Şimdi Ara

VoWifi Turk Telekom (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.709
Cevap
24
Favori
129.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TT buradakilerin şişirdiği balon bir operatördür. Hani kullanmasak bilmicez

    Vodafone bölgesinde iyi olanlar varsa kesinlikle Vodafone öneririm, hemen hemen Turkcell ile aynı hizmetleri veriyor. Ha onunda yaşayabileceğin bir sorunda ki destek olayı sıkıntı. Onun haricinde vodafone iyidir.

    Vowifi var, volte var, 3g şebeke içi görüşmesi iyi, taahhüt sonu fahiş fiyat sunmuyor, ek paketleri uygun, pass paketleri var, sınırsız tv var, daha ne olsun.

    Vodafone dediğim gibiyse Turkcell ile uğraşmaya gerek yok.. En orta yollusu Vodafone'dur.

    Turkcell'de ya git gel yapıp yeni müşteri olacaksın ya da parayı basıp Black tarifelerini kullanacaksın, onlar harici kuru israftır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürüngen hızında 4G'si, hiçbir şeyden anlamayan müşteri hizmetleri ve 1 saatlik internet veren Vodafone'a sırf dandik bir Vowifi var diye Türk Telekom'dan iyi diyorlar
    Fanlığı bırakıp düşmanlığa başlamışlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Hocam ucuz ve ekonomik gücü bu hatta yettiği için ister istemez ilahlaştırmış ve eksilerini görmezden geliyorlar. Bazıları da var ki troll sanırım. Eğer bu ikisi de değilse Allah yardımcıları olsun. Zira Turk Telekom a en iyi hat hepsini tokatlar demek, ülke ekonomisinin uçtuğuna inanmakla eş değer.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokbiloz -- 28 Aralık 2019; 12:15:21 >
  • doktora yaptığım okulda bir çok öğretim üyesi prof var, hemen hepsi tt kullanıyor, aynı okulda işi bile olmayan boş beleş öğrenciler var 30-40 tllik hazırkart kullanıyorlar, tt çekmiyor ekonomik durumu iyi olmayanlar tt kullanıyor diye boş muhabbet yapıyor. senin nereden üstüne vazife oluyor milletin ekonomik durumu ile kullandığı hattın muhabbetini yapmak onu anlayamadık, ayrıca başlık itibariyle tt ye vowifi bile yok diye gömülen bir başlıkta kim tt nin neyini ilahlaştırmaya çalışıyor.
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Ülke zaten ne çekiyorsa günümüz öğretim görevlilerinden çekiyor. Yaptıkları açıklamalarla çelişmeyen hareketler sergiliyorlar demek ki. Niye bu kadar alındın hocam? İstediğim eleştiriyi yaparım anlayamadıysan boşuna doktora yapıp zamanı da harcama. Senin ismini mi verdik te atmaca gibi atladın?
  • boş muhabbet yapanlara karşı alerjim var anında atlıyorum bir yerde havanda su dövüp, kendini bilmeden konuşan oldu mu hemen konuya atlayasım geliyor, ayrıca benim mesajlarım üzerine sen muhteşem tespitini bıraktın, yani sen atlamış oluyorsun sana kendini zengin hissettiren, hattın ile mutluluklar dilerim, dubaiden sevgiler...
  • Konu turk telekom vowifi konusu fakat nasıl oluyorsa boş argümanlarıyla "turkcell vodafone daha iyi yea" diyen tipler doluşuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Telekom benim bulunduğum bölgede Turkcell ile yarışıyor. Vodafone desen yağmur yağınca servis gidiyor. Ben bu durumda Vodafone kullanmam.
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Valla ben arkadaşa yazdım sen iki kişi arasında ki sohbete daldın. 2 kişi konuşurken 3. ye vazife olanı söylemek istemiyorum. Belki de o hoşuna gidiyor alerji değil de bağımlılık olmuş olabilir. Ucuz mal alacak kadar zengin değilim, iyiyi kötüyü ayırt edebiliyorum çok şükür. Sanada sevgiler..
  • kasvet-efza kullanıcısına yanıt
    Yıllardır TT'de olmayan ve olacağı da pek mümkün gözükmeyen bir özelliği konuşup durmaktan daha boş bir muhabbet mi var? Argümansa baz istasyonu sayısı, yatırımı, çekim kalitesi ve teknolojik özelliklleri vs daha sayalım mı? Gerçekten ülke de ağzı olduğu için konuşan milyonlar var....
  • he gülüm hee, forum değil zaten burası senin özel chat odan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokbiloz

