Şimdi Ara

Volvo V40: Ve O Sensin (319. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.802
Cevap
114
Favori
649.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar size bir sorum olacaktı ,ben volvo s60 ile v40 crosscountry ile ilgileniyorum ,kilolu ve uzun boylu olduğum için aracın oturuş rahatlığı ve konforu benim icin çok öbemli ,daha önce içinizde bu 2 modeli deneyen varmı ,sizce hangisi daha rahattır ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: memo84

    Arkadaşlar size bir sorum olacaktı ,ben volvo s60 ile v40 crosscountry ile ilgileniyorum ,kilolu ve uzun boylu olduğum için aracın oturuş rahatlığı ve konforu benim icin çok öbemli ,daha önce içinizde bu 2 modeli deneyen varmı ,sizce hangisi daha rahattır ?

    Kilolu ve uzun boyluysaniz S60 size daha rahat gelecektir. V40 CrossCountry ile normal V40 arasinda ic mekan hacmi olarak fark yok sanirim, ben bir fark goremedim. Ayrica V40 larin ici bana yetiyor ama kilolu biri icin yeterli olmayabilir.
  • inzfatih İ kullanıcısına yanıt
    Kilolu birde uzun boylu olunca ; birçok aracı hoşuma gittiği halde elemek zorunda kalıyorum,s40 a bindim daha önce, çok rahat etmesemde çok darda değildi ama v40 yada v40crosscountry hakkında hiç deneyim yaşamadım , o yüzden burdan sorayım dedim ,s60 sanırım geniştir bu saydığım araçlardan!

    Not: şuan 2 arkadaş araç bakıyoruz ,o da uzun boylu ama onda kilo sorunu yok ,sanırım ikimizde s60 düşüneceğiz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memo84 -- 21 Eylül 2016; 13:32:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar d2 pwr 30.000 bakımına ne kadar ödediniz ? 900 TL gibi fiyat talep ediyor servis, açıkçası garanti bitmişken dışarıda bir serviste yaptırmayı düşünüyorum. İstanbul'da özel servis deneyimlerinizi, fiyatlarını paylaşırsanız sevinirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arabaci_58 -- 21 Eylül 2016; 17:41:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arabaci_58 kullanıcısına yanıt
    1 hafta önce denizli de 650 tl odedim. 30 bin d2 powershift cross country.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: memo84

    Arkadaşlar size bir sorum olacaktı ,ben volvo s60 ile v40 crosscountry ile ilgileniyorum ,kilolu ve uzun boylu olduğum için aracın oturuş rahatlığı ve konforu benim icin çok öbemli ,daha önce içinizde bu 2 modeli deneyen varmı ,sizce hangisi daha rahattır ?

    198 cm boyum var.

    V40 ve S60 sahibi oldum. İki araca da rahat sığdım fakat v40'ta önde ben oturunca arka koltukta solda birisinin oturması imkansızdı. Her ne kadar öne alsam da, sıkışsam da arkada birisi oturamaz.Fakat S60'ta bu durum değişiyor.

    S60'ta koltuğu en geriye bile çekseniz arkada biraz diz mesafesi oluyor, birileri oturabiliyor.

    En geriden biraz öne çektiğimde ne ben rahatsız oldum, nede arkadaki sıkışıyordu.

    Bu yüzden iç hacimle ilgili bir şüpheniz varsa kesinlikle S60 alın. V40 4 kişilik ve orta boylular için üretilmiş bir araç demek yerinde olur.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: goddear_kdr

    Arkadaşlar merhaba,

    Bir miktar geriye giderek mesajları okudum fakat rastlayamadım. Birkaç kez sorulmuş ama cevap verilmemiş. v40 t3 ün yakıt tüketimi hakkında bilgisi olan var mıdır? Kullanan arkadaşlar bilgi verebilirse çok sevinirim. Sitede şehir içi 7.3 ortalama da 5.5 gibi değerler veriliş ama gerçekçi midir bu değerler?

    Teşekkürler

    Merhaba arkadaşlar,

    Hiç T3 kullanan yok mu? Yakıt değerlerini paylaşabilirseniz çok memnun olurum.

    Bir de bugün bir arkadaşımın V40 ına bindim 2015 D2 powershift sanırım. iç aksam plastik gibi duruyordu. Tüm modeller bu şekilde mi?
    Yoksa ben mi öyle zannettim.
  • goddear_kdr G kullanıcısına yanıt
    V40 "tartışmasız" a3 ile birlikte sınıfının en kaliteli iç mekanına sahip aracıdır. Plastikten kastınız hangi kısmı bilmiyorum ama plastik her araçta kullanılan bir malzemedir, önemli olan bu plastiğin kalitesi ve miktarıdır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sayfada arabasina LED uygulama yapan biri vardi, linkleriyle resimleriyle paylasmisti, suan ariyorum bulamiyorum o mesaji, siteici aramada calismiyor. Bilen varsa sayfa numarasini yazabilir mi ?
  • Geçen haftalarda paylaşım yaptığım kazanın sonunda aracım servisten çıktı. Öğlen saatlerinde aracımı servisten aldım kaza sırasında far kırıldığı İÇİN değiştirilmişti hasar danışmanıma akşam yola gideceğimi herhangi bir eksik Yok dimi diye 50 kere sormama rağmen akşamüstü yola çıkacakken benzin almaya gitmek için evden çıktığımda değişen farın yanmadığını görünce kafamdan aşşaya kaynar sular döküldü böyle bir hatayı yapan ve beni madur eden İstinye otokoç Volvo servisine ne yapmam lazım. Bugün cuma ve ailemle tatil planı yapıyorum ve farım yanmıyor. Volvo derhal sevis sistemini değiştirmeli müşteri gelince somurtan ilgisiz adamları oraya koyarak bir adım ileri gidemezsiniz... takip eden duyarlı servis çalışanlarına sözüm Yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: guraycakmak21

