Şimdi Ara

Volvo V40: Ve O Sensin (381. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.802
Cevap
114
Favori
649.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, hayalet göstergemin içi toz almış ve özellikle gündüz çok gözüme batıyor. Bu sıkıntıyı yaşayan var mı? Servise söylersem nasıl bir yol izler? Garantim devam ediyor. Araç 2015 d2 advance.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. V40CC almaya karar verdim. “Volvonun 2. eli neden satmıyor?” sürecini, çoğunluğunuz bu araca sahip olduğunuz için şöyle özetlemek istiyorum. Önce doğal olarak 2018 model sıfır araç fiyatına baktım. Resmî sitede Haziran 2018 kampanyalı fiyatı: 143.000 TL









    Fiyat bütçemi aştığı için 2. el 2018 bulamadığım için 2017 modele düştüm. Gördüğüm fiyatlar neredeyse 2018 sıfır civarında. Hatta üstünde yazan var arkadaş!









    Bunun üzerine bu insanlar kaç liraya almış ki bu fiyata satıyor diye araştırdım. Olmaz ya, belki 2017 model 2018 modelden daha pahalı satılmıştır dedim. Gördüğüm şu:













    2

    017 yılında 4 ay boyunca araç sıfır fiyatı 124-125.000 TL’den satılmış. Alıcılar muhtemelen bu aylarda almaya çalışmıştır arabayı. Hadi diyelim bir kısmının ekstra özellikleri nedeniyle 5.000 TL opsiyon eklenmiş. Aldığın fiyata, hatta daha üstüne 1-1,5 yıl sonra satmak nedir? Şeytanın avukatlığını yapalım, bir kısım ilanlar bunu yazmış: Kasko değeri!









    Ben kasko değerinin 30 bin altına satıyorum diyen varsa, piyasa değerinin baz alındığını herkes biliyor. Üstelik 143.000 TL satılan 2018 model sıfır aracın kasko değeri de 178.000 TL!










    Forumdaşlara sorum şu: Siz olsanız ne yaparsınız? 2017 modelin ederi bu bilgilere göre kaç lira olmalıdır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drfatihorhan -- 10 Haziran 2018; 12:13:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hocam şu an kampanyalı fiyattan araç veren bayi sayısı çok az belki hiç yok.Çünkü kur dalgalanmasından dolayı ellerindeki araçları da satmak istemiyorlar.Bir de bunun üzerine kapmpanyadan araç stoğunu tükettiler ve nerdeyse 2 3 ay sıra beklemek zorunda kaldık.Passat durumu oluştu piyasada.Bir yandan Galericilerde bunu fırsat bilip kampanyadaki araçları toplu şekilde daha showrooma ulaşmadan çekiyorlar ve fiyat yükseltiyorlar.Sonuç olarak çok saçma sapan bir fiyat listesi oluşuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volvo v40 cross country 2015 aracıma bisiklet taşıyıcı arka bagaj önerisi olan varmı???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araç 2018 v40 geartronic bazen vites geçişleri hissedilebilir seviyede oluyo özellikle düşük viteslerde 1 den 2 ye ya da 2 den 3 e geçerken sizde karşılaştınız mı? gaza az bastığım için olabilir mi hani manuel viteste de düşük hızda giderken tam devrini almadan erken vites değiştirince ayağı debriyajdan yavaş çeksek bile bi sarsıntı oluyo onun gibi mi acaba
  • Aracın anahtarı kayboldu. Suçlu ise bizim ufaklık. Her şeyi atma huyu başladı. Daha 2 yaşında değil. Ama anahtarı bulamıyorum. Kasko teminatında 1500 TL ye kadar karşılıyor.Ama bileğisin olan var mıdır? Ne kadar masraf çıktı başımıza...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • drfatihorhan D kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de V40 CC alma niyetinde idim, düşük km ikinci el baktım bir iki hafta. Senin de gayet güzel tespit ettiğin üzere bu fiyatlara ikinci el almanın mantığı yok. Üstelik Mayıs ayı liste fiyatı 148.000 TL idi. Ben buna rağmen ikinci el piyasasını yüksek bulmuştum. Şimdi 143.000'e çekmişler fiyatı. Ellerinde araç yoktu ben bakarken, Haziran sonu gelecek araçlar var dediler ama kur belirsizliği yüzünden hele araçlar bi gelsin bakarız gibi bir tavır içinde olduklarından kızdım, gidip BMW 116D aldım 163.000'e. Arada V40 CC ilanlarına hala bakıyorum, ilanlar hala aynı ilanlar, satılan da yok ama fiyat kıran da yok. Herkes dolara endeksli düşünüyor ama bir aracın ikinci el bedelini sıfır km etiket fiyatı belirler. Mevcut durumda biraz beklemeni öneririm. Bayilere gelecek araçlar bu seviyeden fiyatlanırsa piyasa mecburen düşecek. Düşmeme ihtimali yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D2 PS yakıt tüketimi
    800 km ortalama 5.2 lt/100km
    150'si şehir içi ama bunun çoğu hava alanı yolunda yapıldı neredeyse şehirdışı koşullarda diyebiliriz
    yol bilgisayarı 5.0 gösteriyordu gerçek tüketim 0.2 daha fazla
    araç 4 kişi +full bagaj 150 km yağmurlu
    rakım olarak düşük rakıma gittim
    ancak coktan beridir depodan depoya ölçüm yapmamıştım
    180'e dolan depo 240'doldu 240 liraya 800 km anca yapabiliyoruz ancak
  • ışıkta uzun süre beklerken vitesi boşa alıyor musunuz yoksa "D" de mi bekliyorsunuz
  • Yoğun trafik varsa ve sürekli dur kalk yapıyorsam start/stop'u kapatıyorum ve vitesi boşa alıyorum. Toplam seyahatimde 3-4 defa ışıkta duruyorsam start/stop kullanıyorum.
  • jklozan J kullanıcısına yanıt
    Işıklarda 10 saniye ve üstü bekliyorsam vitesi boşa alıyorum ben de. Start stop’u da çok uzun süren ışıklarda kullanıyorum ama genelde alışkanlık oldu bende arabayı çalıştırır çalıştırmaz kapatıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yukarıda da bilgisi olabilecek arkadaşlar için sormuştum. Kadranın olduğu hayalet ekranın içinde toz birikmiş özellikle güneşli havalarda çok gözüme batıyor. Servis değişimmi yapar garantiden yoksa temizler mi. Bilgisi olan yazabilir mi ? Hayırlı bayramlar bu arada hepinize.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 kere yapmış olduğum 938km uzunlunluğunda olan Ankara-Düzce seyahatin ortalama yakıt tüketimi 5.3lt/100km olarak ölçüldü ve kalan yakıt ise 100km'yi gösteriyordu. Bu rakamı tutturmak işkenceydi:)

