Şimdi Ara

Vosvos alacagim, deneyime ihtiyacım var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba dostlarım;
    Öncelikle kendimden bahsedeyim; 21 yaşındayım, öğrenciyim, İstanbul da yaşıyorum. 4 yıldır Vosvos diye yatıp kalkıyorum, sonunda yeterli birikimi sağladım sayılır ve hayalini kurduğum vosvosu sahiplenmek istiyorum. 12-15 bin arası butcem var, 15 olursa kuruş masraf yapamam bir sure, bu yüzden noksansız olmalı. İstedigim 70 model 1300. Olabildiğince orijinal olması çok önemli, geri kalanını da ben orijinaline kavuşturacagim. Aracı haftada 3-4 gün kullanacağım, kondisyonu da buna gore olmalı. Son olarak öğrenci olduğum için nakit-vakit ikilemim kısıtlı. Bu konudaki bilgim ise yazı da yeterince var ama pratikte noksan. Fikirlerinizi, görüşlerinizi ve deneyimlerinizi istiyorum, şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • bir öğrencinin 15 bine araba alabilmesi heleki bu aracın nostalji yani masraf edilecek bir araç olması şaşırtıcı ama bunun haricinde o paraya en güzel vosvos alınır.
  • 15 bine rahat bulursun bende vos sevdalisiyim bilirim o duyguyu ☺ temiz bulursan kacirma derim ki bulursun zaten o fiyata

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beş yıl üniversite hayatım boyunca vosvosum vardı ve vosvos ile epey zaman geçirdim. anlatılacak bir olay değil. en kısa zamanda aracını bulman ve alman dileklerimle. dikkat etmen gereken şey. bu vosvos bir araç değil yorgun ve yaşlı bir arkadaştır.
  • masraf etmeyecegim deme cunku edersin.bir vosvos sahibi olarak soyleyecegim nekadar temizde olsa aracin hic beklemedigin yerde seni uzebilir.suprizlere acik olmalisin eger vosvosa binecegim diyorsan.alacagin arac yasiyla dogru orantili narin ve hassas.edecegin masraflar yeri gelir maddi olarak seni uzebiilir.ogrenci icin zor bi durum bu sebepten soyluyorum sana bunu.vergisi dusuk ama suan icin trafik sigortasi en dusuk 600 tl iki gun once yaptirdim.sefadan cok cefa olabilir bu karar senin. hayirlisi olsun :)
  • Bazi arkadaslar yazmiski hic ummadigin anda sorun cikartabilir diye, merak ediyorum Tüm vosvos ilanlarini inceledigim de, herkez sunu yazmis tüm bakimlari yapildi sorunsuz kesinlikle yolda kalma gibi sorunu yoktur vs. Hayalini kurdugum bir arac fakat en cok tereddutüm olmadik yerde yolda aniden kalirmi diye , bakimlari aksatilmasada yinede kalma gibi bir sey sóz konusumudur ? Konuyu baslatan arkadasimiz Vosvos aldimi son durum nedir, konu biraz eski fakat yinede yazmak istedim , Vosvos gercekten harika bir arac, evet vergisi dusuk fakat sigortalari neden bukada asiri arttirdilar, ve Halk olarak kimseden ses cikmiyor bu konuda - yakit olarak Benzinli bir vosvos 0.50 kurus civari harciyormu km de ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi concorde2000 -- 18 Şubat 2016; 22:40:31 >
  • concorde2000 kullanıcısına yanıt
    Benimki uzun yolda 42 kuruş şehiriçi 80 civarı yakıyor. Ama LPG takılacak malesef. Hükümet cebine gireni kısmazsa mezun olana dek LPG ile bineceğim ben de. Yarı yarıya düşerse yeterli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladim yakit hakkindaki bilgilendirmeniz icin cok tesekkurler, bakimi yapilir aksatilmazsa, anlatildigi gibi sorun cikartan otomobiller oldugunu düsünmüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.