    Yıllardır TT'de olmayan ve olacağı da pek mümkün gözükmeyen bir özelliği konuşup durmaktan daha boş bir muhabbet mi var? Argümansa baz istasyonu sayısı, yatırımı, çekim kalitesi ve teknolojik özelliklleri vs daha sayalım mı? Gerçekten ülke de ağzı olduğu için konuşan milyonlar var....
    Doğru yıllardır Türk Telekom da olmayan bir özellik toplanış amacımız konunun amacı da bu. Ses getirebilmek. Burada fanlık taslayan da yoktur Twitter da çeşitli mecralarda ve farklı forumlarda ses getirmeye uğraşıyoruz ceo ya, cto ya kadar derdimizi eleştirel bir şekilde anlatmaya çalışıyoruz. Bu yılın son çeyreğinde cto tarafından Kasım sonunda hizmete sunulacak denmesi bir nebze heyecanlandırdı fakat sunmadılar. En son ceo ya atılan mesajlar sonucunda 2020 içinde lansmanı yapılacak bilgisi paylaşıldı. Bu konuda katkısı olana eyvallah ama gelip te bu konuda turkcell iyi veya vodafone iyi demenin hiç bir mantıklı tarafı yok. Konuya hiç bir katkısı yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kasvet-efza kullanıcısına yanıt
    Sizinde Vodafone en berbat operator demenızın konuya nasıl bir katkısı var? Fan olan arkadaşlar var hocam benim lafım zaten onlara. Sizin üzerinize alınacağınız bir durum yok. Selametle hocam...
  • Vodafone için tek mesajim yoktur hatta forumda vodafone konularına bile girmem. her neyse. iyi günler hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasvet-efza kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın hocam yanlış görmüşüm. İyi günler.
  • Türk şirketleri bir şey diyorsa su zaman diye üzerine 3 4 ay daha ekleyin. Bakın mesela general mobile Türk sirketi güncelleme konusunda subat diyip mayısda yollamıstı. TT icinde kasım sonu dediler muhtemelen subat ayında yayınlanır bu hizmet. Diger hatların 3 4 senedir verdigi hizmeti hem o kadar sene getirmediler birde hala oyalıyorlar milleti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 29 Aralık 2019; 13:22:59 >
  • TT hepsini tokatlar diyecek kadar uçmadılar daha.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone yollardir vowifi vardı şimdi reklamlarda ön plana çıkarıyor. Bu sayede belki Türktelekom da bu özelliği aktif etmek zorunda kalır 😂😂
    Bu arada Türktelekom kullanıcısıyım arkadaşın evine tel çekmiyordu vowifi ayarlarını kurcaladım telin ama hala aktif değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokbiloz

    Son iki yildir Turkcell kullanan ondan once Vodafone kullanan biri olarak ayriyetten yedek hat olarak TT kullanan biri olarak, TT ne Vodafone ile ne Turkcell ile mukayese edilecek bir hat degil size katiliyorum. Yarin oburgun 4. Operator faaliyete gecer onunla karsilastirilabilir.
    4.5 g çıktı çıkalı hem turkcell hem türk telekom aynı cihazda 2 sim şeklinde kullanıyorum, belirli noktalarda kasten speedtest yapıyorum (mesela bu konuda zorlu bir alan sayılacağından köy veyahut hangisi daha çok yatırım yapmış diye bir havalimanı gibi). Türk telekom hız bakımından her daim turkcellden bir adım önde, türk telekomda 70-100 mbps ve çok üzerinde rakamlara çok rahat ulaşabiliyorum.
  • Mert KÜÇÜKUNCU kullanıcısına yanıt
    Bu tt benim bulundugum bolgelerde kasitli yapiyor o zaman bunu hocam? Su an da Ankara Cankaya Birlik mahallesinde TT sadece 3g var, Turkcell ve Vodafone 3 4 kademe 4.5g. Kucukesatta akraba var ondada ayni durum. Kocaeli kandira teksen koyune teyzemlere gidiyoruz tt sebeke yok. Civar koylerde de yok. Turkcell 3g vodafone 2g var. Mugla da mazi diye bir yer var tt hic yok. Turkcell 3g vodafone 4.5g var. Bu yasanilanlari anlatip hakli cikmaya calismak bile anlamsiz. Bunun gibi bir cok ornek yasadim tt nin sebekenin komple uctugu. Kirklareli kiyikoye gittik yolda hic cekmedi tt nereye baksan 1 saate yakin. Ben hayatim boyunca marka bagimlisi ya da sevdalisi olmadim. Ama iyi ile kotuyu de ayirt edip bunu da soyleyebilmeli insan. Bende isterim ucuza kullanayim ayni hizmeti ama olmuyor iste. Ne kadar para o kadar köfte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.