Şimdi Ara

Volvo V40: Ve O Sensin (132. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.802
Cevap
114
Favori
649.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dizelin gücü 115'ten 120'ye çıkartılıyor gibi. Ayrıca makyaj olarak bir yenilik olmayacak mı ?

    Yada ben mi olmasını istemiyorum bilemedim yeni sipariş geçmek üzereyken

    2013 kasalı araç için 2016'dan önce makyaj beklemiyorum. Ama dizel yeni motorun ekstra faydası fazla olurmu acaba ? Beklemeye değer mi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim ayarlar bu şekilde...

    Tsm dinleyen biri için senin ayarlar iyi... Arada sırada ben de Zeki Müren'i açıyorum :))

    Özellikle alt bas seslerden ziyade orta-bas seslerin daha net duyulmasını istiyorum. Focal ya da MTX'in ürünlerinden birini alıp aracın orjinaline zarar vermeden hoparlörleri değiştirir miyim diye düşünüyorum...
     Volvo V40: Ve O Sensin Volvo V40: Ve O Sensin Volvo V40: Ve O Sensin Volvo V40: Ve O Sensin




  • Selamlar,
    Bende v40 biarritz mavi d2 advance alarak aranıza katılmış bulunmaktayım.
    Genel olarak araçtan çok memnunum. Ses sistemi ve usb mevzusu hariç. Baslar yeterli derinlikte toklukta değil, tizler çözünürlükten yoksun ve en önemli kısım olan mid ler sıcak değil. Eq ayarlarıyla bir nebze iyileşme oluyor ama tatmin edici değil.
    Usb sorunundan bahsedilmiş bende aynı sıkıntıyı çekmekteyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KskFaruk -- 23 Mayıs 2014; 15:20:01 >
  • dgnkr kullanıcısına yanıt
    Front & rear özelliği C30 dan kalma:)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üçümüzün de ayarları tamamen farklı olmuş :)

    O tiz ayarları ile tweeterlar zarar görmüyorsa iyidir.
  • KskFaruk kullanıcısına yanıt
    Aracınız hayırlı-uğurlu olsun. Kazasız-belasız iyi günlerde kullanın aracınızı...

    Ses sisteminin hoparlör kalitesi çoğu markaya kıyasla daha iyi seviyede. Eski araçlardaki D sınıf Amfi ve hoparlör kalitesine göre bence şimdiki serilerde biraz düşüş var. Yani iyinin kötüsü bir ses sistemine sahibiz.

    USB sorunundan kastınız bazı MP3'lerin okunamıyor olması ise , bunun nedeni yüklemiş olduğunuz MP3'ün değişken bit rate değerlerindendir.
  • dgnkr kullanıcısına yanıt
    Yoo cok guzel caliyor bence Ama eski arabadaki gibi degil..
    Ben ciddi ciddi 2015 model premium audiolu almayi dusunuyorum hatta bugun Satis muduru ilede konustum. Bakalim hayirlisi. :)
  • semgok S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Bende herkese kazasız , belasız günler dilerim.
  • fozix F kullanıcısına yanıt
    Aslında aracı sipariş ederken t5 düşünmüştüm ama 1,6lt üzeri fiyatlar ne olur tahmin edemedigimden vazgeçtim. verdiginiz linkte yeni motorlar ile ilgili cc. (hacim) konusunda bilgi bulamadım. sizin veya forumdaki arkadaşların yeni motor hacimleri ve fiyatları nerelerde olur bilgi paylaşımlarınızı bekliyorum.
  • Yeni nesil D4 ve T5 motorlar şu anki 1.6 Ford ve PSA üniteleri yerine Volvo'nun üretimi. 8 İleri otomatik şanzımanlar da Powershiftler'in aksine Volvo üretimi. İki motor da 2 litre. D4 190 beygir, 0-100 7.2 saniye ve şu anki D2 ile aynı tüketim değerlerine sahip T5 de 250 beygir ve 0-100 6.3 saniye.


    Ve tabi ki 150bin TL üstü fiyatlarıyla Türkiye'de sahip olamayacağız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dgnkr

    Aracınız hayırlı-uğurlu olsun. Kazasız-belasız iyi günlerde kullanın aracınızı...

