape Survival mobil oyunum desteğinizi bekliyorVR Escape Survival mobil oyunum desteğinizi bekliyorVR Escape Survival mobil oyunum desteğinizi bekliyorVR Escape Survival mobil oyunum desteğinizi bekliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartariko -- 23 Ağustos 2017; 14:56:7 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.