Şimdi Ara

Volkswagen'den Türkiye'ye 2025'e kadar Passat sözü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
4.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Volkswagen'den Türkiye'ye 2025'e kadar Passat sözü



    Son dönemde Herbest Diess'in Türkiye yatırımının iptal edilmesine yönelik açıklaması ve Passat üretim ve satışının sonlandırılacağı iddialarıyla gündeme gelen Volkswagen'in Türkiye distribütörü Doğuş Otomotiv'den konuyla ilgili açıklamalar geldi.



    Hatırlanacak olursa Passat'ın sedan versiyonunun üretim ve satışının 2023'ten itibaren hem Avrupa hem de ABD pazarı için sonlandırılacağı iddia edilmişti. Konuyla ilgili Habertürk'e konuşan Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bilaloğlu da bu iddiaları doğruladı. Fakat Volkswagen'in 2025'e kadar Türkiye için Passat sedanın üretim garantisi verdiğini de şu sözlerle açıkladı:



    "Dünyada, Almanya dahil, Türkiye'den daha fazla Passat sedan satılan bir ülke yok. VW, 2024-2025'e kadar Türkiye için Passat sedanın üretim garantisini verdi. Sedan modeller Avrupa genelinde kurumlar tarafından tercih edilirken, bireysel satışlar ise SUV ve stationwagon karoserlere kayıyor. Pazardaki bu değişim yavaş yavaş Türkiye'ye de geliyor."



    Ayrıca Bkz.Yeni Volvo S60 için Türkiye yolu göründü: İşte fiyatı



    "Passat Manisa'da üretilseydi fiyatı değişmezdi"



    Bilaloğlu, yatırım iptal olmasaydı ve Passat Manisa'da üretilseydi fiyatında bir değişim olur muydu sorusuna da şöyle yanıt verdi: "İster tekstil ürünü olsun, ister başka bir ürün olsun uluslararası markalar ürünlerinin fiyatlarını ürettikleri noktadan bağımsız olarak belirlerler. Passat Türkiye'de üretilmiş olsaydı, Türkiye'de satış fiyatı değişmezdi. Fakat, VW Türkiye'de fabrika açsaydı, tüketici markayı daha çok sahiplenebilirdi. Bu da, markanın pazar payında artışa yol açardı."



    Volkswagen'den Türkiye'ye 2025'e kadar Passat sözü



    "Yatırımın iptal edilmesi Türkiye'ye özel bir durum değil"



    Volkswagen'in Türkiye'de fabrika açmaktan vazgeçmesini de değerlendiren Bilaloğlu, bu kararın sadece Türkiye ile ilgili olmadığını, şirketin tüm dünyada henüz inşaatı başlamamış fabrika yatırımlarını askıya aldığını söyledi. İlerleyen dönemde bu durumun değişebileceğini belirten Bilaloğlu, "Türkiye otomotiv sanayisinde insan kaynağı, konumu ve üretim kalitesi açısından çok önemli bir noktada. VW gibi global bir üreticinin, Türkiye'ye yatırım yapmadan otomotiv faaliyetlerine devam etmesi çok zor görünüyor." şeklinde konuştu.



    2021'de Türkiye'ye gelecek modeller



    Ali Bilaloğlu, 2021 yılında Türkiye'ye gelecek modelleri de açıkladı. Buna göre yeni Golf yılın ilk çeyreğinde, Passat Alltrack üçüncü çeyrekte, T-Cross ise son çeyrekte satışa sunulacak. Seat cephesinde ise yılın ilk çeyreğinde Tarraco ve yeni Leon satışa sunulacak. Bunun yanı sıra Audi A3 de yılın ilk çeyreğinde satışa sunulacak modellerden.




    Kaynak:https://www.haberturk.com/dogus-otomotiv-yonetim-kurulu-baskani-ali-bilaloglu-dan-haberturk-e-ozel-aciklamalar-otomobil-haberl-2894158-ekonomi







  • Arkadaşlar şunu net anlamamız lazım adamlar öyle alelade geçici bir siyasi gerginlikten değil, bizim ülkemizin direk parçalanmasına sebep olabilecek, hendek savaşları dönemindeki gibi işi tehlikeli bir iç kargaşaya kadar götürebilecek, bunlar olmasa dahi 2015 yılındaki gibi şehirlerimizin ortasında bombalar patlatabilecek bir TERÖR örgütüne operasyon yaptık diye siyaset baskısı sebebiyle yatırım yapmaktan vazgeçtiler.

