Şimdi Ara

Volvo V40: Ve O Sensin (256. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.802
Cevap
114
Favori
649.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Teşekkürler arayan var en son 80e vereceğim inşallah. 77 78,5 a vermedim
    Gerçekten Audi bmw ve Mercedes deki muadillerinden üstün bir araç ne kadar geç satıisada
    İmkanım olursa tekrar Volvo alacağım
  • Mrb.kapidan gelen sesin kaynagini bildum.Ayarsiz olan kapi kilidi.Resim eklemeyi basarabildiysem kapi 1.5-2mm disarida duruyor.Klit karsiligini biraz ileri almak gerekiyor.Bugun alet takimi ile kilit karsisindaki 'u'seklindeki demiri soktum fakat ayarlamak mumkun degil,tekrar ayni yere geliyor sikistirinca.Serviste trimci takoz ve levye ile kanirtarak ayarlayacak baska care yok.Bu arada beni de arabaya yaklastirmayacaklar tabiki☺

    Farlar ile ilgili sıkıntımı da farlarin ustundeki ayar dugmesini once mevcut ayarinda oje surerek yerini tespit edip sonra her iki tarafıda 1.5 tur dondurerk yukari kaldirip cozdum.Menzil artti ve karsidan gelenlerin gizunu almiyor.

    Ayni sikintilari yasayanlara duyurulur...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kol dayamada aşırı boşluk var ve bozuk yollarda baya ses yapıyor bunun sıkı olması gerekmez mi. Salı gününe servisten randevu aldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar selam v40 aracımın ekranı 5 inç 7inç ve navigasyon almak istiyorum fiyat soran oldunu hiç? Web de diğer araçlar için hemen hemen tüm marka için navi var v40 neden yok ? Volvo bu konuda tek el olmak istiyor sanırım buda fiyatı artırıyor alırken bayi gerek yok navi falan dedi ama gerek varmış:) o yüzden fiyat falan sormamıştın yeni araç heycanı ile . Rakamlar konusunda bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kampanyadan almıştım eski mesajımda vardı ama hediye filan karışık bi hesaptı. sanırım 3900 civarı bir rakamdı navigasyon.
  • Merhaba Herkese,

    İlk defa volvo araç bakıyorum. Aracın doluluğu, tipi, yakıtı çok hoşuma gitti. Ama bilmediğim bir araç olduğu için size danışmak istedim. 236537025 numaralı ilanla ilgileniyorum. Fiyatı muadillerine göre 2-3 bin ucuz görünüyor. Eksik bir donanımı, dikkat etmem gereken bir kronik bir sorunu, dvd si varmı, ses sistemi şundan mı gibi bilmem gereken neler var? Gerçek piyasası nedir bu arabanın? 0'ı 101bin gözüküyor web sitesinde pazarlıkla 95 e inerler diye tahmin ediyorum. Değer mi ki 2. el almaya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemmmmm -- 12 Kasım 2015; 13:06:07 >
  • cemmmmm C kullanıcısına yanıt
    Aracın arka, ön tampon boyalı ve camurluklarda boyalı. İlanda acıklamaya yazılmamış ancak sayfanın en altında işaretlenmiş. Bu nedenle fiyatı düşürmüş olabilir.


    Ben kendi aracımı satıyorum düşünürseniz şayet ;239798760



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi especlipse -- 12 Kasım 2015; 16:05:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemmmmm C kullanıcısına yanıt
    Ben de v40 cross country araştırdığım için biliyorum, bayiler %6,5-7 gibi fiyat düşüyorlar. bayilerden fiyat almanızı tavsiye ederim.
  • euro baya geriledi acaba yeni bir fiyat listesi koyacaklar mı yada bakalım indirim e gidecekler mi bir fiyat almıştım ama euro 3,50tl idi yakın zamanda servisle görüşen oldu mu ? v40 r-desıgn
  • Ben Volcar ile görüştüm telefonda. 111700'den açtı fiyatı, biz yüksek kurdan çektik arabaları falan dedi. Falan dedi filan dedi 101600TL yani liste fiyatına indi. Hız sabitleyicisi olana da 102200 istedi. Adam 110bin fiyat çektiği arabanın özelliklerini sayarken 4 cam otomatik diyo :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemmmmm -- 13 Kasım 2015; 11:58:07 >
  • cemmmmm C kullanıcısına yanıt
    Gerçekten çok güldüm . Cahillik başa bela! 110 bin ve 4 cam otomatik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozerkane


    2013 D2/manuel aracımla İzmir içi sabah soğuk motorla 4 km çıkış da dahil 1600 km de 5.5lt ortalama tutturdum ki acayip memnunum tüketim değerlerinden. Kış bastırınca sabah tüketimi ne kadar etkilenecek bilmiyorum. Arka park kamerası ve ön park pilotu hayalimizi volvo servislerin berbat fiyatlandırma ve akıl almaz işçilik ücretleri yüzünden başka bahara salladık. Kamera+park pilotuna öyle bir para istiyor ki Volcar, düşman başına!

