Şimdi Ara

Volkswagen Passat B6 2.0 TDI 170 HP sizce alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Forum sağolsun şu ana kadar birçok araç hakkında bana yardımcı oldu lakin bir türlü hangi aracı alacağımıza karar veremedik şu an için 70,000 bütçemiz var bu nisan ayında 85-90,000 liraya kadar çıkacak 110-150 bin liralık bir araç için sonbaharı beklemeyi planlıyoruz ama ben şimdiden almayı düşündüğümüz otomobiller hakkında bilgi sahibi olmak hemde aynı otomobili almak isteyen arkadaşlara faydalı olsun diyerek bu konuları açıyorum şimdiki sorum şu:

Volkswagen Passat B6 2.0 TDI Highline - Highline2 modelleri 110 ila 150,000 lira arası fiyatlara bulmak mümkün sizce bu araç bu fiyata alınacak en doğru tercih mi yoksa bu araç yerine önerebileceğiniz daha doğru seçenekler var mı bu paralara? Varsa tercih sebebiniz ile birlikte yazarsanız memnun olurum. 😊

Not: Araçtan beklentim hız, konfor ve şık görünüm

• 1.5 dci renault clio sizin işinizi görür!

Araba bakmadan önce, yedek parça fiyatları araştırılmalı!

Ev halkı ile birlikte bu eve kaç para giriyor ? Ne kadar miktar bu arabaya para ayrılır diye bakılmalı!

Ferrari alan adam parası var diye değil! o aracı yürütebilecek parası var diye alıyor. Yoksa bizde gider dairemizi satar alırız ama yürütebilirmiyiz hayır.

Bunuda sana cevap olarak diye değil birilerine fikir olsun diye yazdım.
  • kıng365 kullanıcısına yanıt
    Fikir belirttiğin için sağol anladım ne amaçla yazdığını
  • Alınır hocam neden alınmasın. Millet hep felaket tellalıdır misal sana clio önerenler yada egea önerenler hiç düşünmüyorlar mı bu araçlar kaza anında kağıt oluyor nasıl güvenlik verecek diye. Passat alırsın hadi oldu ki turbo arızalandı 5 bin harcadın yada enjektör gitti 7,8 bin harcadın başka ne olabilir ? En kötü senaryoda bile 10 bin üstünü geçmeyecek bir kaybın olur ama sana güvenlik konfor yol tutuş sürüş zevki kalite gibi azımsanamayacak kadar çok getirisi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.