Arkadaşlar dosya hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
boşa beklersin kimse durduk yere cihazını bozmak istemez. promarketin cikardigi bi olay degil cunki. saol yinede. :) ugrasmissin.
bu yazılımı yükledikten sonra divx izlerken bi görüntüsünü buraya koyabilirsen iyi olur. eğer herhangi bi sorunu yoksa ben yüklerim.
Arkadaşlar ben bu yazılımı yaparak halka yardımcı olmak istedim.Tamerim kardeşimizin yazmış olduğu mesajdaki cümleler bana karşı hakaret nitelikli olduğu için,mesaj yazdığında daha düzgün cevaplar vermesini isterim tabiki bu forumdaki kişilerde dahil -Forum şartlarına uyarak mesaj yazılsın. -Önüne gelen cümleleri lütfen mesajlarınızda yazmayın.
Ben burda forumları okuduğumda herkesin alt yazıdan şikayetci olduğunu görünce yazılım hazırlamaya çalıştım.İlla ben size Yazılım yükleyin şartı koymadım.
saol Ayden yazılımı sunan sensin bi örnekte senin koyman gerek. milletten yuklemesini bekleme boşuna demek istedim. ama sanırım yanlış anladın. guzel olacak birşeyse ilk once bir ornek verip nasil yuklenecegi konusunda yardımcı olmanı bekler millet. boyle pat diye ben yazılım yaptım, alın yukleyebilirsiniz olmaz. örnek koyarsan güven kazanırsın. yoksa yine soyluyorum kimse denemeyecektir yazilimi. iyi şanslar.
quote:
Orjinalden alıntı: tamerim
saol Ayden yazılımı sunan sensin bi örnekte senin koyman gerek. milletten yuklemesini bekleme boşuna demek istedim. ama sanırım yanlış anladın. guzel olacak birşeyse ilk once bir ornek verip nasil yuklenecegi konusunda yardımcı olmanı bekler millet. boyle pat diye ben yazılım yaptım, alın yukleyebilirsiniz olmaz. örnek koyarsan güven kazanırsın. yoksa yine soyluyorum kimse denemeyecektir yazilimi. iyi şanslar.
Haklısın dostum bendede var voxline. Modifiye firmwarelerden oldukça ağzım yandı zamanında. Aman diyim bi çılgınlık yapmayın garanti dışı kalır alet.