2017 model S60 1.5 T3 ile aynı model 1.4 tsi highline arasında kaldım siz olsanız hangisini tercih edersiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Volvo S 60 mı Golf 7.5 mu

-
-
2 yıl golf 7 kullanmış biri olarak s60 diyorum. Ama motoruna çok iyi bakılması lazım sonradan başınız agrimasin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İkinci el 10 yaşından fazla eski kasa Volvo alınmaz. Volvo zaten bitmiş, ikinci eli hiç alınmaz.
Yedek parçası Mercedes'den pahalı.
-
Volvodaki tam otomatik şanzıman bile başlı başına alma sebebidir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
3,5 yıla yakın T3 motor V40 kullandım. Çok memnun kalmıştım ve hiç sorun yaşamadım. Temiz ve yetkili servis bakımlı bir araç alınır. Servis olarak sorunu yok ama servisleri ucuz değildi.
Bu karşılaştırmada Golf'ü tercih etmek için tek sebep daha yeni ve daha düşük km ise olur. Onun dışında adının s60 ile geçmemesi gerekiyor.
-
Şimdi sana egea önerenler olur
Golf, S60’ın anavatanında bile aralarında 2 depo benzin kadar fiyat farkı olmasına rağmen daha çok satıp tutulmuş bir otomobil.
Bu her pazarda böyle, zaten kalite konfor vs gibi her kategorik değerlendirmede Golf daha fonksiyonel ve işlevsel çıkar.
Geçen ay da w211le golf arasında kalmıştın sırada ne var 520d mi?
Csb
Ya ne var bunda sonuçta premium bir araç alacaksan iyice kafanda ki bütün olasıkları karşılaştıracaksın, hepsini elediğinde en doğru modeli alırsın işte.
Böyle giderse yol Golf’e çıkıyor
Elemanın bir yere çıkmak gibi bir derdi yok
Milletle maytap geçmek için foruma gelmiş o kadar
Öyle bir derdim yok
Bu son konu mu haftaya 520d vs golf konusu geliyor mu sen onu söyle
çevremde volvo 2012 model üstü sandık motor almak zorunda olan tanıdıklar oldu,
ben golf diyorum.
-
İki aracı da kullanmış olanlar yorum yazabilirse sevinirim
Burada yorum yapanlara göre araç alacaksanız işiniz yaş.Bu iki modelde fena değil,herhangi birinden memnun da kalabilirsiniz ama yorumların büyük çoğunluğu objektiflikten yoksun,hatta her Volvo geçen yerde anlam veremediğim şekilde Volvo bitmiş vs gibi cümleler kuran tuhaf bir karakter var ki incelenmeye değer.
S60 bir kaç kez ikame olarak kullandığım bir model,dizaynını iç mekanını beğenmediğim tek Volvo modeli.2018 öncesi modellerini kastediyorum.İç mekanı,dış dizaynı,bagaj hacmi,zayıf performansı sizin için kabul edilebilirse motor,şanzuman bakımından sağlam bir modeldir.Birileri sandık motor taktırmış falan diyor,bu tür hikayelere sadece bunun için değil hiçbir marka ve model için itibar etmeyin çünkü bu nadir örnekler her markada ve modelde var,olacakta.Otomobil işi birazda şans işidir,hele ikinci-üçüncü elden alıyorsanız biraz daha fazla şans lazım.Kaldıki 8 yaşına gelmiş bir araç için sandık motordan bahsetmek de başlıbaşına saçma zaten.Volvo bu bakımdan Ford dönemi kullanılan poweshift şanzumanlar hariç sağlamdır.Yıllarca kullandığım 4 modelinde de lafını etmeye değer ciddilikte hiçbir sorun yaşamadım.Ki bunlardan biri de D5 V60 dır,S60 ile aynı SW modeli.
Golf e gelince birkaç kez onu da kullandım hatta ehliyetimi de Golf 5 Plus ile yapmıştım.Otomobil ile ilgili üst düzey beklentileriniz yoksa memnun edecektir.Ülkede her Golf ve VW konusunda çift kavrama şanzumanından şikayet edilir ama ben bunu herzaman abartılı bulmuş ve bununla ilgili çoğu problemin kullanıcı hatasından kaynaklandığını düşünmüşümdür.Zaten yaşadığım yerde de Golf yada VW’ler reklamları ve satışı DSG li olduğu ön plana çıkarılarak yapılır,bununda bir anlamı var,olmalı anlayan için.Neyse,sizin en çok üzerinde durmanız gereken bence alacağınız modelin geçmişi,geçmişte nasıl kullanıldığı,nerede-nasıl bakımlar yapıldığı ve ne gibi sorunlar yaşandığı olmalı.Özellikle motor şanzuman bakımları,triger değişimleri vs olmalı.Kolay gelsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İlginiz ve zaman ayırdığınız için teşekkür ederim
İki araçta alınır, hangisi için çevren,ustan,yürütme maliyetlerini de dikkate alarak onu tercih edersiniz.
-
Golf reklamı izlediniz bedavaya 😁
-
hiçbir vw e class dan aşağı mercedes ile kıyaslanmaz, ayıp oluyor biraz...
En Beğenilen Yanıtlar

İkinci el 10 yaşından fazla eski kasa Volvo alınmaz. Volvo zaten bitmiş, ikinci eli hiç alınmaz. Yedek parçası Mercedes'den pahalı. |
Volvodaki tam otomatik şanzıman bile başlı başına alma sebebidir
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X