    İzmirde kullanıcı sayımız epey arttığına göre kış lastiği seçimlerimizi de konuşabiliriz diye düşündüm. Karla buzla çok işimiz olmasa da yağmur İzmirde yıl boyu her an yağabiliyor. Ben Michelin'in inanılmaz bir şekilde kış lastiği sertifikası da kazanmış olan dört mevsim lastiği Crossclimate serisini bekliyorum ama henüz 225/40 R18 ölçüsünü çalışmadılar. Hem yakıt tüketimi hem ıslak kuru zemin performansı olarak kısa sürede efsane oldu bu seri. Gürültü değeri de oldukça iyi.
    Lastik konusunda özellikle merak ettiğim iki şey var. Birincisi 18 inc janta fabrika çıkışı 225 taban lastik geliyor, bunu 245 yapan var mı? 40 yanakta kaldırıma dokunsam jant çiziliyor. Görebildiğim kadarıyla bendeki Michelin Pilot Sport 3 te jant koruma şeridi yok. Bu konuda lastik önerisi olan var mı? Elimdeki lastikler en az 1 sene daha gider ama kış performasını bilemiyorum.

    245 40 18 Pzero kullanıyorum. Hem belirttiğiniz gibi kaldırıma sürtünce janta değmiyor hem de aracın yol tutuşu ciddi oranda artıyor, farkı çok net hissettim. Yakıt tüketimi olaraksa 0.2 litre civarına artıyor.

    Asıl avantajı ise görselde; aracın toplam tekerlek çapı ve buna bağlı olarak yüksekliği 8mm arttıyor ve bu artış doğrudan lastik yanağına yansıdığından aracın tekerlek büyüklüğü olması gereken şekle geliyor. Aracın standart tekerlek çapı özellikle arka kısımda arka omuz yüksekliğinden ötürü küçük kalıyor. 8mm büyüyen yanaklar ve 20mm büyüyen taban sayesinde araç bir üst sınıftaymış gibi çok şık ve oturaklı bir görüntüye kavuşuyor. Çünkü bu araca uygun olması gereken tekerlek ebatı bu diye düşünüyorum. Tabi çapı tekerlek çapını 8mm büyütmek her ne kadar olumlu olsa da hız göstergesi 4km/h civarı eksik göstermeye başlıyor. Bunu VIDA yazılımıyla düzelttirmek gerekir ama ben alıştım. Hız sınırlarının 5km altında kullanınca sorun olmuyor. Son olarak yanak artışıyla beraber çamurlukla tekerlek arasındaki mesafe de azalmış oluyor. Özellikle kendi aracımda spor süspansiyon olduğundan yere yakınlaşmış gibi daha da havalı bir görüntü oluşuyor. Tabi bu ebattaki lastiği kullanmak için minimum 8J'lik jantınız olması gerekiyor. Standart 17 ve 18 R-Design jantlar 7.5J ölçüsünde olduğundan 245mm'ye çıkılamıyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • merhabalar, V40 halojen farlari HID donusturme kitiyle farlari degistiren yada halojen ampulleri degistiren oldu mu? bu konuda tecrubesi olan arkadaslar varsa yardimlarini bekliyorum. Tesekkurler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim r design de hız sabitleyici yokmuş malesef, satıcı elemana sormuştum, biri adaptif yok, normal var demişti, diğeri limitleyici var demiş. yani limitleyici var şu anda. sonradan ilave edilebiliyormuş sabitleyici. daha önce böyle bir işlem yaptıran oldumu arkadaşlar?
  • yaptırdım servis yapıyor hatta internette araç oluşturucudan daha ucuza yapıyor ama önceden söyle sol taraftaki plastik modül değişiyor onun için sipariş versinler gelince onu değiştirip bilgisayardan program atıyorlar kısa bir işlem ölümüne pazarlık yap
  • Volvo %7-8 indirim yapmış fiyatlara bayiler uyguluyormuş. Bugun öğrendim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: habip07

    Volvo %7-8 indirim yapmış fiyatlara bayiler uyguluyormuş. Bugun öğrendim

    Doğruysa çok iyi oran.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Euro 5 D2 leri yilbasi dan onceelden cikarmalari gerekli. D2 alacaklar pazarligi sıkı tutsun. Antalya otokoc u n garajinda baya vardı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son kelepir d2'ler.Biran önce tükense de karaborsaya düşse bizimkiler :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Garan75

    Son kelepir d2'ler.Biran önce tükense de karaborsaya düşse bizimkiler :)

    Bizim D2 ler değerlenecek mi dersiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.