Şimdi Ara

VPS server kurmak için indirme hızını sınırlandırmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Evde bir server bilgisayarım var. O bilgisayarı kullanarak MineCraft için VPS sunucu açmayı planlıyorum.
    Böylece uçmuş fiyatlarla milleti kazıklayan şirketlere para yedirmemiş olacağım.
    Benim sorum şu; internetten 700 kbs gibi bir hızla dosya indiriyorum. Evdeki diğer bilgisayarların indirme hızını yarı yarıya düşürüp VPS 'de lag olmasını engellemek istiyorum. 50-60 kişilik bir sunucu olmayacak 16 kişilik falan olacak. 350 kbs neyime yetmiyor ? Evde diğer pclerde video falan izlendiğinde lag oluşmasın. Böyle birşey yapılıyor.Sormak istedim. Bilen var mı ? İstesem yaparım ama durduk yere riske girmeyelim, bilenlerden yardım alalım.
    Lütfen " evde sunucu mu açılır salak salak işler bunlar " gibi cahilce cevaplar vermeyin. İnternetten satın aldığınız vps lerde aynı şekilde yapılıyor..

Hadi eğer birşey oldu da olmadı diyelim ne önerirsiniz ? Telefon hattı istemeyen ADSL lerden mi bitane bağlatayım ?

VPS server kurmak için neler yapılması gerektiğini biliyorum port aç - ip sabitle gibi yardımlarda bulunmanıza gerek yok :)

Teşekkürler :)

• Mass Downloader gibi programları deneyin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: monster48
    Bu sitedeki üyelerin çoğunluğunda " cool " gözükme olayı var. Böyle dalga geçercesine havalar falan. Bypislick dışındakilerin Network hakkında en ufak bir bilgisi varsa namertim. Ohh işe bak yahu. Adamlar post kasıyor bide milletle dalga geçiyor. Forum çok büyük diye önüne gelen kafa buluyor milletle.
    İstemiyorum yardım falan iyi günler..

Senin kadar "UKALA" olamayacagimiz ve "EGO" seviyene yetisemeyecegimizde cok kesin. Yardim da isteme git kendi kendine "OHA FELAN" ol bir kosede.
  • Tartışmayı devam ettirip ceza almak istemiyorum ama son kez cevap vereceğim.
    Şunu demek istiyorum : Ben sorumu sormuşum " şunu istiyorum biliyorsanız cevap verin " demişim. Adamın biriside çıkıp yine " Evde host mu kurulur ? " gibi laf kalabalığı yapmasın diye yazdım onları. Millet soru soruyor cevabını bilmeyen adam " boşver sen o işi olmaz o iş " diye yorum yapıyor konularda. Amaç ne , post kasmak yada bilmişlik yapmak. Ben burada EGOİSTLİk yapıp BİLMİŞLİK taslamadım.

Burada da anlattığımın başka bir versiyonu oldu. Cool ekip gelip konumu mahvetti.. İyi Forumlar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeadCrabTR -- 16 Temmuz 2011; 18:00:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.