Şimdi Ara

2021 Volkswagen Polo (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (134. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.780
Cevap
148
Favori
415.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2021 Volkswagen Polo (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]
    2021 Volkswagen Polo (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]
    2021 Volkswagen Polo (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]

    Araç, sadece şehiriçinde kullanıldı. 32 kmlik veri, akıcı trafikte araba zorlanmadan, yokuş yukarı yokuş aşağı dengeli olan yollarda alındı. Diğer veriler, zaman zaman dur kalklı, biraz daha yoğun, ama aşırı yoğun olmayan trafikte 32km lik verideki kadar ekonomik olmayan kullanımlarda alındı. Tüm veriler, kızılay, ayrancı, bahçelievler, keçiören gibi yoğun nüfuslu yerlerde alındı. Ama önceki 2015 polomdan bildiğim, ekranda yazılı verilere ortalama 1 lt ekleyerek gerçek tüketime ulaşabiliyoruz.





  • grimfandango83 kullanıcısına yanıt

    araç otomatik mi ?

    ben 2 değer paylaşabiliyorum şimdilik, 85km için 4,8lt yaktım ist trafiğinde.

    bir de bahçeşehirden maltepeye 4,5lt yaktım yaklaşık 60 km. araç manuel.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 24 Nisan 2021; 19:28:49 >
  • Scorpioleo kullanıcısına yanıt

    Evet otomatik. Sizin değerler çok iyiymiş.

  • grimfandango83 kullanıcısına yanıt
    Aslında gerçek değerler diyemem. Hız olarak 95’i geçmedim hiç ve çok sakin kullandım. Hep bu şekilde olmayacaktır tabii 5,5’ları görürüm sakin kullanmasam. Yalnız İstanbul’da böyle ise şehirlerarası 3,8’leri görürüm diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 26 Nisan 2021; 21:14:31 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: grimfandango83

    Çalması lazım. Bir kere denemiştim sanırım. Yarın yine bakarım yazarım buraya. Telefonu bağladığınızda carplayi onayladığınızda (siri açık olması lazım), müzik, apple ve google harita navigasyonlarını açabiliyorsunuz.

    Kablosuz mu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • grimfandango83 kullanıcısına yanıt

    Hocam merhaba. Otomobillerin yol bilgisayarında gösterilen yakıt tüketimi gerçeği yansıtmıyor mu ? Ben birebir doğru zannediyodum. Tüm araçlarda böyle mi ? Bu derece sapma oluyor mu ?

  • Arkadaşlar merhaba. Sıfıra yakın ikinci el Polo için yetkili bayiler ekspertiz tarzı parça kontrolü vs. yapıyorlar mi bilginiz var mı? Yoksa sadece ekspertiz yeterli olur mu, düşük km dahi olsa dsg sorunlu bir araç alıp kazık yemekten korkuyorum haliyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • minimelist kullanıcısına yanıt

    şanzımanın içini kimse görmez tutan dişlileri vs çok az kmde ise. normalde yol testine çıkar bayırda ayağını frenden çektiğinde hill holder tutmuyorsa hemen kavramaya geçmiyr diye kavraması bitmeye yakın derler en fazla.


    çok az kmde ise yetkili bayiye garanti konusunda sıkıntısı var mı değişeni vs servsis görmüş mü diye sor. onun dışında tüvsüd mesela doğuunda ortak olduğu bi yer. hizmet yeri belgesi olan tek ekstpertiz full paket + granti paketi alırsan sorunsuz garantili olur. zaten çok az km ise kendi garantisi de vardır.

  • grimfandango83 kullanıcısına yanıt

    Ben çözdüm telefonda neyi açarsan ekranda o çalışıyor. Navigasyonu açınca da sadece ses çıkıyor ama görüntü yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rogon R kullanıcısına yanıt

    Bluetooth üzerinden kablosuz carplaye bağlanılamıyor. SadeceUSB kabloyla carplay açılıyor. Haritalarda da birebir ekranı navigasyonu başlatmadan araç ekranına yansıtmıyor. Navigasyonu başlat dediğinde ekranda haritayı sesli olarak takip edebiliyorsun. Telefon hafızasındaki müziği de kabloyla bağlayınca çalabiliyorsun.


