20bin liralık araca burada 300-400k ödeyecek kadar kafayı yemedim henüz, keşke yemiş olsam da umrumda olmasa. Yazık günah, o paraya millet ev alıyor yurt dışında ev. Bilmem EV kelimesi dediğim de ne anlıyorsunuz. Yok iç mekanmış yok görselmiş, ne olursa olsun iyi veya kötü 20k nere 400k nere? |
Golfum yok ama bu forumda aşırı kıskananlar var
Bu kadar ilgi görmesinden belli . Piyasaya bak pazarın%15 i tek başına Passat Demek ki adamlar yapıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İlk mesaj umarım trolldür. 7-7,5 golf bundan bin kat iyidir. Çok kötü yahu. Öyle böyle değil. golf çok bozdu. artık daha ne kadar bozacak dedik yine bozdu... |
normal versiyonlarını ben de beğenmedim. ama Golf R versiyonu çok çok iyi. mk7.5 R'dan hem 0-100, hem de 100-200 zamanı olarak çok daha iyi. 100-200: 12.9 sn (MK 7.5) , 11.4 sn (MK8) 0-100: 4.6 sn (MK .5) , 4.4 sn (MK8) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 11 Ocak 2021; 13:42:24 > |
Sade, asil ve kaliteli duruyor. Ancak ben almam. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fazlasıyla iğrenç olmuş, gerçekten mide bulandırıcı olmuş iç ve dış tasarım. Özellikle o sol tarafta ki far kumandası skandal. Tasarımı yapan ve onaylayan VW'yi rezil etmek üzere görevli başka açıklaması olamaz. |
Golf 4'ten bozma kocaman yan camlı çirkin Golf 7 mi bunu tokatlar? Arabanın içi uzay mekiği gibi. |
208 kim? Kaç yıldır var? Kaç kişi almış? Golf 308'i darma duman etmiş 208'de Polo'dan kötü bir araba. |
EAT8 için araba alınmaz. Ben çıkma EAT8 alırım hurdacılardan ona binerim o zaman. |
Adam Avrupa'da son 32 yıldır en çok satan model. Çin ve ABD'de de iyi satıyor. Golf efsanedir, çirkin Golf 7'den sonra kendi ayarlarına dönen bir Golf 8 ilaç gibi geldi. |
MK6 GTi geldi mi bu ülkeye? :) |
Tutulmayan araba alıp hıncını forumdan çıkaranlarda bugün |
Bence Egea sizi köreltmiş hocam. |
Passat geçen sene 350 bin zor sattı Tiguan ABD'de en çok satan VAG grup oldu ve globalde en çok satan VW oldu. Makyajlı kasa da bizden daha erken satışlara başladı, bir yılda 1 milyon 76 bin adet satarak rekor kırdı. Passat VW'nin umrunda değil, Türkiye'de en çok sattığı ülke. Türkiye için B9 kasa çıkartamazlar. Satışları düşmeye devam ederse Passat'ın sonu Beetle ve Scirocco'ya doğru gidiyor. Göğüs plastiği olarak Polo-Golf-Passat-Tiguan aynı malzeme, siz daha kayatınızda yeni kasa Tiguan'a binmemişsiniz. 250'ye Comfortline ayarında Golf 8 gelecek, Golf 7'lere 300 yazanlar, sümüklü Trendline Passat'a 400 yazanlar o paralara asla ve kat'a satamayacak. Milletin öfkesi de bu yüzden, rantçılara vuracak bu araba. VW'nin izolasyon testleri çoğu zaman BMW'leri geçiyor, Tiguan'da testlerde X3 ve Q2'den sessiz bir araba. Premium olmak sessizlikse evet Premium. Hem bana tavsiye vermişsiniz benim 167'ye aldığım Tiguan 350 ediyor siz kendinize akıl vermeye bakın bence. |
208 ney? Fas'lı cihatçı arabası. |
Geldi ama çok sınırlı sayıda geldi. |