    Ses sisteminin hoparlör kalitesi çoğu markaya kıyasla daha iyi seviyede. Eski araçlardaki D sınıf Amfi ve hoparlör kalitesine göre bence şimdiki serilerde biraz düşüş var. Yani iyinin kötüsü bir ses sistemine sahibiz.

    USB sorunundan kastınız bazı MP3'lerin okunamıyor olması ise , bunun nedeni yüklemiş olduğunuz MP3'ün değişken bit rate değerlerindendir.

    Bende de bazı mp3 leri okumuyor bahsettiginiz degerleri nasıl düzeltebiliriz ve nerden görürüz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim söylediğim gibi yeni d4 motorlar v40 a da çıkacak fakat tr ye gelirmi bilmem fiyatları s60 dan aşağı yapamayacakları için çok düşük ihtimal gibi geliyor. zira dışarda ki motorlar şuanda da getirilmiyor tr ye


    benim hoşuma giden ocean race versiyonu oldu dikkat ettiniz mi bilmiyorum ön konsol. s60 gibi olmuş

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben t4 ve premium sound olarak sipariş vermiştim. bildigim kadarı ile t4 motorlarda volvo üretimi ama emin deilim(aslında pek umurumda deil hangi markanın yaptıgı sonuçta sanayide üretilmiyor hiç biri ve volvo markası adı altında hepsi). bide ses sistemi üzerine bazı arkadaşların yetersiz bulması konusu var. demin sitesinden baktım ama pek açıklayıcı bilgi bulamadım high performance olarak 4*45 ve 8 hoparlör yazıyor daha fazla bilgi bulamadım ama premium sound için bi açıklama bulamadım. yanlız arabayı oluştururken satış yardımcısı arkadaşın demesi premium sound 130w demişti sanki öyle aklımda kaldı. oda 4*130w mı kaç hopörlör bilgi sahibi deilim ama 45-130 arası düşünülünce baya bi ses farkı olur diye düşünüyorum.yazımı bitirmeden evvel siteye tekrar bakındım ve şu bilgiye ulaştım direk copy paste...

    B irinci sınıf müzik deneyimi
    En gelişmiş müzik sisteminde D sınıfı dijital 5x130 Watt anfi, Dolby Pro Logic II Surround ile birlikte Dolby Digital, Audyssey Laboratories'den en son MultEQ ve 10 hoparlör bulunuyor.
    Audyssey Laboratories'den pazarın lideri MultEQ teknolojisi, yolcu kabininin kendine özgü akustik yapısı nedeniyle oluşabilecek bozulmaları ortadan kaldırıyor. Sonuç, otomobildeki herkes için çok daha temiz ve berrak bir ses.
    Dolby Digital sistemi Dolby Digital müzik parçalarından daha belirgin bir surround-sound müzik deneyimi sağlıyor. Sonuç, canlı kaydedilmiş müzik dinlerken mükemmel konser kalitesi. Tabii ki sistemde ayrıca Dolby Pro Logic II Surround bulunuyor ve sıradan stereo içeriğini zengin, gerçekçi surround sound'a dönüştürebiliyor.
    Müzik deneyimi üç farklı şekilde en iyi duruma getirilebiliyor; sürücü koltuğunda, iki ön koltukta ya da arka koltukta en iyi ses kalitesini sunacak şekilde.
    Premium Sound sistemi MP3, AAC ya da WMA formatındaki DVD, CD ve USB'leri ayrıca AVI ve Video Div-X dosyalarını oynatabiliyor. Sistem ayrıca Bluetooth yeteneğini de içeriyor.
    En gelişmiş Premium Sound Multimedya sistemine ek olarak dört müzik sistemi daha sunuluyor:
    Performance, 6 hoparlörlü sistem
    High Performance, 8 hoparlörlü sistem
    High Performance Multimedya, 8 hoparlörlü sistem
    Taşınabilir MP3 çalar, iPod (3. Nesil), iPod Touch ya da iPhone gibi diğer cihazları bağlamak için bütün müzik sistemlerinde artık bir AUX (Performance) ya da USB bağlantısı standart olarak yer alıyor.
    High Performance Multimedya düzeyinden itibaren, USB ayrıca Video Div-X'i de destekliyor.




