Şimdi Ara

Voltaj dalgalanmalarına cozum????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar gecen hafta voltajdan kaynaklı klımanın beynı yandı ve malesef 900tl masraf yaptık. Tekrar bu durumla karsılasmamak ıcın ne yapmam gerekır? evde devamlı kullanılan esyalar sofben,klıma pc, ve tv..
    .yardımcı olursanız sevinirim...



  • Doğuda çok yaşanan sorun, çözüm binanın güçlü olan fazını kendiniz almak, tedaşa dilekçe verip mahalle trafosunu güçlendirmelerini istemek(ilgilenmemeleri ihtamal ama ısrar edici olup bimere yazarım demek) regülatör kullanmak ama pahalı bir çözüm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla doguyu bilemem ama İzmir/göztepe'de durum bu.. Tedaş fln pek sanmıyorum kısa surede cozecegını bu durumu.Regülatör olayını arastırayım bi.
  • Ups olmaz 10kw ve üstü tek faz voltaj regülatörü olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektronik servo regülatör alacaksınız ,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 19]GaLaTaSaRaY[05

    Arkadaslar gecen hafta voltajdan kaynaklı klımanın beynı yandı ve malesef 900tl masraf yaptık. Tekrar bu durumla karsılasmamak ıcın ne yapmam gerekır? evde devamlı kullanılan esyalar sofben,klıma pc, ve tv..
    .yardımcı olursanız sevinirim...

    Öncelikle Tedaş'a dilekçe verin gerilim ölçümü yapılsın. Kademe değişimi ile sürekli yüksek veya düşük gerilim sorununuz çözülebilir.

    Sürekli düşük veya sürekli yüksek voltaj sorununuz varsa servo regülatör sizin sorununuzu çözer.

    Ani gerilim artışları varsa faydası olmaz.

    Linkini verdiğiniz küçük ups cihazları ile çalıştıramazsınız. Ayrıca linkteki pus cihazı line interactive'dir. UPS alacaksanız online ups almalısınız.

    Gerilim koruma röleleri var piyasada ayar ettiğiniz değerin üzerine çıktığında veya altına indiğinde devreyi açar, üzerinde zaman ayarıda mevcut.

    Saygılar....




  • cevaplar için tesekkur ederım. Yarın ılk iş tedaşa dilekce yazmak olacak.
  • öncelikle, gerilim düşümünden doğan zararları, tedaş veya dağıtıcı firmaya ödetebiliyorsunuz. bunun için tüketicileri koruma derneğinden destek alabilirsiniz. tekrar olmaması için, bölgenizden sorumlu olan(faturada ismi yazan) firmayı uyarabilirsiniz. ilk cümledeki nedenden dolayı, isteksiz davranacaklarını düşünmüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.