Şimdi Ara

Volvo Diretide açıklaması yaptı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bir insanı azarlarsın terslersin aran bozulur konuşmazsın. Ama bir insanı durup dururken görmezden gelirsen daha büyük bir eziyet etmiş olursun. İnsan psikolojisi bu. Yukarıda arkadaşım da açıklamış hayır olmayacak deseydi biraz daha trollenir unutulur giderdi bu olay. Ama burda community yi iplememek gibi bir olay var birçok kişi kızgın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • insanlar tepki göstermekte haklılar (valvenin hiçbir açıklama yapmamasından ötürü) ama metacritic skorunu düşürmekte haksızlar. f2p oyun sanki bir zorunlulukları var neden ekmekleriyle oynamaya çalışıyorsun. adamlar communityi hiç umursamasa bile sıfır verilecek oyun değil dota 2. hoşuna gitmediyse oyuna girmezsin vs. tepkini böyle belli edersin daha oyuna başlamamışları manipüle ederek değil. ayrıca diretide diye ağlayanların hepsi değil ama çoğu oyuna tek kuruş vermemiş item peşinde koşan ruslardı zaten.

aslında oyuna ücretli premium üyelik açma özelliği gelmeli, valvenin muhattap almaktan çekinmeyeceği bir community oluşturulmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWarrior -- 9 Kasım 2013; 20:36:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

insanlar tepki göstermekte haklılar (valvenin hiçbir açıklama yapmamasından ötürü) ama metacritic skorunu düşürmekte haksızlar. f2p oyun sanki bir zorunlulukları var neden ekmekleriyle oynamaya çalışıyorsun. adamlar communityi hiç umursamasa bile sıfır verilecek oyun değil dota 2. hoşuna gitmediyse oyuna girmezsin vs. tepkini böyle belli edersin daha oyuna başlamamışları manipüle ederek değil. ayrıca diretide diye ağlayanların hepsi değil ama çoğu oyuna tek kuruş vermemiş item peşinde koşan ruslardı zaten.

aslında oyuna ücretli premium üyelik açma özelliği gelmeli, valvenin muhattap almaktan çekinmeyeceği bir community oluşturulmalı.

+1 oyun ücretli olsa daha iyi olur. Bakma ben de savunuyorum ama metacritic e oy vermedim. Ama başlayacak adam da metacritic e bakıyorsa puanla ilgili bir spoiler bulur elbet. Başlamamaya karar verende ruslardan korur kendini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ulan geçen sene oynayamamıştım bayağı merak ediyordum. Bu hafta işlemcim bozuldu 1.6 Ghz takılıyorum, yine oynayamayacağım a.....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.