Şimdi Ara

Voltage Dönüştürücü mutfak aleti hakkında acil yardım ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. Bir süre ABD'de kalacağım için Türkiyede çok memnun olduğum bir mutfak cihazını buraya getirdim. Malum ülkemizde 220 V ile çalışırken burda 110 V ile çalışıyor cihazlar.
    Beni bilgilendiren arkadaşlarım ufak bir dönüştürücü ile işimi görebileceğimi söylediler. Ben de walmarttan 5-6 dolara bir şey aldım ufak ama bu işe yaramadı.

Bendeki cihazın altında aynen
    220-230 V
    1280-1400 W yazıyordu.

Araştırınca benim aldıklarımın 200 W (watt) olduğunu anladım. Sorum şu: 1500 W dahi yetmeyebilir diye okudum yabancı sitelerde, alanların yazdığı. Kafam karıştı fiyatları da pahalı oluyor W arttıkça.

Ben tam ne almalıyım, teşekkürler..

Orijinalden alıntı: barosadi

Merhabalar arkadaşlar. Bir süre ABD'de kalacağım için Türkiyede çok memnun olduğum bir mutfak cihazını buraya getirdim. Malum ülkemizde 220 V ile çalışırken burda 110 V ile çalışıyor cihazlar.
    Beni bilgilendiren arkadaşlarım ufak bir dönüştürücü ile işimi görebileceğimi söylediler. Ben de walmarttan 5-6 dolara bir şey aldım ufak ama bu işe yaramadı.

Bendeki cihazın altında aynen
    220-230 V
    1280-1400 W yazıyordu.

Araştırınca benim aldıklarımın 200 W (watt) olduğunu anladım. Sorum şu: 1500 W dahi yetmeyebilir diye okudum yabancı sitelerde, alanların yazdığı. Kafam karıştı fiyatları da pahalı oluyor W arttıkça.

Ben tam ne almalıyım, teşekkürler..

Eğer kullandığınız cihaz mixer blender gibi motorlu bir cihazsa direk fişe takarak performans düşüşü ile kullanabilirsiniz. Ama kahve makinesi tost makinesi gibi rezistans kullanan bir aletse yükseltici transformatör mutlaka gereklidir. Ancak bunu yapsanız bile frekans farkından dolayı cihazın kontrol kartı(varsa) zarar görebilir. Bence hepsinden önce cihazın bilgi etiketine bakarak frekans uyumluluğunu kontrol edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-E-N-A-N -- 3 Nisan 2016; 13:24:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.