Şimdi Ara

Volvo, 2020'den itibaren tüm araçlarında 180 km/s hız limiti uygulayacak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
3.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bütün araçlarda olması imkansız. Adam aracıyla piste gidecek, buna da mı yasak diyecekler???
  • Mercedes Benz sizi sınırlamaz, YouTube reklamı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünyada en güvenli marka herkes bilir, volvo gibi insan hayatına önem veren 1 marka daha yoktur,emniyet kemerini ilk icat eden volvo,Helal olsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Trafikte can kayıplarının önlenebilmesi için araçların hızlarının sınırlanması mantıklı bir hareket.

    Günümüzde çoğu araç 200 km/s hızlara çıkabiliyor ama Yasal hız sınırı belli istisnalar haricinde 130km/s. Benim aklıma şöyle bir çözüm geldi. Araçlardaki gelişmiş gps sistemi ile entegre çalışan bir hız sınırlama sistemi getirilirse, devlet tarafından koyulan azami hız limiti olan yolları araç içindeki gps sistemi otomatik olarak tanıyarak bu yollarda hızını sınırlayabilir. Buna +%10 gibi bir de esneklik payı eklenir.

    Süratli gidilebilecek uygun ortam ve şartların sağlandığı güvenliği üst düzeyde olan otoyollarda da belli bölgelederde hız sınırı yükseltilebilir ya da sınırsız olabilir tıpkı Almanya'da olduğu gibi. Bunun dışında araç trafiğe kapalı pist gibi alanlara girdiğinde de gps ile bunu algılayarak limitlerini kaldırabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe -- 12 Eylül 2019; 21:5:57 >
  • Yollar genisliyor,kalitesi artıyor,Otobanlar cogalıyor 140KM olması konusuluyor ki bence Otobanlarda hız sınırı olmamalı , Volvo 180 ile sınırlandırıcam diyor.
    Ben alamam da adam gidecek 500 milyara Volvo alacak 2500-3000cc Motor bilmem kac beygir kac tork ama max. surat 180 ile sınırlandırılacak.Bence mantıksızlık baska hicbirsey degil...

    0.9 Turbo,1.0 Turbo,1.6 Atmosferik vb aracı 180KM ile sınırlandırırsın anlarım da 3000 cc 250 BG 400NM Tork bir aracı 180 ile sınırlandırmak bence tek kelime ile mantıksızlık...
  • Bizim milletin vereceği ilan,
    Gpsci ayağınıza geldi Gps kırılır,şimdi arayana hız yanıltıcı bedava

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ozaman 1.0 1.2 1.4 düz motorlara geçin en kötü araç bile 180 görür
  • Toyota Corolla 2014 Model 1.6 132 hp CVT Otomatik…:https://www.youtube.com/watch?v=c3Ad-c6pNHs&feature=youtu.be

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçtiğimiz hafta Perşembe V90 Cross Country B5 AWD Pro alındı şirket aracı olarak İstinye Otokoç'tan. Bu 180km/h meselesini direkt satış görevlisi açtı ve araçla 185km/h üzerine çıkmaya çalışın, eğer 188,189 görürseniz kilit yoktur, şanslısınız. Ancak ilk bakıma kadar bu özgürlük sürer dedi. İlk bakımda araç bilgisayara bağlanınca otomatik güncelleme ile kilit devreye girecekmiş.  

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Can-KSK

    Geçtiğimiz hafta Perşembe V90 Cross Country B5 AWD Pro alındı şirket aracı olarak İstinye Otokoç'tan. Bu 180km/h meselesini direkt satış görevlisi açtı ve araçla 185km/h üzerine çıkmaya çalışın, eğer 188,189 görürseniz kilit yoktur, şanslısınız. Ancak ilk bakıma kadar bu özgürlük sürer dedi. İlk bakımda araç bilgisayara bağlanınca otomatik güncelleme ile kilit devreye girecekmiş.  

    Yanlis bilgi,


    Fabrika üretim Model Yili 2021 olan araclar bu limite sahip. 2020 ve öncesi ise sahip degil. Yani arcinizda bu sinir ya vardir ya da yoktur, yazilim güncellemesi ile degisecek bir durum degildir. Yetkili satici ve servis aracin üretim model yilini görebilir.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: ssozen11

    Yanlis bilgi,


    Fabrika üretim Model Yili 2021 olan araclar bu limite sahip. 2020 ve öncesi ise sahip degil. Yani arcinizda bu sinir ya vardir ya da yoktur, yazilim güncellemesi ile degisecek bir durum degildir. Yetkili satici ve servis aracin üretim model yilini görebilir.



    Alıntıları Göster

    Doğrudur, ben sadece satış görevlisinin dediğini yazdım. Muhtemelen onlara da hiç 180km/h limit ile ilgili bir geri dönüş olmadı. Araç 2021 model bu arada. Varsa da bu limitör, artık patron düşünsün onu da  Araç direkt firma sahibine teslim edildi.





  • adam tonla fark verip 2.0lt yerine 3.0lt motorunu almışsa 180i geçmesen de olur diyemezsin

  • Hala çok yüksek, limit 140'a çekilmeli ki bu hızda bile kaza yapılsa yaşama şansı çok az. Aşırı hız yapanlar ve aracının motor hacmiyle övünenler yatakta güç yetiremeyen, mikro penisli tiplerdir. Bazılarında bastırılmış eşcinsellik de var diye düşünüyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aycibin A kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    İstediğiniz kadar fark verin. İsterseniz V12 6000cc Super Charger Turbo araç alın. Bu sizin Karayolları Trafik Yönetmeliğinde belirlenmiş hız limitlerini çiğneyeceğiniz anlamına gelmez.


    Eğer hız yapmak istiyorsanız İstanbul Park'a veya diğer parklara gidiniz, istediğiniz hızda sürünüz. Ama kamuya ait yollarda belirlenen hızlarda sürmek zorundasınız.


    Saygılarımla.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.