  • D4 motoru Turkiye'de unutun arkadaslar, ilk ciktigibda belki bir iki tane gelir, ozel siparisle de getirirler ama bir iki fan disinda kimse almaz cunku 1.6 ltden sonra artan vergiden dolayi ciddi fark olacaktir fiyatinda, o farkta degmeyecektir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 Mayıs'ta v40 CC T4 premium+base+ comfort paket alarak aranıza katıldım :) Ses sistemi konusunda en dertliniz benimdir ama mevcut sistemin sesi o kadar da kötü değil; sadece sahne yok. Onu da şimdilik car vitalizer isimli bir IOS app ile çözecek gibiyim. İleride tekrar sistem kurar mıyım zaman gösterir :) denemek isteyener için : http://spl.info/de/produkte/eqs-vitalizer/car-vitalizerr-ios-app/beschreibung.html
  •  Volvo V40: Ve O Sensin


    Jant bir aracı ancak bu kadar değiştirir. Yukarıdaki 19'lar da harika durmuş bence. Yaz da geldi 19 almadığıma pişmanım biraz ama TR yolları malum 18'leri taktığımdan beri öyle çukurlara da düştüm ki 19'da kesin bir sakatlık olurdu gibime geliyor. Ama şu görüntü de vazgeçilecek gibi değil. 19 jant önerilerine açığım.
  • Arkadaslar herkese kazasiz belasiz sorunsuz keyifli gunler dilerim. Seneye baharda gorusmek uzere Allah'a emanet olun :)
  • Sağlıcakla gidin gelin bakalım.
  • MaTaDoR kullanıcısına yanıt
    Resimdeki jantlar yanlış bilmiyorsam 20" S60 polestar jantları. Türkiye'de bulunabilirse çok güzel jantlar. Bunun dışında Heico'nun resmini eklediğim jantları da çok hoşuma gidiyor.
     Volvo V40: Ve O Sensin
  • Tüm Volvo severler merhaba,
    Opel Astra H 1,3 cdti kullanıcısıyım ve dizel otomatik bir araca geçmek istiyorum. Malum Astranın otomatiği yok yeni nesil 1,6 dizelide manuel, 2015 de hatta sonuna doğru otomatik seçeneği gelecek deniyor ama aracın 2016 da kasası değişecek zaten. VW ile zaten hiç mi hiç ilgilenmiyorum.
    Hal böyle olunca benim için aslında Astradan sonra tek alternatif Volvo V40 oldu gibi. Esasen incelemeye gittiğimde bagajının küçük olması (335 lt) ve arka koltuk mesafesi beni hayal kırıklığına uğrattı. Ayrıca ön konsolun arkasındaki boşluğuda anlamsız ve kullanışsız buşdum. Bunun dışında araç heryerinden ben premiumum diyor zaten.
    Şimdi 3 aydır inceliyorum ve bu aracın çözemediğim donanım seviyeleri var bunun için yardıma ihtiyacım var.
    -Öncelikle 85-90 aralığında bir ücret ödeyip halojen farlı bir araca binmek istemiyorum. Astrada ki AFL+ gibi asistan far olmalı. Sanırım bu donanım advance paketten aşağısında yok.
    -Koltuktan ısıtma, elektrikli ve hafızalı koltuk, ısıtmalı ön cam olmalı.
    -Geri görüş kamerası olmalı
    -Ses sistemi kaliteli ses vermeli-
    Deri kumaş veya deri kadife/nubuk karışımı döşeme olmalı
    -Hız sabitlemeye ek olarak kendi kendibe durmasını ve hareket etmesini sağlayan city safe olmalı.
    Bazı ufak tercihlerimde var ancak hepsi farklı paketlerde ve bu paketleri isteyince araç 100k yı geçiyor.
    Şimdi bu aracın 1,6 D-Premium ve Advance diye 3 seçeneği birde R-design diye bomboş bir versiyonu var değilmi?
    Sizce nasıl bir kombinasyon benim ihtiyacımı karşılar?




  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.