Şimdi Ara

VPN olmaksizin tum sitelere giris (Pasif/Aktif DPI blokaji) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
427
Cevap
90
Favori
75.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kuasudba kullanıcısına yanıt

    Telekom değil, devlet engelliyor. Telekom yasayı uyguluyor. Atarınızı devlete yapın. Devlet tüm engelleri kaldırsa iss'ler bayram eder. Onlar için de bu tip engelleri uygulamak ekstra masraf çünkü.

  • Raspberry Pi (Linux) altında kolay kullanabileceğimiz bir dpi engelleyici var mı bildiğiniz? Şu aşağıdakini denedim ama ARM64 sürümünü çalıştıramadım bi türlü.



    github
    GitHub - zhenyolka/DPITunnel-cli: DPITunnel-cli is a console app for Linux made for censorship bypass, supporting much desync techniques. Can be used on all Linuxes: PC, Android (root), routers, TVs, etc.
    https://github.com/zhenyolka/DPITunnel-cli
  • Hükümetin baskısı elbette önemli, fakat türk telekom içinde kraldan daha çok kralcılar var emin olun "malum şahıs"tan daha beter sansür zihniyeti var adamlarda. Ellerinden gelse interneti tamamen yasaklayacaklar. Bu herifleri tüm devlet kurumlarından temizlemediğimiz sürece iran olma yolunda ilerlemeye devam..

  • Hala sansürün sebebi telekom diyor adam. Allah akıl fikir versin. Bazı insanlara gerçekten de davul zurna az.

  • Deminde yazdığım gibi sebep sadece hükümet değil, türk telekomun içeriside leş adamlarla dolu. Hükümetin isteğine karşı çıkmaya çalışan kimse yok, hukukta bu yaptıklarının yasak ve suç olduğunu söyleyecek kimse yok. Hükümet sansür için baskı yapmasa bile adamlar interneti zararlı pislik dolu bir ortam olarak görüyor, tezata bakın ki birde o koltukları işgal ediyorlar. Açık konuşayım adamların derdi çocuklar falan değil o sadece yapmak istediklerini yapmak için uydurdukları bir kılıf. Benim izlediğim pornoya karışma hakları yok, herkes müslüman da değil bu ülkede. 2010 yılından itibaren iyice bu sansür işinin cılkını çıkarmış durumdalar iyice komünist çin, kuzey kore ile yarışır olduk. Şu anda yazdığım şu mesajı bile adamlar filtrelerinden geçirmeden gitmiyor o derece.. Elbet bir gün bu badem bıyıklıların devride bitecek.. Umarım ötv gibi bu sansürde kalıcı olmaz yeni hükümet ile..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • 15 gün önce gıbırnet e geçtim hiç bir şey yapmadan vpn olmadan girilebiliniyor sitelere

  • Linux (debian) kullanan yok mu beyler? Biraz yardıma ihtiyacım var. Hangi programı kullanıyorsunuz? Hangi ayarları kullanıyorsunuz?

  • Greentunnel calisiyor bu aralar.

  • Cloudflarenin istanbula sunucu kurması bizi çok kötü etkiledi. istanbuldaki sunucu siteye erişemediğinden biz de siteye erişemiyoruz

  • altuntepe2 kullanıcısına yanıt

    Öncelikle teşekkür ederim fakat bir sorun yaşıyorum ve çözemedim. Mi 4a Giga'ya putty ile opkg install git-http dedim. Hata verdi alan yetersiz diyerek kurulamadı fakat kurulamadığı halde git-core gibi dosyaları putty ile görüntüleyebiliyorum. Ekstra olarak git-http'yi de kaldıramıyorum fakat disk - alan kullanımı maksimum düzeyde şuan cihaz üzerinde ( öncesinde bu şekilde bir alan kullanımı mevcut değildi )

  • Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt
    Hocam git paketini kurmanıza gerek yoktu, githubdan zip olarak zapreti indirin. Winscp ile opt klasörü oluşturup cihaza atın. install.sh ile kurulum yapın bu kadar.