    Ayrıca, Araç 21000km de ve ortalama tüketim 5.7lt/100km ve ortalama hız 71km/h.
    Son olarak, yol bilgisayarı yakıt tüketimini çok hassas olarak gösteriyor...







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evil2302 -- 14 Haziran 2018; 20:1:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 20 Haziran'da yeni S60 tanıtılacakmış. Bizim kasa da yenilenir mi acaba ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muzikalp

    20 Haziran'da yeni S60 tanıtılacakmış. Bizim kasa da yenilenir mi acaba ?
    Belli olmaz hocam ama Thor'un çekici farlı yeni kasa V40'a makyaj ile gelmişti zaten çoktan lakin S60'a yeni geldi. Komple kasa değişimi yakın zamanda zor bence.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SEOZZA

    Arkadaşlar yukarıda da bilgisi olabilecek arkadaşlar için sormuştum. Kadranın olduğu hayalet ekranın içinde toz birikmiş özellikle güneşli havalarda çok gözüme batıyor. Servis değişimmi yapar garantiden yoksa temizler mi. Bilgisi olan yazabilir mi ? Hayırlı bayramlar bu arada hepinize.
    İlginç. Dış kısımdan mı yoksa gösterge panelinin arkasındaki sizin görmediğiniz bölümden mi girmiş acaba hocam? Normalde birkaç küçük partikül dışında belirgin miktarda toz almaması lazım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • muzikalp kullanıcısına yanıt
    ben bi yerde v40 için 2020 de kasa değişikliği olacağını okumuştum büyük ihtimal xc40 ın daha yere yakın bi hali olacak ama merakla bekliyoruz
  • vütesi sürekli boşa atmanın zararı yoktur herhalde değil mi
  • Hareket halinde değilde sadece kırmızıda dururken alıyorum boşa. Araç d konumunda kaldığında sürekli hareket etmek istiyor ama frenle de durdururken balataların ömrünü azalttığını düşünüyorum. Bir zararı olacağını düşünmüyorum. Yarın 50 bin bakımı için volkar karşıyaladan randevu aldım. Fiyat ve yapılanlar ile ilgili de buradan bilgi veririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Geçen günkü dolu yağışında aracımda göçükler oluştu. Çok derin olmamakla birlikte biraz göçük var. (Ufak ufak 15-20 tane kadar) Tahminimce boyasız göçük düzeltme ile hepsi hallolur. Bu işi düzgün yapan bir yer biliyor musunuz? Teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.