Şimdi Ara

VOLKSWAGEN TÜRKİYE YATIRIMINI YILIN İLK YARISINDA TAMAMLAYACAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CB yatırım ofisi, VW fabrikası ile ilgili açıklama yaptı.
    Volkswagen'in Türkiye'ye kurmayı planladığı fabrika ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Arda Ermut, Bloomberg HT'ye yaptığı açıklamada Volkswagen’ın Türkiye yatırımını yılın ilk yarısında tamamlayacağını açıkladı.

VOLKSWAGEN TÜRKİYE YATIRIMINI YILIN İLK YARISINDA TAMAMLAYACAK

Hatırlayacak olursanız Volkswagen, Türkiye’ye kurmayı planladığı fabrikayı Suriye’ye düzenlenen Barış Harekatı operasyonu nedeniyle askıya almıştı. Alman üreticinin, fabrikayla ilgili nihai değerlendirmeyi en erken 2020’nin ilk çeyreğinin ortalarından itibaren gündeme getireceği öğrenilmişti. Volkswagen yetkilileri, yatırım için Türkiye'den farklı bir lokasyon düşünmediklerini kaydetmişti.

Manisa'da kurulması planlanan fabrikanın yıllık 300 bin araç üretim kapasitesine sahip olması ve yaklaşık dört bin kişilik istihdam oluşturması öngörülüyor. 2020 yılı sonunda yapımına başlanması planlanan tesisin üretim faaliyetlerine 2022 yılında start vermesi bekleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McLaren64 -- 28 Ocak 2020; 16:35:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayirlisi

• vov, yılların şirketi 2 yılda kuracak fabrikayı bizim togg 2 yılda nasıl halledecek bu fabrika işini endiselendim açıkçası.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hayret, konu ilgi çekmemiş...tam tersi olsaydı (mesela vw tr yatırımını iptal etti gibi) 10 sayfa yazılırdı buraya.
  • Tamam

• quote:

Orijinalden alıntı: -FoundeR-

vov, yılların şirketi 2 yılda kuracak fabrikayı bizim togg 2 yılda nasıl halledecek bu fabrika işini endiselendim açıkçası.

Hocam bir de VWnin zaten urunu hazir. TOGG sifirdan daha araba yapacak 2 yilda hem arabayi tamamlayacak hem fabrika kuracak.
  • Volkswagen, Türkiye'de fabrika kurmama kararı aldı.

Kaynak: VW kaynakları - Automobilwoche

• TAMAMLAMADI

• Volkswagen, Türkiye’de fabrika kurmamaya karar verdi.

https://www.sozcu.com.tr/2020/otomotiv/dev-yatirim-kacti-5904797/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.