    Şu anda tek yapacağınız şey cihazı fabrika ayarlarına resetlemeniz olacaktır. Çünkü gereksiz bir sürü paketi elle silmek sıkıntı çıkarabilir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Shovel Knight kullanıcısına yanıt

    daha önce giremediğiniz ama şuan vpn kullanmadan girdiniz bir kaç site söyler misiniz?

  • SSL handshake failed Error code 525

    pastebin de bu hatayı aşabilen var mı Millenicom , Turknet var aynı ikisi

  • merhaba arkadaşlar


    windows cihazımda goodbyedpi adlı programı sorunsuz olarak kullanıyorum sitelerin %99unu açıyor ama bir türlü ne macte ne de mac içindeki windows 11 arm sürümünde çalıştıramadım. greentunnel spoofdpi gibi mac icin olan diğerlerini de denedim ama hiçbiri olmadı.


    sanal windowsta, w10 arm'de ise aşağıdaki gibi bir hata alıyorum. bu problemle karşılaşan ve bunu çözebilen, yardımcı olabilecek var mıdır?


    Opening filter

    Error opening filter: The system cannot find the file specified.


    sanıyorum driver sertifikası denen şeyle ilgili. armde bunu nasıl düzeltebiliriz?

  • Sol kullanıyorum, raspberry'ye zapret kurdum ama sansür hâlen devam ediyor. Ağımdaki tüm cihazlarda işe yarayacak bir yöntem arayışındayım bende. @twilightened


    @WoLeRiNe hocam hâlen zapret kullanıyor musunuz ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xSwindLer -- 22 Ocak 2023; 16:59:48 >
  • bunun torrent için olanı var mı ?

  • xSwindLer X kullanıcısına yanıt

    Selamlar. Valla artık VPN tek çözüm gibi gözüküyor. Bugün dns sorununu çözsek yarın illa başka bişey çıkartacaklar. Ben uğraşmayı bıraktım açıkçası. Raspberry Pi ile haşır neşirseniz zaten kendi vpn'inizi kurabilecek bir bilgi birikiminiz vardır diye düşünüyorum. Tek sıkıntı "cgnat". Malum artık ülkede cgnat üzerinden internet vermeyen iss yok gibi bişey. Benim de modemdeki ip adresi ile dış ip adresim farklı. Dolayısı ile kendi vpn'imi kurmak istesem onu bile yapamıyorum. Servis sağlayıcıyı arayıp "ben kamera sistemi kuracağım beni cgnat'dan çıkartın" tarzı bir talepde bulunursanız olur diyenler var. Bilmiyorum denemedim. Konuya dair diyebileceklerim şimdilik bu kadar.

  • Vodafone, SOL kadar engelleme konusunda katı değil.

    DOQ ile DNS çözümleme ve kendi IPv6 bloğumu kullanıyorum.


    Bu yüzden uzun süredir zapret kullanmaya ihtiyacım kalmadı.

  • Böyle şeylerle uğraşmayın zamanınıza yazık.


    Öğrenciyseniz github'ta student developer pack var, 1 yıllık $200 değerinde digitalocean kodu veriyor/tanımlıyor. Oluşturduğunuz droplet'e VPN sunucusu kurabilirsiniz. $200 geçerliliğini 1 yıl içerisinde yitireceği için ister 2-3 tane droplet oluşturursunuz, isterseniz de yüksek fiyatlı haliyle daha güçlü ve kapasiteli tek droplet oluşturursunuz, size kalmış.


    Wireguard ve adguard home ikilisi iyi oluyor. Wireguard ile hız fazla düşmediği gibi adguard home ile de hem DNS trafiğini şifreleyebiliyorsunuz, hem de reklam, vs. engelleyebiliyorsunuz.






  • Yeni güncellemelerle baya iyi çalışıyor arkadaşlar.

  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.