    Kapı kilit ayarına baktım menüde bulamadım. Benim araç, belli bir hızı geçince kendi kilitliyor, baştan ayarlanmış.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grimfandango83 -- 26 Nisan 2021; 0:23:18 >
  • torquehp kullanıcısına yanıt

    Hepsinde öyle midir bilemem ama 2015 poloda hesaplamıştım, aşağı yukarı 1 lt farkediyordu. Muhtemelen 2021 de de öyledir. Açıkçası birebir 2021'de hesaplamadım. Sağlıklı hesaplayabilmek için depoyu bir fullemek lazım.

  • 2020 yeni logo Pololar ile 2021 arasında bir fark var mı donanımsal olarak? Gördüğüm kadarıyla model yılı hariç her şey aynı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sordum yok dedi st. Kendimde nette fark göremedim okuduğum kadarıyla

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu soruyu 1 ay önce bu konuda sormuştum. Bir arkadaş cevaplamıştı, logo ve motor kodu değişmiş. Örnek veriyorum motor kodu abc iken abf olmuş gibi. Bu değişen motorunda minimal dahi olsa yakıt ekonomisiyle alaklı bir olayı vardı. Az mı yaktırıyordu çok mu hatırlayamadım.



    Edit: Şimdi buldum o mesajı. 'ysnaltprmk' adlı kullanıcı paylaşmış : "Yeni logo ile birlikte gelen araçlarda kimsenin dikkat etmediği en önemli nokta motor kodu olarak <DLA> geçmesi. Bende ki 2019 ekim çıkışlı araçta <DKL> kodlu motor var. Güncellenen DLA kodlu motorda hava filtresi sol ön panele alındı, ecu'nun yeri ve gaz kelebeği de değişti. İsteyen arkadaşlar 1.0 TSI araçlarını kontrol edebilirler. Polo grubunda DLA kodlu motorda yakıt tüketim miktarının biraz fazla olduğunu belirten iki arkadaşımız var. Bu kesin olmamakla birlikte güncel motor kullanan arkadaşların yorumlarıyla netleşecektir."




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minimelist -- 27 Nisan 2021; 19:21:28 >
  • 2021 bulamadım hiç bir yerde, teknik olarak da fark göremedim. 2020 aldım geçtim artık. Teşekkürler bilgi için :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk depoda ölçüm ben tam 50 krs yaktı. Sehir içi sehir dışı karışık.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni tip logolu araçların hepsi aynı. Sadece 2020'nin temmuz ayına kadar satılan eski logolu araçlarda fark var.

  • grimfandango83 kullanıcısına yanıt

    2015 polo kullanıyorum dediğiniz doğru. Ortalama 5 yazıyorsa 6 dan hesaplamak gerekiyor. Kullanıcıya şirin gözükmek için mi bilmem ama gerçeği yansıtmıyor fabrika ve yol bilgisayarı verileri.

  • S.a. dün teslim aldım bayiden otm. aracı. Neden kalkışta zorlanıyor gibi araba. Bayiye Chevrolet Aveo 4 ileri hb 1.4 OTM verdim o daha rahat kalkıyordu sanki.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Dün yeni logo ile eski logo arasındaki farkla ilgili kesin bir bilgiyi satış danışmanından değil de Yıllardır serviste çalışan bir arkadaştan öğrendim ama terimleri bilmediğim için tam aktaramayacağım ne olduğunu. Yağ pompasında sorun olduğunda hava filtresine bulaştırıyor ya da pistonlarda arıza yaratabiliyormuş. Bu tarz birkaç olay deneyimlendiği için Vw bunu güncelleyerek ön takımda bazı değişiklikler yapmış sanırım. Bizim ülke forumlarında hiç bu tarz sorunlar görmedim ama belki yaşayan vardır. Bilginize. Mantıken adamların durduk yere bir şeylerin değiştirmesi saçma gelmişti zaten.



    Bu arada ben de aranıza dün katıldım. Araç gerçekten şahane. Yokuşlu yollarda azıcık gaza bastığımda hiç ses etmeden kalkıp gidiyor. Bu kadar iyi olmasını beklemiyordum. Sıfır araçla dün Bursa'dan İstanbul'a geldim. 170 km ve yolun yarısında klima açıktı. 5.3 ortalama oldu. Önceki aracımdan sonra tekneden inip uzay mekiğine binmek gibi oldu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minimelist -- 30 Nisan 2021; 9:17:43 >




  • 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.