Şimdi Ara

Volkswagen haziran fiyatlarını yeniledi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Golfün en boş modeli geçen aylarda 231 bine bulunurken o da vergi dilimine girerek 289 bine yükseldi. Otomatiği ise 361 bin liradan başlıyor.


    Polonun en boş modeli ise artık 216 bin liradan başlıyor. Otomatik almak istediğinizde ise 226 binden başlıyor. Eğer tl biraz daha değer kaybederse polonun otomatiği de uçacak. Allah sonumuzu hayır etsin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • hayırlı cumalar hacı abiiii!

    pardon ya, bugün daha perşembe... 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 3 Haziran 2021; 9:20:1 >
  • garçç

  • Volkswagen en çok ikram yapan, müşteriye değer veren, geri çevirmemeye çalışan firmadır.

    Liste fiyatında 450 yazan Passat’ı 415’e aldık geçen enişteme. Geçen hndaya uğradım göçüklü, boya atan skandal kasa civcivlere 300 kağıt istiyorlar Golf bu fiyata bedava.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daswagen -- 3 Haziran 2021; 17:38:31 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam vw satıcıları üretenler sizin kadar övmüyor şu markayı abartmayın her konuda adeta tapıyorsunuz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: daswagen

    Volkswagen en çok ikram yapan, müşteriye değer veren, geri çevirmemeye çalışan firmadır.

    Liste fiyatında 450 yazan Passat’ı 415’e aldık geçen enişteme. Geçen hndaya uğradım göçüklü, boya atan skandal kasa civcivlere 300 kağıt istiyorlar Golf bu fiyata bedava.

    415'ten kar ederek sattiklari arabayi listeye 450 diye yazinca musteriye deger vermis oluyorlar heralde. Algiya bak.

  • desci kullanıcısına yanıt
    Kör tuttuğunu öpermiş. Vw de o hesap, denk gelirse yerleştiriyor denk gelmezse ikram yaptı oluyor…yersen tabi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mazda Vw grubuna göre çok daha iyi bir seçenek aslında. Ama halkımız takmış bir kere 2. eli satılmıyor parça sorunu var vs... Bir sürü özellik ve sıkıcı olmayan tasarımlarla geliyor araçlar, Çok da sağlamlar. Ayrıca Vw gibi 2009 yılından beri aynı iç mekana sahip araçları satmıyorlar.

  • bamuniba kullanıcısına yanıt

    Mazda araba getiriyormuda tercih edilsin? Cx5 ve 6 kasa haric hicbir model showroom'larinda yok. Onlarda vergi dezavantajindan 600 bin uzeri fiyatlarda. O fiyatlara çıktıktan sonra da helvası kavrulmuş markaya kimse para bağlamaz.Bu gunlerde en güzel is Mazda'da çalışmak. Bütün günü cay ve kahve ile bitir eve don. Kaliteli , guzel tasarımları olan marka iyi güzelde bizim memlekette bitti artık.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sierre34 -- 25 Ağustos 2021; 9:11:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bamuniba kullanıcısına yanıt

    Bir suru ozellik ve sikici olmayan tasarima para baglayip ikinci elde bekleyecek ve primlenmeyecek arac alacam kadar luksu yok halkimizin. Bir de bu acidan dusunun. Ha dunyaya bir kere geliyoruz varsin baska araclara gore az primlensin diyorsaniz da saygi duyarim ve mazda araciniz hayirli olsun derim. Alin da kutlayalim:)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gitarist308 G kullanıcısına yanıt

    ben burada aslında bu mazda aldırmayan mazda'ya araba getirtmeyen sistemi eleştiriyorum. Ülkede yarın ne olacağı belli değil adam elbette 2. elde para edip etmemesine bakacak. Ayrıca vw grubu kadar tercih edilse bizim pazara uygun aracı getirtir zaten. ama istek yok zaten bir kere yıllar önce halkın kafasında mimlenmiş araç.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamuniba -- 25 Ağustos 2021; 11:15:56 >
  • bamuniba kullanıcısına yanıt

    Hocam “ama halkimiz takmis bir kere…” ile baslamissiniz cumleye. Burada sistemi degil halki elestirmissiniz sanki. Mazda adam gibi bir servis agi getirse, dogru motor sanziman kombinasyonlari vs getirse emin olun tutulurdu. Yillarca atmosferik, 1.5 ve 2.0 benzinli motorlarda direttiler. Dizel bile cok gec geldi. Vag grubu 2009dan itibaren tdi tsi bir cok secenekle geldi ulkeye. Kucuk hacme arge yapan, avrupa standartlarina uyum saglayan firma tabii ki ulkede tutundu. Mazda daha cok abd pazarina bagli kaldi downsizing trendini yakalayamadi. Yani sorun aslinda sistem ve halk degil, mazdanin emisyon ve vergi sistemlerine uyumlu motorlar getirmemesi ve servis agina yatirim yapmamasi. Sorun mazdanin kendisi yani :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mazda zaten gayet doğru motor şanzıman kombinasyonu kullanıyor. Küçücük 1.5 i bile büyük gören vergi sistemimiz yüzünden durum böyle. O motorlar gayet çevreci ve tatmin edici güçte. Halkı eleştirdiğim yön şu : birinin eniştesi komşusu alıyor diye adamlar diretiyor gereksiz fanboyluk yapıyor, 5 serisi ile passat kıyaslayacak derecede adamlar var biliyorsunuzdur. Mazda zaten Türkiyede ölü doğdu. Adamlar eskiden gemiyle bir sürü araba getirirdi biraz daha da uygun olurdu fiyatları hatta. Ama tercih edilmediler... Eskiden vergiler bu kadar fazla saçmalamamışken de tercih edilmedi zaten.

  • Siz birde FB Bazzar b8 sayfasını görüceksiniz sanarsınız s680 koyuyorlar yok maşallah en iyisi bazzat salak salak övmeler felan çok yazık ama beter olsunlar

  • daswagen kullanıcısına yanıt

    Bedavaysa bi tane de bana alsaydınız


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başkasının malına bela okumak insana ne kazandırır?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.