silinebilir
1 Mobil
-
-
Kendi sitesinde 289.900 TL, sarı sitede en düşük 2.el fiyatı 175.000 lira olan bu şeyi istemsizce alasım geliyor nedense. neden çünkü donanımhaber fırsatçısı ve ölücüsü olmak bunu gerektirir :)
fiyat hatası mı bilemem ama acayip fırsat duruyor piyasa fiyatına göre
satıcının dükkanında 5 tane ürün var. hepsi yarı fiyatına. patlatılmış bir mağazada olabilir bilemiyorum. gerçi sonuçta alınsa bile para trenyolda güvende sorun olmaz.
mağaza patlatma olayını da takip edenler az çok biliyor. mağazaları patlatıp ucuza playstation ve philips kahve makinesi koyuyorlar, sonra sipariş iptal olunca , trendyol muhasebe biriminden arıyoruz. yanlışlıkla iptal oldu, şu ibana para atın ürünü gönderelim muhabbeti yapıyorlar. böyle bir durum olursa kanmamak lazım.
mağaza yorumlarına da baktım. normalde lastik eldiven bant falan satıyormuş, bu ürünlerden yorum almış. büyük ihtimal dediğim gibi
www.trendyol.com
Attention Required! | Cloudflarehttps://www.trendyol.com/magaza/profil/trendyoi-tedarik-m-1157401
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raziel82 -- 27 Ekim 2025; 15:35:29 >_____________________________
-
19 ekğmde 129.500 e satıldı hemen bitti alamadım. fiyat hatası değil sanırım
ozaman tabi telegrama düşmüştü 5 dk da bitmişti
bonus 6 taksit aldım ben vade farksız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ babaeskili -
1.985.000 TL’ye manuel polo almak varken bu arabaya bakılmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
fiyat çok iyi yav. Para olsa alır hanımın altına çeker havamı basardım hanıma sana araba aldım diye. Sonra bunu bana verir arabaya kendi binerdi. Neyse almim vazgeçtim.
_____________________________ Hayırlı işler müdürüm!
-
9 taksit peşin hangi karta acaba ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
keriz avi bence. dükkan daha önce bant, eldiven gibi küçük ürünler satmış oradan yorumlar edinmiş..3 aylık geçmişi var. adana firması. daha ne diyim.
_____________________________ -
satın aldım,trendyoldan aradılar direk hatalı girmiş satıcı kredi kartı ile 6 taksit alamassınız.iptal ediyoruz.isterseniz habale ile 15000 tl de hata indirimi 11700 küsür gönderin hemen gönderelim diyor.ben kabul etmiyom iptal etmeyin dedim.nakit alalam.
O zaman milleti dolandırıyorlar hocam. Şikayet etmek lazım. İnşallah kandıramazlar kimseyi.
_____________________________ Hayırlı işler müdürüm!
-
yukarıda dediğim gibi o zaman. ilk aklıma gelen oydu zaten. arayan trendyol değil. dolandırıcı.
telefon gördü zaten zararlı numara yazdı
Konuyu siliyorum ozaman tongaya düştük. 6 taksit karttan da bloke edecek limiti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ babaeskili -
yok aynı gün provizyondan direkt hepsi iptal olur taksite yansımadan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raziel82 -- 27 Ekim 2025; 16:19:19 >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

iOS
Android