Şimdi Ara

Voyager Digital platformuna ponzi davası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Voyager Digital platformuna ponzi davası



    Kripto para dünyasında yaşanan düşüş bir yana Terra Luna platformunun akıl almaz bir şekilde adeta sıfırlanması pek çok yatırımcının mağdur olmasına sebep oldu. Yatırımlarını LUNA ve UST olarak saklayan kripto para finans platformlarında ise zincirleme çöküş yaşandı. Yine olan yatırımcıya oldu.



    Voyager Digital davalık oldu



    New Jersey kaynaklı merkeziyetsiz finans platformu olan Voyager Digital, 3AC platformuna verdiği 600 milyon dolarlık borç nedeniyle büyük zarara girdi. Zira 3AC de yatırımını Terra Luna ürünlerinde yapınca iflas etti. Hemen ardından Voyager Digital de iflas başvurusu yaptı.



    Ayrıca Bkz.Kripto kredi platformu Voyager Digital, iflas başvurusu yaptı



    Voyager Digital platformunda zarara uğrayan mağdurlar bir araya gelerek Florida eyaletinde dava açtılar. Davacı taraf ünlü milyarder Marc Cuban ve takımı Dallas Mavericks’in reklam yoluyla Voyager Digital platformuna müşteri çektiği ve sonrasında 3.5 milyon yatırımcının 5 milyar dolarlık kayıp ile ortada kaldığını iddia ediyor.



    Komisyona kayıtlı bir menkul kıymet olmadığı için platformun ticaret yapanlara verdiği farklı ödüllerin de aldatmacadan ibaret olduğu ifade ediliyor. Mark Cuban bu kampanyada bizzat Voyager Digital müşterisi olduğunu vurgulamıştı.



    Elbette bu kadar büyük ihmallerin mevcut olmasına karşın yatırımcıların nasıl bunları görmezden gelerek yatırım yaptığı en büyük soru işareti. Zira kayıtsız menkul kıymet platformlarında işlem yapmak zaten başlı başına büyük bir risk almak demek. Seppinni LLP avukatlık ofisi mağdurlar adına davayı yürütecek.




    Kaynak:https://techcrunch.com/2022/08/11/mark-cuban-mavericks-face-lawsuit-over-crypto-voyager-ponzi-scheme/?cx_testId=6&cx_testVariant=cx_undefined&cx_artPos=0#cxrecs_s







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.