    Geçen haftalarda paylaşım yaptığım kazanın sonunda aracım servisten çıktı. Öğlen saatlerinde aracımı servisten aldım kaza sırasında far kırıldığı İÇİN değiştirilmişti hasar danışmanıma akşam yola gideceğimi herhangi bir eksik Yok dimi diye 50 kere sormama rağmen akşamüstü yola çıkacakken benzin almaya gitmek için evden çıktığımda değişen farın yanmadığını görünce kafamdan aşşaya kaynar sular döküldü böyle bir hatayı yapan ve beni madur eden İstinye otokoç Volvo servisine ne yapmam lazım. Bugün cuma ve ailemle tatil planı yapıyorum ve farım yanmıyor. Volvo derhal sevis sistemini değiştirmeli müşteri gelince somurtan ilgisiz adamları oraya koyarak bir adım ileri gidemezsiniz... takip eden duyarlı servis çalışanlarına sözüm Yok.

    Gecmis olsun, cumartesi servisler acik degil mi ? (benim bulundugum ulkede ctesi de acik saat 2 ye kadar) bir ugrasaniz halledebilirler sanirim..

    imzanizda BMW goruyorum, turkiyede bmw'nin servisi nasil ? ben burada bmw servisinin tavirlarindan sogudugum icin volvodan yana yapmistim, suana kadar bir sorun yasamadim. Tabi birakin farkli bir ulkeyi , servisten servise bile degisebiliyor bu ilgi alaka duyarlilik kismi,..




  • İyi akşamlar. Cumartesi servis açık mı bilmiyorum açık olsana benim planlarım alt üst olduktan sonrada bişey değiştirmiyor maalesef. Adam farı değiştiriyo ve taktığı farı denemeden ya da üstün körü takıp bana veriyor ve akşam olup evden çıktığımda far çalışmıyor. Somurtuk kendinden bıkmış halleride cabası. İstinye otokoçun hemen karşısında Borusan var ve oraya bmw yi çok götürdüm insan kalite girişten çıkışa kadar her konuda kendini hissettiriyor tamam bmw olucak Okadar diyebilir bazıları fakat bizde bişeylerden fedakarlık edip Volvo alıyoruz Türkiye şartlarında çok tutulmasada kalitesine güvenliğine inanıp sevip alıyoruz ben Volvo kullanıcıları olarak bu ülkede ayrıcalıklı davranılması gerektiğine inanıyorum çünkü rakipleri olan Almanlar bu işte volvodan çok ama çok ileride. Aracımı seviyorum her görene beğenene tavsiye ediyorum ama beni çok madur etti bugün bir servis danışmanı yüzünden huzurum olmaması gereken şeyler oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • guraycakmak21 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle geçmiş olsun, kazanızı biliyorum, bu mağduriyet mesajinizi da yeni gördüm. Otokoçların mobil servisi var, volvo çağrı merkezine bildirirseniz muhtemelen sorun çözülürdü.


    T3 tuketimi s60 için 11-12 litre hatta üstüne cıktığı oluyor, 10 lt altına düşmesi zor gibi, v40 için de hadi en iyi 8-9 lt olsun. Yani malesef benzinli volvolar pek ekonomik sayılmaz. Kullandığınız D2 nin iç aksamı hoşunuza gitmemiş sanırim ama premium kompakt sınıfta en kaliteli malzeme v40 ta bulunuyor. Hele a3 ki golf/leon un kalitesindeki araçla kıyas yapılamayacak kadar kaliteli.

    Bir başka arkadaş jant değişimi sormuştu, orjinal olmayan jant tavsiye etmem, ya volvo cıkması olsun veyahut aynı bijon aralıklarına sahip farklı markaların orjinal jantlarına bakabilirsiniz. V40 ın bijon aralıkları 5*108 dir, bunu en yaygın kullanan focustur, oem jantları dan (st/rs) degerlendirebilirsiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: RST 13

    Ani öne kırmalarda citysafety etkili olabilirmi, ben de devreye girdiğinde hep öndeki aracı algılamıştı.

    Biraz eski bir mesaj ama bilgi amacıyla yazmış olmak istedim:

    Yolun ~110 derecelik akış yönü nedeniyle sola dönüş yaparken, dönüş istikametine doğru düz olarak giriş yapan ve sağımdan gelerek önümden geçen dolmuş nedeniyle, ~30 derece civarı bir açıda olduğum esnada, City Safety devreye girdi. Yol verme amacıyla oldukça düşük bir hıza inmiş durumdaydım.
  • Boyle bir sey cikti bir kac kere lamba ac kapa yaptim duzeldi bilen varmi

     Volvo V40: Ve O Sensin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstinye otokoç servisten canı yanmayan kalmadı herhalde. Uzak durmak lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otokoç faciaları bitmiyor demek :/ Çok geçmiş olsun. Volvo'nun kendi servisleri tercih edilmeli çok uzak değilse
  • RST 13 kullanıcısına yanıt
    buna benzer bir kaza da ben yaptım, algılamadı. bundan farklı olarak ek olarak motor kapağının ucu da büküldü, 5200tl civarı bir masraf çıktı.
  • Bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkür ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar arkadaşlar.
    Dün itibariyle v40 r design 1,5 T3 geartronic Polestar Blue aracıma kavuştum.
    Araç hakkında önerileri olan var mı?
    Birde kauçuk paspas ve bagaj havuzu önerisi bekliyorum.
    Şimdiden teşekkürler.

    NOT: Kimse laf etmesin makina güzel. ;)
  • 
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.