|
Volkswagen'den '1.0 TSI motor bitiyor' iddialarına yönelik açıklama
-
-
Onlar gitsin katil israil için füze üretsinler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
1.0 motorlu fabiam vardı atom karınca müthiş bir motordu.
_____________________________ -
Sosyal medyada herkes volkswagen boykot diyor ama bu yeni olan birşey değil yıllardır bmw,mercedes,audide israille anlaşmalı işler yapıyor yani bütün almanlar aynı bunu unutmayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bu daha az yakıt tüketip daha az emisyon üretmiyor mu? Neden bu şekilde etkileniyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Vatansever -
motor kulağı sorununu revize etsinler, 1.0 tsi ı peynir ekmek gibi satmaya devam ederler.
sorunsuzlık açısından iyiydi ama performans olarak çokta iyi denilemez
-
Kamiq kullandım 40 bin km. Performans ve yakıt anlamında hep yüzümü güldürdü hiç rahatsızz olmadım. Ancak ciddi vibrasyon başlamıştı. Çözümü basit midir bilmyorum
_____________________________ Honda Civic (2002)1.6 VTEC ES benzin+lpg ( atiker obd) 'beyaz'Honda cgl 125 2008
Mercedes-Benz 1993 200e w124 kasa (kare motor-8tuş klima) Hyundai Accent 1.3lx benzin+lpg(lovato) gümüş gri
1.33 toyota corolla (2015)& 1.6 toyota verso (2012) -
doğru ama eksik bir eleştiri..
_____________________________ Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun dedi. Öleceğini bile bile yaşadığını unutmuştu o an... Bozmadım. -
kısaca tokatlamaya devam diyorlar
5-6 bin liraya belki de daha uyguna motor takozu değişiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
vergiler yüzünden küçük motorlara mahkum olmaya devam
Hangi konu bakımından 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Umarım öyledir. Yeni sahibi bakacak artık çaresine. Biz yollarımızı ayırdık kendisiyle :)
_____________________________ Honda Civic (2002)1.6 VTEC ES benzin+lpg ( atiker obd) 'beyaz'Honda cgl 125 2008
Mercedes-Benz 1993 200e w124 kasa (kare motor-8tuş klima) Hyundai Accent 1.3lx benzin+lpg(lovato) gümüş gri
1.33 toyota corolla (2015)& 1.6 toyota verso (2012)
En Beğenilen Yanıtlar
|
Onlar gitsin katil israil için füze üretsinler
|
|
Sosyal medyada herkes volkswagen boykot diyor ama bu yeni olan birşey değil yıllardır bmw,mercedes,audide israille anlaşmalı işler yapıyor yani bütün almanlar aynı bunu unutmayın. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt