Bildirim
VOLVO kampanyası devam ediyor mu?
Xiaomi Mijia Elbise Tüy ve Tiftik Toplama Cihazı (Xiaomi Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B082VD839K
geçen ay paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ilk indirimi gördüğümde ,ankara ist yolu volvo yu arayıp teyit etmek istedim,satış temsilcisi murat bey ile görüştüm,ben arayana kadar indirimden haberi yokmuş.sonra siteden bakıp teyit etti,pazartesi müsait olduğumu ve ellerinde araç varsa gelip almayı düşündüğümü söyledim.gelin yardımcı olurum demişti,ama yanılmıyorsam cuma günü baktığımda tekrar fiyatlar yükselmiş,bende gitmedim.
büyük ihtimal liste fiyatlarında hata yaptılar yada müşteri çekmek için düşük gösterdiler ,birkaç kişi arayıp ciddi ciddi alıcı oluncada ,fiyatı tekrar yukarı çektiler.şayet s60 1.6 dizeli 70 bine verseler alıcaktım,insan satarken değil alırken kazanır,2. elinden bile uygun fiyattı.aracım 10 bin değer kaybetse bile ordan amorti edip sıfırlamış olacaktım.ama olmadı.nasip değilmiş.
iyi günler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canmert2005 -- 19 Ağustos 2012; 13:34:57 > -
Volvo nun fiyat listesinde şöyle bir ifade var.
- Yayınlanan fiyatlarımız liste fiyatlarımızdır. Kampanyalı fiyatlarımız için lütfen Yetkili Satıcılarımız ile iletişim kurunuz.
Yetkili satıcıya gitmeden bilemeyeceğiz sanırım -
Ozellikle son carpısma testinden sonra zam gelecek bence su anda rakıplerden 10-15bin daha uygun fiyata satılıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S60'i sormadım ama S40 için kampanya yaptıkları dönemdeki fiyatlar geçerliydi 10 gün önce uğradığımda. 66 bin liste fiyatli araç için 56 bin fiyat verdiler..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- honda civic yakıt tüketimi
- trafik kazası sonrası kas ağrıları
- land rover discovery sport kullanıcı yorumları
- gaza basınca devir yükselip düşüyor
- araç şase kablosu arızası belirtileri
- ford focus 2024 fiyat listesi
- yeni audi a3
- paul walker kazası
- byd dolphin fiyat
- hyundai santa fe, 7 kişilik 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X