Şimdi Ara

Volvo V60 Cross Country (Ana konu) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
486
Cevap
13
Favori
33.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri
  • Son Yorum 6 gün
  • Cevaplayan Üyeler 50
  • Konu Sahibinin Yazdıkları 20
  • Ortalama Mesaj Aralığı 2 gün 10 saat 29 dakika
  • Haberdar Edildiklerim (Alıntılar) 18
  • Favoriye Eklediklerim 13
  • Konuya En Çok Yazanlar
  • cihanair (223 mesaj) SertyAdams (26 mesaj) futurebenn (25 mesaj) Edizkus (20 mesaj) rmzdn (20 mesaj)
  • Konuya Yazanların Platform Dağılımı
  • Masaüstü (143 mesaj) Mobil (245 mesaj) Mini (14 mesaj) Uygulama (81 mesaj) (3 mesaj)
  • @
0 oy
Öne Çıkar
Giriş

hocam benim sw’lara olan sevgim nedeniyle v60 cc bakıyorum . aslında v90 cc alacaktım fakat o da çok güzel olmasına rağmen benim için fazla büyük . v60 cc için b5 motor gelirse alıcam. ama 2022 lerde çip krizi nedeniyle bazı donanımlardan kısma var volvo’da . gelecek araçlar my2021 mi 2022 mi bilemeyiz diyorlar . bunlar bana saçma geliyor .

• cemil1905 c kullanıcısına yanıt

hocam merhaba .. v60 cc inizden bilhassa dizel motordan memnun musunuz ? biraz daha kullandınız , kullanım deneyimleriniz nedir ? hala elektrik motoru şarjdan çıkarken titreme vs yapıyor mu ? bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim . sanırım yakında bayiden arayacaklar ve ben tercih yapmak zorunda kalacağım .

• Merhaba. V60 cc artık gelmiyor mu? Fiyat listesinde bile yok. Ne zaman gelecek bilen var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hkn_dh kullanıcısına yanıt

Sonbahardan önce gelmez bence. Bayilerde yok. Ne zaman geleceğini bilen de yok maalesef.

• Konuyu takip eden var mı? Araç bayilerde görünmeye başladı...

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.