    İnsanın izzetine dokunur buna rağmen gidip VW'ye para verip araç almak. Ben bizim insanımızı anlamıyorum. Yahu bir sürü marka var, gidin onları alın, bari adamlar bir tepki görsün. Utanmadan bir de "üzülmeyin ya size Passat üretecez keh keh keh" diye açıklama yapıyor.
  • Ben anlamıyorum bizim milletin passat sevdasını

    hadi eskiden fiyatları uygundu ama şimdi 1 milyona kadar çıktı fiyatları

    adamlar fabrikadan vazgeçti bilmemne siyasi sebepler dedi bizimkiler hala almaya devam ediyor

  • Yeni golfün gelmesine gerek yok 2 sene daha bekleseler makyajlı golfü getirirler. bizim 4.5g gibi olur

  • Hani yerli ve millî otomobilimiz yoktu, Hans resmen Passat Türklerin dedi :D Passat artık bizimdir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hahaha olaya bak.2025’e kadar sıkıntımız yok yani şükür
  • Toplum olarak hiçbir zaman bir bilince ulaşamayacağız sanırım. Siyasi sebeplerleden dolayı fabrikalarını açmaktan vazgeçtiler ama bizim Toplumumuz WW den vazgeçmiyor. Fiyatların saçmalaması ve bu sebeplerden ötürü Biraz Boykot edin be kardeşim.
  • Zaten istatistiklere bakarsak adamların buraya fabrika açmasına hiç gerek yokmuş pazar yaratmak için çaba sarfetmesine veya yatırım yapmasına gerek var mı? Fabrikası olmasa bile dünyada en çok passat bizde satılıyormuş ne gerek var fabrikaya :)) Fabrika bizzat milletimiz !!!

  • 😂 şaka gibi açıklama. Satış hedefi derdi yok, yapıştır Passat'ı arkana yaslan.

  • Sihirli kelimeyi söylemiş... Türk halkının hassas noktasını iyi biliyor, boşuna yönetim kurulu başkanı olmamış demek ki.

    PASSAT.

    Sokakta yürürken aniden PASSAT diye bağırsan herkes seni omuzlarında taşır, PASSAT o derece hassas ve önemlidir biz Türk halkı için.

    ---- YAŞASIN PASSAT ----



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V4LKyR -- 7 Aralık 2020; 12:28:23 >
  • VW: halk merak etmesin gerekirse sokakları passat’a boğarız.

  • Tek derdimiz passattı Allah razı olsun Fabrikayı iptal et sonda Passat sözü ver
  • Hahaha azılı vag muridleri oyle bisey yok sadece abd de sonlanicak diye geziniyorlardi.

    Adam kendi agziyla demis evet iddia dogru passat sedan avrupada da tarih olucak diye...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz bisey soyluyosak dogrudur. Bu da kulaklariniza kupe olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barni Moloztaş kullanıcısına yanıt
    Çünkü S...R bu millet :)

  • duruş yok abi japondan şaşmam bunlarada para vermem

  • ssj kullanıcısına yanıt
    Aynısı renault için de geçerli. O da fransız markası, hala daha egea'ya çöp deyip renault alanlar var. Egea'nın orta paketi gayet iyi, epey de bir özelliğe sahip. Hem de sonrasında sanayi de arabanın her yerini çakma parçalarla değiştirtene kadar egea'yı adam gibi yetkili servisinde orjinal bir şekilde daha uzun ömürlü götürebilirsiniz.

  • Şimdiden bir kenara para koymaya başlayın, son gelenlerden sardırın bir kaç tane. Satışlar sona erince paraya para demezsiniz, benden söylemesi...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 7 Aralık 2020; 12:47:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrKattchup kullanıcısına yanıt
    Hangi halk Amerikan halkı mı? Alman halkı mı ?
  • Barni Moloztaş kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle, passat'ı da, daha az parası olanların golf'ünü de, daha da az parası olanların clio'sunu da anlamıyorum.

    Adam aile arabası diye golf alıyor. Yahu küçücük araba, ne aile arabası. Yine aile arabası diye clio alıyor. Bu devirde hala arka camları Cem Yılmaz'ın 15 sene önce artık kalmadı diye dalga geçtiği çevirmeli camlara sahip.

    Yine mesela tanıdığım büyük firma sahiplerinin bazılarının passat'ı var. Fiyatına bakıyorum mercedes ile yarışıyor. Ama ne zaman kapıya mercedes gelse ağızları açık mercedes'e bakıyorlar. Bir fiil yaşadım. Patronlar dahil herkes mercedes'e c180 dahi olsa bakakalıyor. O zaman niye passat aldın kendine de mercedes alsaydın.

  • Sanki kendi zarar ediyor da, ona rağmen bize iyilik yapıyor. Açıklamaya, komediye bak..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eşkenar -- 7 Aralık 2020; 13:2:16 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.