Şimdi Ara

Volvo V40: Ve O Sensin (394. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.802
Cevap
114
Favori
649.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 392393394395396
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • jklozan J kullanıcısına yanıt
    Hocam volvo standart ses sistemlerini her dönem farklı markalardan temin etti.

    Mesela benim aracım(bayağı eski) 2001 model S40, ses sistemi ve hoparlörler Philips marka. Araçta standart 6 tane hoparlör var ve müzik kalitesinden son derece memnunum. Bugün sıfır satılan çoğu araçtan da daha iyi olduğunu düşünüyorum. Kulaklıktan sıkıldığım zamanlarda sırf müzik dinlemek için arabaya gittiğim oluyor

    Benim araçtaki sistemi daha da iyileştirmeyi düşündüm bir ara, ve yaptığım araştırmalarda yabancı forumlarda okuduğum kadarıyla, volvo'nun o dönem kullandığı philips hoparlörler piyasadan alabileceğiniz çoğu aftermarket hoparlörlerden iyi kalitede. Yani ses kalitesinde kayda değer bir iyileşme istiyorsanız bayağı bir para saçmak gerek çünkü zaten halihazırda kaliteli bir sistem. Taa 2001 model bir araçtan bahsediyoruz.



    Sizin attığınız video eski kasa S60'ait ve o dönem volvo Dynaudio diye Danimarkalı bir firma ile işbirliği yapıyormuş.

    Yeni volvolarda hangi firma ile ortaklık yapıyorlar bilmiyorum, ama standart ses sistemine özen gösteren bir firmadır volvo.

    Zaten volvo'nun rakiplerine karşı bir diğer kozu da budur. Standart ses sistemi dahi, markası lanse edilmese bile, alanında uzman bir firma tarafından araca özel olarak geliştirilmiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 20 Eylül 2018; 16:10:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • nacker kullanıcısına yanıt
    hocam teşekkür ederiz verdiğin bilgiler için. ne yalan söyleyim bende bazen evde sıkılınca araca geçip müzik dinliyorum sağını solunu siliyorum

    danimarkayla ilgili bildiğim tek şey tuborg ve carlsberg di dynaudio ve b&w yi öğrendikten sonra daha bi saygı duydum adamlara baksan daha ne markaları vardır.
  • veterinarius kullanıcısına yanıt
    nacker kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim sayın arkadaşlar. 2012 sonrası V40'lar dynaudio mu araştıracağım. Öğrenirsem yazarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkese merhabalar,

    2015 T3 V40 sahibiyim. Aracım şu anda 23000 km civarlarında. Bu Kasım'da bakıma götürmem gerekiyor, garantisi bittiği için artık dışarıdaki servisleri de düşünüyorum. Eğer içime sinen bir yer bulamazsam yine el mecbur yetkili servise götüreceğim ama aldığım hizmete göre saçma bir fiyat ödediğimi düşündüğüm için birinci seçenek olarak değerlendirmek istemiyorum.

    İstanbul Anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz bir servis var mıdır? İşini iyi yapan, araçtan anlayan; rutin bakım yaparken sizi sağılacak inek gibi görmeyen bildiğiniz bir servis varsa, bu servisi öğrenmek isterim.

    Herkese teşekkürler
  • mrcn[KAL] kullanıcısına yanıt
    Servisi bilmiyorum hocam,ancak motor yağını Rbs0-2ae standartlarında kullanmamız gerekiyor. Rutin bakım için Bosch servis vb olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volvo Türkiye bana cevap vermiyor İsveç ya da Çin adresine İngilizce mail atayım mı sizce
  • aracın ön farlarının led olması hem aydınlatma hem de estetik açıdan çok güzel ama arka stoplar arka sinyaller ve geri lambaları led değil bunları led yapabilirmiyiz acaba? en çok da yan aynaların ve kapının altında yanan sarı ışıklara uyuz oluyorum maliyet olarak görüyolar herhalde led kullanmıyolar
  • jklozan J kullanıcısına yanıt
    Bütün otomobillerin arka lambalarında halojen lamba kullanılıyor. Ancak, diğer otomobillerde dediğiniz lambalar gözle görülmeyecek kadar küçük beyaz ampül kapaklarına sahip olduğu için daha estetik duruyor. Tavsiyem ampül kapakları değişmezse estetik olmayacaktır:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evil2302 -- 28 Eylül 2018; 16:10:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlari V40 T3 hala powershift şanzıman mı kullanıyor?



    eğer öyleyse kullananlar memnun mu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pusatbaran P kullanıcısına yanıt
    yeniler powershift değil bildiğim kadarıyla.

    powershift genel olarak iyi ama kavrama değişimi bir noktadan sonra kaçınılmaz galiba. tüm çift kavramalar için. hafif silkelemeler başladı bende ama çok sorun edilecek birşey olmadı henü
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pusatbaran

    Arkadaşlari V40 T3 hala powershift şanzıman mı kullanıyor?



    eğer öyleyse kullananlar memnun mu?
    V40 T3 motorda hiçbir zaman powershift şanzıman kullanmadı.

    Sadece T4 ve D2 motorlarda kullandı...
  • pusatbaran P kullanıcısına yanıt
    6 ileri tam otomatik tork konvertörlü geartronic şanzıman kullanılıyor
  • geçenlerde yeni bir şey keşfettim belki aramızda bilen arkadaşlar da vardır anahtar üzerindeki bagaj açma düğmesine iki kez art arda basınca bagaj kapağı açılıyor çok küçük ve önemsiz bir şey aslında ama bulunca kendimi iyi hissettim
  • mrcn[KAL] kullanıcısına yanıt
    bende 2015 model d2 aracımı hafta sonu 30bim km bakımı yaptırdım serviste imdirimlerle birlikte 1197 tl ödedim gitmeden bir kaç özel servis araştırıp fiyat aldım 900-1000tl arası fiyat çektiler bende riske girmeyip yetkili serviste yaptırdım yani gitmeden bi fiyat alırsanız iyi olur.
  • Arkadaşlar Merhaba,

    Bir şey sormak istiyorum. 2015 Volvo V40 D2 Advance aracım var, sol kapı içerisindeki deri kol dayamanın üzerinde bir kaç noktada çatlama meydana geldi. Başına böyle bir olay gelen oldu mu? Mini onarımla ya da alternatif bir şekilde sorunu giderebilir miyim?

    Teşekkürler.
  • 360er 3 kullanıcısına yanıt
    ben bu aralar deri bakım ürünlerini inceliyorum. hasar durumunuzu bilmiyorum ama deri temizleme ve bakımı uygularsanız çok derin ve yırtık olmayan kısımları düzeltebilirsiniz. daha hasarlı yüzeyler için temizleme ürününü uyguladıktan sonra zımparaya benzer hafif bir düzeltme işlemi uygulanıyor gerekirse boyanıp koruyucu sürülüyor. ben işin uzmanı değilim ama youtube da bir çok vidyo var izlerseniz size fikir edinme konusunda yardımcı olabilir ya da detaylı temizlik yapan yerlerde deri bakım ve tamiri yapılıyor oralara da gidebilirsiniz
  • Radyo vs dinlerken ekranda çıkan alarm yazısını kaldırmanın servise gitmek dışında bir çözümü var mı? Durduk yere çıkmaya başladı 2-3 dakikada bir. Rds tp fm ayarlarını komple kapadım ama geçmedi.

    Edit: İzmir de korsan radyo yayını varmıs sanırım, 1-2 gündür en az 10 kisi aradı dedi volmar, bunun çözümü için bekleyeceğiz sanırım. Radyo virüsü geldi volvo yu buldu sanırım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KskFaruk -- 6 Ekim 2018; 17:28:44 >
  • Kaucuk paspas önerisi olan var mı? Malum kış geliyor karıydı çamuruydu derken halı paspas mafolmasın. Ankarada oto moda iyi dediler gittim baktım çakal kaynıyor arabayı koyacak yer dahi yok almadan döndüm. İnternetten alıp kullanan varsa bende alayım. Serviste 600 civarı fiyat çekiyorlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KskFaruk kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı problemi yaşıyorum , serviste çözümü var mıymış bu durumun ? Daha önce sadece çevreyolu tünellerden geçerken oluyordu , bugün sürekli çıktı , radyo dinlettirmedi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KskFaruk

    Radyo vs dinlerken ekranda çıkan alarm yazısını kaldırmanın servise gitmek dışında bir çözümü var mı? Durduk yere çıkmaya başladı 2-3 dakikada bir. Rds tp fm ayarlarını komple kapadım ama geçmedi.

    Edit: İzmir de korsan radyo yayını varmıs sanırım, 1-2 gündür en az 10 kisi aradı dedi volmar, bunun çözümü için bekleyeceğiz sanırım. Radyo virüsü geldi volvo yu buldu sanırım
    Aynı sorunu ben de aracımda yaşıyorum. Cuma günü yetkili servise gittiğimde benim gibi şikayetle gelen birçok kişi vardı. Korsan yayın falan hikaye.rs 91.0 rs Fm diye bir kanal alarm ,afet ,kaza vb. Durumların yapıldığı frekanstan ya da tp yayınından yayın yapıyor. Bizim araçlarda neyi kaparsanız kapayın bu frekansa geçiyor bir süre sonra . Telefonda radyoda media da farketmiyor.

    Servis merkezle görüştü bir süre bekledik.sonrasında bir yazılım geldiğini 300 tl ücret ile yükleneceğini ve düzeltileceğini söyledi.

    Nedense o kadar marka araç var bizi etkiliyormuş. Ben de vermedim 300 TL’yi yaptırmadım volvo müşteri hizmetlerine şikayet açtırdım. Arabada bir arıza vs yok. Diğer kullandığım vw,Mercedes hiçbir araçta etkilenen birşey yok bu yayından dolayı. Korsan yayın fln hikaye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 392393394395396
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.